Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 537)
  • Autor
    Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku , pár foto ať se máš na co těšit . Byli jsme s Mírou na mníky a teď si chudák musí koupit nový mrazák 🙂 . největší z lokality yt Steinen a hloubek cca 85 m měl 151 cm a 27 kg , dalších 6 mníků bylo přes 1 m a k tomu obecná 114 cm . Samozřejmě ten kapitální úlovek mu přetrhl karabinu a kolikrát jsem mu říkal udělej si silný návazec , teď ho můžu až do smrti strašit že to byl pořádný halibut aspoň 150 cm neboť ho to málem vytáhlo z lodi 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, moc hezké. Vyřiď gratulaci Mírovi a už se těším až k Vám v září přijedu jak nás Míra vezme na mníky.

Dnes jsme vyrazili na makrely, které jsem neměl a něco se podařilo.

Milane, doufám, že jsou u Vás makrely i v říjnu a keleři na salát také?

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku , makrel je tady teď dost a chytají se hlavně ve fjordu a spíše u hladiny . Myslím že tu ještě budou jak dojedeš a ty kelery určitě nachytáš nic se neboj 🙂

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Rosťo , posílám ti ještě tu fotku co jsem ti slíbil a mladého pozdravuj 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Dnes jme na Hitře jeli na makreli a máme každý bednu, Prší, ale vítr je v pohodě. Někteří jeli na polaky a úspěšně, .jiní na mníky a zatím jen průměr, Na štikáče se jet nedá, je to moc daleko.

Jigin je na cestě na Hitru a dorazí zítra ráno. Byli jsme domluveni, že 1.9.2016 se sejdeme na moři a vyrazíme na mníky, ale počasí to asi neumožní.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kuldo , já s Mírou už máme nachytáno tak jsme nikde nebyli ale hosté měli štikáče s makrelama , kam na ty štikáče jezdíte že musíte čekat na pěkné počasí ?

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Na štikáče jezdíme přes otevřené moře a to do vzdálenosti asi 18 – 20 km k ostrovu Inthian na kopec zvaný “37”.

Tak se těším k Vám na ty štikáče, mníky a samozřejmě polaky a makrelky do udírny. Nejvíc se těším na posezení s přáteli a poklábosení. Pokud by jsi potřeboval něco přivést tak mi napiš SZ.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Díky  za info , kouknu se do mapy  ať počasí přeje .

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Máme nachytáno a tak jsme se bavili lovem polaků a makrel na různé nástrahy menší jsme pouštěli a velké jsme dovezli kamarádům, kteří ještě neměli nachytáno.

Chytili se doršové 124 a 120 cm.

Zítra má funět a pršet a tak to byla dnes i rozlučka s Hitrou a nastane příprava na Averoy, kam vyrážíme 27.9.2016 a bude to prima parta česko-slovenská.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Tak to je paráda Kulíku a teď už se těším 🙂

rosa
    Účastník
    (108 odpovědí)

Pro Milan – Správce : Děkuji za foto , moc se vyvedlo a malej bude mít radost. Samozřejmě budu pozdravovat oba a mi tě také zdravíme. Hezký rybky tam taháte.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Rosťo , na ty mníky si spolu opět zajedem 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane a se mnou si na ty mníky taky zajedeš???? 😀

rosa
    Účastník
    (108 odpovědí)

Pro Milan – správce : To bych byl rád , hlavně aby se poved nějakej pořádnej i když ty letošní taky stačili. Hlavně ten zážitek. Milane všichni tě pozdravujem a a už teď se těšíme. Rosta

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

To víš Kulíku že s tebou také . Doufám že podzim bude příjemný a počasí nám to dovolí 🙂 . Díky Rostíku za pozdravy 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...