Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

ARCHIV MAP

Protože jsem udělal několik VELKOFORMÁTOVÝCH MAP, rozhodl jsem se (na radu některých kolegů) založit vlastní vlákno.

Mapy jsou v měřítku 1:12000-1:15000, ve formátu JPG. Jsou vhodné k vytisknutí na plotru (rozměr dosahuje cca 1000x1000 mm). V každém grafickém studiu Vám ji jistě za nějaký poplatek vytisknou. Velikost se pohybuje v rozmezí 3-30 MB. Tedy bude někdy trochu déle trvat jejich stahování (v závislosti na Vaší rychlosti internetu).

U každé mapy bude uvedeno :

- lokalita

- rozměr v pixelech

- velikost v MB

- odkaz na stáhnutí

Postupně sem budu přidávat další námořní mapy mořského dna. Tedy na základě VAŠICH požadavků a přání. Pokud by jste měli zájem o mapu nějaké oblasti, stačí napsat do této diskuze.

Budu od Vás ale potřebovat nějaké informace. Převážně název lokality a její GPS souřadnice ve formátu UTM32N - to zjistíte na stránce Mapa Gislink -> najít vaši lokalitu, stisknout v horním panelu tlačítko "x,y" a kliknout na Vaše místo pobytu. Vyjede vám nové okno se souřadnicemi. Tu co potřebuji je hned ta první dvojice čísel (viz obrázek).

V krajním případě alespoň odkaz na její stránky na internetu.

=====================================================

VYBRANÉ MAPOVÉ ZNAČKY

Všechny používané mapové značky naleznete ZDE. Bohužel POUZE v Anglickém jazyku.

Odpovědět

2 mthead

S tím jsem se nikdy nesetkal :-( Takze asi nepomohu.

[citace]MifakM napsal: 2 mthead

S tím jsem se nikdy nesetkal Takze asi nepomohu.[/citace]

Díky i tak. Už jsem si myslel, že to bude něco tak triviálního, jak třeba na cestách značka dej přednost a že budu vypadat jak idiot :-D.

[citace]jirka66 napsal:

MifakM napsal:

Dej sem UTM32N souřadnice - ideální by bylo, kdyby jsi dal souřadnice rohů oblasti, která tě zajímá (tedy 4 souřadnice)

Už mám ty koordináty:

N7068825.0 - N7082171.0

E458986.0 - E473256.0

Zkus to prosím ve stejném měřítku jako ,, Titran - jihozápad´´ aby to šlo napojit. Díky a ať se taky daří [/citace]

Přidána MAPA TITRAN SEVER dle požadavku ;-)

Díky za mapu, už si do ní dělám křížky8-)

kluci, nemáte mapu Melsteinu?

Zdravím, dal odoslal som sem teraz príspevok, ale nie je tu na konci témy, pritom v zozname ho vidím ??? Šuplo ho niekam inam alebo to treba dať ešte raz?

[citace]beboo napsal: Zdravím, dal odoslal som sem teraz príspevok, ale nie je tu na konci témy, pritom v zozname ho vidím ??? Šuplo ho niekam inam alebo to treba dať ešte raz?[/citace]

Pošli to ještě jednou, v nejhoršim případě to tady bude 2x a to si myslim neni až takovej problem :-)

[citace]leiter napsal: kluci, nemáte mapu Melsteinu?[/citace]

http://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=14-bakkan-wahl

a dole jsou mapy a mezi nimi i mapa Melstein a na ní vyznačeny úspěšný fleky;-)

[citace]leiter napsal:

kluci, nemáte mapu Melsteinu?[/citace]

Melstein je obsazen v mape Bakkanu (na prvni strance je odkaz)

Tak to píšem ešte raz. Hľadám tu mapky dna kam ideme.

Je to na Dolmoya - pri Kjerrinvag-u./63.65342, 8.78947

Našiel som tu mapy dna HITRA, čo je oblasť od nás cca 1km smerom ďalej na západ - super, vďaka.

No nenašiel som oblasť nad nami a na východ.

Vie mi niekto poradiť, či danú olasť obsahuje niektorá mapa tu na str.1. Vďaka.

prikladám ešte provizórny obrázok.

Máte někdo mapu Tromsa ???

ahoj,chtel bychse zeptat jestli by sla udelat mapa okoli nautnes(jeto severne od bergenu) viz odkaz http://maps.google.cz/maps?q=fjordline&hl=cs&prmd=imvns&biw=1440&bih=734&ie=UTF-8&sa=N&tab=il dekuji

Tak som sa s tým trochu pohral a podarila sa mi vytvoriť mapa oblasti, čo som tu nenašiel. Dal som tam skusmo pár súradníc, možno by to pomohlo v ľahšej orientácii na otvorenejšom priestranstve.

edit. ako vidím ten obrázok riadne okresalo, z 1MB na pár kB.

Čo s tým? Toto je pre ostatných nepoužiteľné.

Jedine by som to mohol poslať cez e-mail pre MifakM-a, snáď by to prihodil na stranu 1.

2 beboo

Tu mapu udělám ve větším rozlišení, jen teď přes týden není moc čas, snad o víkendu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!