Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 537)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Kuliku, prispevky z posledniho tydne pred zmenou tady nejsou, takze nezoufej, chyba neni u tebe! 🙂

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Tak jsem se pokusil aktualizovat “avatara”. Souboj s počítačem pokračuje :D.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak už mi Dan vysvětlil proč mi nejdou vložit fotografie. Ono se musí k té fotografii něco připsat a to jsem nevědě a protože to může nevědět víc lidiček,  ale netroufnou se zeptat, tak to zde uvádím jako všeobecnou informaci. A hurá do dalšího boje se strojem. 😀

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Kuliku, prispevky z posledniho tydne pred zmenou tady nejsou, takze nezoufej, chyba neni u tebe! :-)

Jani, super fotka.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Vláďo, jsi hodnej, ale fotku jsem k zobrazení připravil a nic a Dan mi to vysvětlil. Ty fotky jsem měl zobrazené k odeslání a nic, ale zítra už nějakou vložím. 😀

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Kulíku, tvoje fotky budou určitě taky hezký, ale tentokrát se mi líbila fotka Janky. Ale nic si z toho nedělej, počkám si na ty tvoje. 😛

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Takto probíhá příprava na další lov.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Vláďo, ta je pro Tebe, když jsi takový kamarád. 😀

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Jo jo, příprava je nutná. 😎

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak, už jsem se prokousal a začínám být téměř rovnocenným soupeřem stroji. To je doba, kdy se můžeme zase vrátit k tomu, co nás okouzluje a to je rybolov v Norsku. 😀

Do začátku 1. cesty na sever to mám za 84 dní a tak se těším z každého reportu kamarádů, kteří už se dočkali.

Přikládám jeden obrázek z minulé sezóny.

Štefan
    Účastník
    (30 odpovědí)

Ahoj Kulik, neviem či som sa už dostal na spravnu stranku, ak áno ozvi sa .Zdravi  seniorslovak.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pišto, jsi na správné stránce a gratuluji Ti k vítězství nad strojem.  Již jste sehnali náhradníka?

Štefan
    Účastník
    (30 odpovědí)

Ahoj Kulik, nakoniec som na to prišiel sam. Nahradnika, sme zaťial, nazohnali. vieš ako je to, treba riadneho

chlapa, čo vie žiť z kolektivom, a mi starši už mame svoje muchy. Ešte ťa poprosim, ako sa dostanem, na chat.

Tak sa maj. zdravi seniorslovak.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Zde je něco pro nabuzení nálady. 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

A ještě z druhé strany. 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...