Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (89 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel IGORECKO a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 280)
  • Autor
    Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Tohle téma by mělo být nonstop na první straně témat. Nejen pro nováčky je to užitečné. Momentálně se to nacházelo na 7 straně témat a to je fakt už daleko.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

V období mezi svátky asi budu mít čas udělat zase pár map, takže pokud budou požadavky připravte si je dle popisu na první straně. Zatím mi je ale neposílejte, až Vám ozznámím. Teď na to mít čas nebudu a ještě by pak Váš požadavek mohl zapadnout.

Jedna mapa trvá vytvořit cca 2-3 hodiny, takže je to celkem žrout času tak mějte smilování 😉

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

beboo napsal: prikladám ešte provizórny obrázok.

Přidávám se k této prosbě a i já bych měl zájem o tuto mapu.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Jestli to dobře chápu pak je to mapa pro kemp na Dolmoy ale spíše více na východ, protože na západ již vytvořená je…

linek
    Člen
    (8 odpovědí)

Ahoj , mám takový malý problém .Nemohu se nějak dostat na Gislink . Na http://www.Gislink.no , mě to neustále hlásí chybu . Nevíte někdo co s tím ?

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

linek napsal: Ahoj , mám takový malý problém .Nemohu se nějak dostat na Gislink . Na http://www.Gislink.no , mě to neustále hlásí chybu . Nevíte někdo co s tím ?

Už jsem to tu někde psal, Gislink.no jede v novém prostředí. Napřed se musí dotáhnout nějaká komponenta (trvá to cca 30s podle linky) a pak se to musí teprve spustit (Gislink Launch tlačítko). Pak to teprve dotáhne mapu (dalších cca 20s) a pak se s tím dá hrát. Ale ovládání je trošku jiné. CO jsem se teď koukal, abys viděl mapu mořského dna, tak si z menu Alle tema vyber z Base maps volbu Sjokart hovedkartserie (WMS) a pak si to zoomuj podle potřeby (např. Shift+označení oblasti myší …). Chce si to pohrát, ještě jsem moc čas neměl.

Možná máš problém v nastavení bezpečnosti IE a máš zakázané stahování activeX komponent či nějaké takové podobné srandy. Nenapsals jakou chybu ti to háže.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Ahoj, asi mají nějakej problém oni se serverem, zkus to jindy.

linek
    Člen
    (8 odpovědí)

Hází mě to chybu : 404 – soubor nebo adresář nebyl nalezen . Tak nevím , zkouším to již několik dní .

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

linek napsal: Hází mě to chybu : 404 – soubor nebo adresář nebyl nalezen . Tak nevím , zkouším to již několik dní .

Asi se fakt ta základní komponenta nestáhne a proto to nic nenajde. Po stažení komponenty se volá http://www.gislink.no/silverlightviewer_1_5/index.html což asi v tvém případě neexistuje. Zkontroluj si nastavení zabezpečení pro zónu internet. Možná to máš nastavení příliš přísně a nic se ti nepovolí stáhnout z webu.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Dnes večer se na to mrknu kde může být problém. Naposledy když jsem tam byl, tak mě to fungovalo, i když nevím budu si muset zvyknout na nové ovládání. Na poprvé mi to moc příjemnější nebo jednodušší nepřišlo.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Měl jsem obdobné problémy a vyřešilo to použití jiného prohlížeče nebo jak se to přesně jmenuje.

Vyzkoušej Internet Explorer, Mozila Firefox, Opera …..

linek
    Člen
    (8 odpovědí)

Díky za užitečné rady . Stylem pokus-omyl jsem sekonečně dobral kýženému výsledku a Gislink konečně funguje . Skoro bych řekl že stará verze mě byla příjemnější . Pro načtení námořních map je nutné větší přiblížení . Nejlepší je , dát tam normální mapu , přiblížit si danou lokalitu a až potom kliknout na námořní mapy .

elem
    Účastník
    (200 odpovědí)

Vlkous napsal: Měl jsem obdobné problémy a vyřešilo to použití jiného prohlížeče nebo jak se to přesně jmenuje.

Vyzkoušej Internet Explorer, Mozila Firefox, Opera …..

pravdu díš – njlepší je použít obyčejný Google Chrome

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

Dobrý den.Nevíte někdo,kde sehnat mapu ostrova Vikna?Díky.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Bocman

EIDSHAUG * – koukni na první stranu tohoto tématu jetli je to ono

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 280)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...