Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Ahoj Kuliku, tesim se na reporty nebot se vam blyska na lepsi casy. Tak si koukej poradne odpocinout, protoze pak to bude pekna fuska co vas tam ceka. Tak drzim palce.

Dneska od rána prší, čekáme až přestane a vyrazíme. Ještě něco z minulých dnů.

To Zdeneko: krasny kousky. K tem polakum dotaz. V jakych hloubkach se lovi - prichazeji zabery. Ja se vratil pred tydnem a brali vylozene na melcinach 4 - max 10 metru. Tak jestli je to stejne ci se jiz stahuji niz. Dik

Dnes hlásime první výjezd.Moře bylo fakt extrémní a na hraně chytatelnosti ale povedlo se hned od prvního náhozujsem byl hoodně překvapený.....jdu spracovat fotky a všechno okomentovat....tak čekejte...

na lodi mám pravé mořské vlky Kulíka a Fandu.Statečně se od prvního náhozu prali s futrujícimi se polaky avýsledek stál zato...Mně se na druhý drift povedlo nádherné torpédo 91cm na červeného Flashjiga 20gr...Ve vlnách a raketovém driftu to byl neskutočný souboj a 0.28 návazec to zvládnul perfektně.jel zhloubky 15m....

Vzápětí Kulík zapřáhnul další torpédo na červeného ZOOma s 30g hlavou taky jel z hloubky 18m....i 84cm předvedl nádherný souboj a aby jste věděli kdo je Kulik a že taky umí chytat polaky konečně bude mít nějaké fotky s rybami....

Nesmí chybět ani společná fotka cel. posádky....Lovit se dalo jen kolem majáku a pohled na kemp ad moře....

Zítra se asi lovit nebude.... všude je spousta makrel a ,,salátových kelerú a berou i docela velké nástrahy.Budu mít alespon možnost navázat nějaké flashjigy tak zítra další fotky mol se pokusím natočit vdeo je tam spousta kelerů tak to pustím mezi ně...

Tak to zasluhuje obdiv, ze chytate v takovych vlnach. My to nastesti abslovovat nemuseli, meli jsme po celou dobu  vitr max 4 m/s, Tak jeste jednou palec nahoru :-) a tesim se na dalsi zravy a preji lepsi tedy mirny vitr.

Na  Averoy jako by začala sezona .Koukám, že obě party chytají pěkný ryby,i když počasí asi nic moc.Ale Ošmerovci se dostali na okouníky,tak to nebude tak zlé.Gratulace Z. Šebest. k halibut. a Kaloňovi k okouníkům.No, polaky chytáte parádní,tak ještě alespoň jeden den pěknýho počasí, ať se podaří poláčí bizonek.Zdeňku O.pozdravuj ostatní.....................A Kulíkovcum přeji to samé.Honzíku, dávej tam na toho Páju pozor!,ať ho nějakej polak nestáhne do vody .

Pavel už vše popsal zatím co já, nejmladší, :D jsem ji pekl ryby po mlynářsku. Jedno neprozradil, že jsme soutěžili kdo chytne první rybu a bylo to zcela jasné kdo vyhraje, no přece já. :D

Je tu moc fajn a na všechny vzpomínáme.

Harty, neboj dáváme mu větší porce, aby to zvládal. :D

Zdenda měl štěstí, že tu byli dřív, kdy bylo ještě pěkné počasí, ale snad se poštěstí i nám a vyrazíme na mníky.

Já se taky pochlubím.Byl jsem z pátku na sobotu u nás na rybách.  Super počasí,v noci hvězdy na hladině ,oheň a opékání buřtíků.Celkem dvacet hodin a ani Ťuk.Prostě paráda.

Václave, tak sis to vlastně prima užil. Koukal jsem se nyní na počasí a to bílé víno nám asi nevystačí, neboť má min. 2  dny fučet. :D

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!