Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Kuliku, prispevky z posledniho tydne pred zmenou tady nejsou, takze nezoufej, chyba neni u tebe! :-)

Tak jsem se pokusil aktualizovat "avatara". Souboj s počítačem pokračuje :D.

Tak už mi Dan vysvětlil proč mi nejdou vložit fotografie. Ono se musí k té fotografii něco připsat a to jsem nevědě a protože to může nevědět víc lidiček,  ale netroufnou se zeptat, tak to zde uvádím jako všeobecnou informaci. A hurá do dalšího boje se strojem. :D

Kuliku, prispevky z posledniho tydne pred zmenou tady nejsou, takze nezoufej, chyba neni u tebe! :-)

Jani, super fotka.

Vláďo, jsi hodnej, ale fotku jsem k zobrazení připravil a nic a Dan mi to vysvětlil. Ty fotky jsem měl zobrazené k odeslání a nic, ale zítra už nějakou vložím. :D

Kulíku, tvoje fotky budou určitě taky hezký, ale tentokrát se mi líbila fotka Janky. Ale nic si z toho nedělej, počkám si na ty tvoje. :P

Takto probíhá příprava na další lov.

Vláďo, ta je pro Tebe, když jsi takový kamarád. :D

Jo jo, příprava je nutná. 8-)

Tak, už jsem se prokousal a začínám být téměř rovnocenným soupeřem stroji. To je doba, kdy se můžeme zase vrátit k tomu, co nás okouzluje a to je rybolov v Norsku. :D

Do začátku 1. cesty na sever to mám za 84 dní a tak se těším z každého reportu kamarádů, kteří už se dočkali.

Přikládám jeden obrázek z minulé sezóny.

Ahoj Kulik, neviem či som sa už dostal na spravnu stranku, ak áno ozvi sa .Zdravi  seniorslovak.

Pišto, jsi na správné stránce a gratuluji Ti k vítězství nad strojem.  Již jste sehnali náhradníka?

Ahoj Kulik, nakoniec som na to prišiel sam. Nahradnika, sme zaťial, nazohnali. vieš ako je to, treba riadneho

chlapa, čo vie žiť z kolektivom, a mi starši už mame svoje muchy. Ešte ťa poprosim, ako sa dostanem, na chat.

Tak sa maj. zdravi seniorslovak.

Zde je něco pro nabuzení nálady. :D

A ještě z druhé strany. :D

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!