Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

to otta: Ta mušle má 13x16,5cm. Musel jsem rychle fotit, byla hned předložena jako delikatesa po obědě!

sedivak63: Doršík i mušle jsou parádní, jen to počasí ...brr :-)

To meduza: Je to na pytel s tím počasím, dneska 8-10 m/s, vyjet by se dalo, ale jak se říká "kolem komína", tak máme smůlu, tak to vidíme na výlet po obchodech, uvidíme odpoledne. Ještě máme před sebou 5 dní. Podle předpovědi má celý příští týden pršet :-x a foukat.

Tak dnes jsme udělali pokus o vyjetí, tak bohužel jsme neodpoutali lodě 8-O, najednou přiletěl takovej "fičák", že jsme zvolili ústup:-E a to hlásí na předpovědi ještě větší vítr na dnes večer a celý zítřek :-S

to sedivak63:Pěknej ůlovek ale proto tam nejste co.Ať se daří.

Ahoj kolegové, všem se omlouvám, že jsem Vám ještě neposlal mapy, ale byl jsem týden mimo ČR a vrátil jsem se až dnes. Jdu to dohnat.

Pro ty, co jedou do této lokality: Konečně se začali objevovat kelírci a najeli sledi. Škoda že my končíme, ale jak se říká: Přej a bude ti přáno :-).

A k tomu ještě krásné počasí aby bylo a nemá to chybu. :-D

To sedivak: počasí si holt poručit nedá, ale snad už se umoudřilo a ještě něco parádního lapíte :-D

jee koukám, že než jsem to sesmolila, už je tu aktuální info :-D

Tak dneska byl vítr do 3 m/s svítilo sluníčko, prostě parádní počásko. A také se dařilo. Z naší výpravy (6 lidí) celkem vzato cca 60 tresek - vše nad 50cm. Menší jsme pouštěli. Prostě parádní finálová rybačka. Přikládám foto mé drahé polovičky, která si vytáhla životní tresku 87cm a váha 6,5 kg. Ještě teď večer se jí klenou kolena :-D

Ahoj "Norci" , koukám, že trošku utichla diskuze z okolí AURE.

My to máme přesně za měsíc a tak jsme se chtěl zeptat, jak to vypadá zatím s rybama. Máte někdo nějaké aktuální informace ?

2. června nastupujeme v Roksvagenu, uvítám jakékoliv aktuální informace z této lokality, když počasí dovolí, tak vyjíždíme mezi Smolu a Hitru, když je nepříjemno tak do Foldenfjordu8-):-P

to Rozna a bulik: My jsme se vrátili z Lesundu v neděli. Ryby docela jdou, v převážné míře tresky, v menší keleři a ostatní. Na pilkra minimálně, většinu jsme chytili na vláčku na gumy a jig - barva žlutá, zlatá, medová, pak tmavé s flitrama. Chce to zkoušet. Hloubky od 5 do 20m, tahat po dně nebo těsně nade dnem. Když cítíš, že ryba ťulka, tak zastavit a pustit na dno a zase navíjet. Ryba většinou zabere. Jinak je to o počasí. Ale tomu se nedá poručit.

[citace]bulik napsal: 2. června nastupujeme v Roksvagenu, uvítám jakékoliv aktuální informace z této lokality, když počasí dovolí, tak vyjíždíme mezi Smolu a Hitru, když je nepříjemno tak do Foldenfjordu[/citace]

Já jsem byl loni poprvé ve Foldenfjordu,měli jsme chatu až za tím druhým zúžením, druhý týden v červnu a ve fjordu jsem nechytil skoro nic, všechny ryby byly venku, jezdily jsme hodně pod most u Aukanu, tam se nachytalo hodně ryb, hlavně při přílivu a hodně mníků bylo okolo majáku směrem doleva ke kabelu, dalo se jich vytáhnout v šesti lidech i 30 za výjezd,tak cca 60-90cm. Budu rád za nějaký tip na dobré místo v okolí, Jedeme letos až 28.6. :-)

to Sedoil

Jakmile se vrátíme, dám vědět kde to bralo, ale znáš to, po měsíci je všechno jinak, já byl loni v dubnu a ve Foldenfjordu mezi prvním a druhým proudem pěkné obecňačky 90-105 cm

to bulik

budu se těšit na jakékoliv info. Dobrá rada nad zlato.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!