Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 537)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak včera jsem se vrátil z Hitry a dnes budu vybalovat a rovnou chystat vše na letošní poslední výpravu do Norska na Averoy,  do kempu Averoy Fishing od 27.9.2016, kam se moc těším a doufám, že se nám povede nějaký pěkný mník, štikáč a samozřejmě i polak.

Milane, doufám, že nám připravíš pohodové počasí, abychom mohli naplnit své představy a přání. 😀

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Tak včera jsem se vrátil z Hitry a dnes budu vybalovat a rovnou chystat vše na letošní poslední výpravu do Norska na Averoy, do kempu Averoy Fishing od 27.9.2016, kam se moc těším a doufám, že se nám povede nějaký pěkný mník, štikáč a samozřejmě i polak. Milane, doufám, že nám připravíš pohodové počasí, abychom mohli naplnit své představy a přání. 😀

Joo důchodci ..Ti maji život.Tobě konkuruje v návštěvách Norska jen Solny….-:)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Máro, taky budeš důchodce a budeš moci jezdit do Norska častěji, jen musíš vydržet jako já. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Dnes kulíku počasí nakonec vyšlo tak jsem vzal kluky na odpolední lov mníků a koukej jak to dopadlo ať se máš na co těšit 🙂 největší 146 cm , pak dále jsme měli dalších 11 mníků od 95 cm do 110 cm , nějakou tu brosmu , jednoskvrnou , obecnou a ráno k tomu pěkný makrely 🙂

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

To Mara:  Akorát se jdeme balit a letíme domu….a já už letos nikam nejedu,začínají mi troubit jeleni☺.  Na Averoy ty jedeš příští rok taky?

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, perfektní už se na ně těším. Včera jsem začal s přípravami a balením. Už se nemůžu dočkat. 😀

A co štikáči?

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pepo, přeji klidný let a v tom lese přesnou mušku.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Dnes končí jedna parta a zítra přijedou noví nadšenci, plní optimismu přání a nadějí a tak jim držme palce ať se jim vše splní.

Milane, jak úspěšná byla parta, která zítra odjíždí?

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Na Averoy už asi skončila letošní sezóna, že nikdo nic nehlásí a neinformuje o tom co se zde právě loví.

Milane, ani Ty nemáš žádnou informaci o tom co se právě loví?

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

V příštím termínu (od pondělí) jedeme do kempu Averoy fishing poprvé a taky by jsme se rádi dozvěděli jaká je zde situace a co se právě  loví, ale zde je opravdu mrtvo, přitom víme že v kempu je právě dost silná skupina rybářů od Plzně, to opravdu nic nechytili?

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Dívám se na kameru v kempu Averoy Fishing na Averoy a nechápu, je půl desáté, ideální počasí na rybolov a žádná loď zatím nevyjela. Vrchol přílivu je okolo 12 hod. Já bych už vyjížděl po rozednění. Bohužel odjezd na Averoy máme až za 10 dní. Dnes za mnou přijde Pavel (Jigin) a budeme dolaďovat, aby bylo vše připraveno. 😀

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

Tak vše připraveno a za 12 hod vyrážíme, přikládám fotku největší ryby z naší loňské výpravy do Norska (bývalý kemp Korlin), úhoř mořský měřil 153 cm a byl vrácen moři.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Přeji pohodovou cestu, dobré počasí a hodně krásných úlovků. Pokud budou reporty, tak je uvítáme, neboť Vás střídáme v kempu Averoy Fishing na Averoy.

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

Já vím, sice jsem sem nikdy nepřispíval, ale zdejší diskuzi sleduji již několik let. Na Averoy jedeme poprvé tak nám asi hodně času sebere seznámení s místem ale, pokud bude dobré připojení a čas tak nějakou zprávu určitě podáme i když na rozdíl od vás, my jsme spíš hloubkaři tak uvidíme jak ním to tu půjde. Samozřejmě ale zkusíme i vláčku.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

ahoj Kuliku,stoji ti to vubec za to jezdit na 14 dni domu?vždyt ti ty treny vypere i nejaka šikovna norka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...