Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Začátkem července jsme nachytali několik štikozubců u starých sádek u ostrova Jossoya, 80-100cm,ale hlavně tam šly mníci. Je tam hrana ze 40m na 150-200. Celkem dobré místo, nechat se splavovat až k majáku směrem do fjordu.Dnes za 23 :-D

To sedoil : myslíš staré sádky co byly ještě za ponorkou.

to rosa : myslím ty sádky, které jsou přímo u ostrova Jossoya, už jsou prázdné, al eještě je nerozebrali. Přidávám mapku se zakreslením místa.

To sedoil : Jo tak to by sedělo. Tam jsem již také byli a mam odtud Lumba 98. Docela slušný místo , nachytali jsme tam hodně mníků. Jinak díky za info.

Zdravim z Aure, tak počasí nic moc, poprchá. V čera chyceno 30 hezkých makrel, treska je vyjímečným úlovkem. Zatim jsem viděl jednu Doršku, Lumba a 2 malý kelery ... dneska se to pokusme změnit a jedeme k ponorce, ještě se chyci zeptat kde je prosím vysílač? Díky

To Kapitán-lipanek : Jestli poprchá, tak to je supr počasí. Kdyby to bylo v Řecku, tak to by mě štvalo. Hlavně aby vám nefoukalo!!! Přeji supr úlovky!!!

Dneska den ve jménu makrel, všichni vozí makrely, ale dneska se chytilo i pár doršek, některý moc pěkný ... já zabodoval pouze s polakem kolem 70, jednou menší dorškou a cca 20 makrel. Za chvíli vyrážim na druhej výlet na moře.

kapitan-lipanek ahoj mozes mi poslat na teba kontakt dik

masákra

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

masákra[/citace]

Hoď to na MRK... bude zábava :-D :-D :-D

[citace]MifakM napsal:

Kapitan-lipanek napsal:

masákra

Hoď to na MRK... bude zábava [/citace]

právě proto jsem to hodil jen sem ... tam bych byl v morbidní, EE a fuj a ty kecy ... ale možný zejtra tam něco lupnu :-D

jen pro detajl a úplnost makrel 85, dvě doršky a keler dorostenec, víc nic

Zdravim všechny, dnes jsme dorazili na Eidestrandu, cesta naprosto v pohodě a bez kontrol. Celkem tu fouká, tak zkusíme nahodit jen z mola a pak se bude odpočívat. :-D

Ahoj tak to jsi asi poslední z klubu Západočeského kraje na moři.Ať ti to chytá a přeji štěstí a mnoho úlovků.:-D

To medusa : Zdravím do Eidestrandy a hodně rybářských zážitků. Omrkni to tam a podej nějakou zprávičku. Doufám , že ten vítr nebude teď pravidlem. Mi to máme za 10 a taky vyrážíme. Tak ještě jednou hodně ryb.

Chlapi díky, věřím že si to patřičně užije. Včera sice foukalo, ale chytali jsme z mola makrely, mě se povedla i osmdesátka obecná. Dneska je krásný počasí, ráno jsem byli vyzkoušet moře z lodi, všude jsou hejna makrel, chytli jsme i nějakýho štikozubce, skvrnky, polaka. Skvělá je druhová pestrost co se tu chytá, už máme osm druhů:-D Průběžně zase podám zprávy.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.