Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › AVEROY 2016
- Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#158335 18.3.2016 v 9:14
Zdravím všechny milovníky AVEROY!
Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)
Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:
Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový a tím to půjde jedna báseň.
Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:
#158377 18.3.2016 v 9:23Sláva, podařilo se, ale byla to dřina.
Tak kamarádi Averoy-jáci, koukejte psát, jak Vám jdou přípravy, posílejte rady, ptejte se ostatních a tak vůbec.
Přišli mi nějaké zajímavé gumy z Číny a tak už se těším jak je vyzkouším.
S Pavlem Jiginem také diskutujeme co na podzim vyzkoušíme až budeme na Averoy spolu na lodi.
Já bych chtěl vyzkoušet chytat polaky na kačenku nad chaluhovým polem.
#158380 18.3.2016 v 9:30Proč se celá stránka změnila ? Mám a asi nejen já problém.Po staru bylo vše přehledné,bohužel nejsem ajťák.
Ať tedy dodá někdo ještě manuál nám starším.
Kvlada
#158414 18.3.2016 v 9:33Honzo jeste si dej k profilu avatara to je takova ta fotka do tveho profilu… jinak coze… Ciiiina, snad jsme objevili Ameriku neeeee. 😀
#158465 18.3.2016 v 9:40Hyse, díky. Snažím se, ale je to věc. Neboj, neobjevili, ale chtěl jsem toto vlákno troch rozhýbat a žížaly jsem nezavrhl, nyní jsem hledal v tomto Babylóně jak si dát nik atd.
#158468 18.3.2016 v 9:41Ted koukam zes Honzo zalozil nove vlakno jedno je v “lokalitach” a druhy tady v te obecne diskuzi. No je v tom trochu zmatek, Vim ,ze to je strasna pakarna pokud se neco takhle po…. a musi se to davat do kupy zpatky, tak Dukovi preju at se mu podari zachranit co nejvic !!!
#158524 18.3.2016 v 9:48Tak v tom jsem nevině, založil jsem ZDE nové vlákno a nic víc.
#158528 18.3.2016 v 9:54Nazdar chlapci, přidal sem vám semka letopočet do názvu, tak už by se to nemuselo plést. Nový stránky budou prima. Já už sem z nich druhej den nadšenej, na dnešek sem spal jen dvě hodiny, jinak tadz do toho nonstop buším. S duplicítním tématem si nedělejte hlavu, já už se o ně postarám, případně přesunu příspěvky sem. Kdyby ste potřebovali poradit, tak se nebojte zeptat. 😉
#158687 18.3.2016 v 10:07Odpověď kloboukatýmu na dotaz ze starého vlákna.
Já jedu do Norska:
1) 20.6. s AVEROY FISHING na AVEROY tak, jako Ty a jedu s Honzou Pecinou.
2) 22.8. s Edenem na HITRU a to s Fandou Trunečkem.
3) 27.9 opět s AVEROY FISHING na AVEROY a to s Pavlem Výbohem – JIGINEM a Fandou Trunečkem.
V tomto termínu jede i parta seniorslováka a tak to bude asi bezva zakončení letošní sezóny v Norsku. 😀
#158696 18.3.2016 v 10:38To Duke mozna by tedy stalo za to tyto dve vlakna spojit (preci je tam celkem historie), to jestli budou v lokalitach ci tady je na tobe.
#158697 18.3.2016 v 11:05No to právě nejde. Je potřeba postupně témata, který “jeli” na předešlé verzi postupně pozavírat a nechat je pouze ke čtení (prohlížet je lze neomezeně, jen do nich už nepůjde přispívat), protože občas dělají neplechu tady v tom novým. S bráchem máme předsevzetí každej rok zakládat nová témata s patřičným letopočtem a nechceme to nechat zajít tak daleko, jako dřív, že jedno téma jelo i pět let mělo x stovek stran (pak aby tam člověk něco našel) a to z těchto důvovů:
1. Bude se ve výsledku mnohem líp orientovat daných sezonách
2. Bude se líp hledat tématu, který má plácnu třicet stran, než v tom který má třeba 100
Teda aspoň si to myslíme. 😮
#158740 18.3.2016 v 11:58Davam sem znovu odkaz na novou live web kameru v Atlanterhavsveien Sjostuer Averoy
Kamera ukazuje misto pro karavany, pristav a v pozadi je videt jeden z mostu Atlanticke cesty
#159852 18.3.2016 v 16:47Tak hledám příspěvek od seniorslováka a nic. Asi se sem ještě neprobojoval. :d
#160459 18.3.2016 v 23:17Honzíku neboj, zvykneme si na nové stránky ja taky pomáhám na výstavě jak si to mají lidi nastavit, tak myslím,že za pár dní budeme tady všichni znova lovit,vařit,odlévat a roztahovat ruce:)
#161304 19.3.2016 v 11:03Pavle, tak nevím, ale zatím stroj stále vyhrává. 😀
-
AutorPříspěvky
Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › AVEROY 2016