Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

ARCHIV MAP

Protože jsem udělal několik VELKOFORMÁTOVÝCH MAP, rozhodl jsem se (na radu některých kolegů) založit vlastní vlákno.

Mapy jsou v měřítku 1:12000-1:15000, ve formátu JPG. Jsou vhodné k vytisknutí na plotru (rozměr dosahuje cca 1000x1000 mm). V každém grafickém studiu Vám ji jistě za nějaký poplatek vytisknou. Velikost se pohybuje v rozmezí 3-30 MB. Tedy bude někdy trochu déle trvat jejich stahování (v závislosti na Vaší rychlosti internetu).

U každé mapy bude uvedeno :

- lokalita

- rozměr v pixelech

- velikost v MB

- odkaz na stáhnutí

Postupně sem budu přidávat další námořní mapy mořského dna. Tedy na základě VAŠICH požadavků a přání. Pokud by jste měli zájem o mapu nějaké oblasti, stačí napsat do této diskuze.

Budu od Vás ale potřebovat nějaké informace. Převážně název lokality a její GPS souřadnice ve formátu UTM32N - to zjistíte na stránce Mapa Gislink -> najít vaši lokalitu, stisknout v horním panelu tlačítko "x,y" a kliknout na Vaše místo pobytu. Vyjede vám nové okno se souřadnicemi. Tu co potřebuji je hned ta první dvojice čísel (viz obrázek).

V krajním případě alespoň odkaz na její stránky na internetu.

=====================================================

VYBRANÉ MAPOVÉ ZNAČKY

Všechny používané mapové značky naleznete ZDE. Bohužel POUZE v Anglickém jazyku.

Odpovědět

Tady na tomto odkazu je nová mapa mořského dna SOROYA HASVIK. Jednou jsem jí tu již našel, ale udělal jsem trochu větší.

http://www.uloz.to/xFMG6nS/mapa-soroya-velka-pptx

Ahoj,

není zde někde mapa ARNOYA / LAUKOYA a moře severně a severovýchodně (směr LOPPA) ?

Díky

[citace]Holzby napsal:

Ahoj,

není zde někde mapa ARNOYA / LAUKOYA a moře severně a severovýchodně (směr LOPPA) ?

Díky[/citace]

Tady máš hned 3 odkazy na elektronické norské mapy. Najdeš tam co potřebuješ a ve špičkovém rozlišení.

MAREANO

KVASIR

KystInfo

Vyber si co potřebuješ. Každé místečko jde skvěle zvětšit ;-);-);-)

To Husky: Dost dobrý. Díky

zdar panové,

byla tady poptávka na mapu Dolmoy východně od tábora. Tak když mě řeknete jak ju uložit sem na web, hned ju nahodím.

mám ju ale jen v PDF, nebo original v DWG.

Chtěl bych poprosit někoho, jestli nemá mapy z následujících oblastí... Popř. jestli by mi byl ochoten někdo poradit, jak si takovou mapu v dobrém rozlišení na velkoformátový tisk vytvořit... Díky.

Jižne od Rorviku (Vikna)

Šipečka je Lauvoya u Vikny (oblast kolem ostrova Kvaloy)

To MifakM

Beboo a Kulik měli prosbu (str.11-12) o vyhotovení mapy pro kemp Dolmoy. Zkoušel jsem ji na uložto najít, ale nic se mi nevyhledalo. Můžu se zeptat, jestli jste ji udělal a případně, kde by bylo možné si ji stáhnout. Děkuji

Mapu okolí Hitry a Dolmoy mám. Není to ale na posílání mailem, neboť to má 33 MB!!

Dobrý den,

poslal jsem Vám SZ.

Děkuji

Vyhľadaj na www.mareano.no Je to super aj morská mapa podrobná.Pred tým,ako ideme na lokalitu si tam pozrieme podrobnosti.

Zdravim Mifaku hledal jsem v archivu map mapu mořského dna okolí ostrova Gurskoya asi 50 Km jižně od Alesundu.Nenašel jsem ji tam Proto bych prosíl zdali by bylo možné tuto mapu zhotovit.Bylo by potřeba aby tam byly okolní fjordy a pokud možno tak západním směrem cca 15 Km na otevřené moře. Souřadnice od místa JPC E 053700 N621356 dík předem i za odpověď případně na odkaz kde by se tato mapa nacházela v archivu map předem dí za vše -Vranovák

Mifaku omlouvám se za překlep JPC -GPC

Bohužel momentálně jsem kompletbně vytížený a moc volného času ani nemám, takže zatím všechny požadavky musím odsunout.

Snad se to zlepší ... :-?

Zdarec! Jsou někde tyto mapy jak tady kdy prosil nějaký Vašek.

Tingvollfjorden:

UTM32N, Nord 6987101.0, Øst 448372.0

Batnfjord:

UTM32N, Nord 6981965.0, Ost 439070.0

Karihavet:

UTM32N, Nord 6989281.0, Ost 447403.0

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!