Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aktuální informace z Norska 2024

Důležitá informace pro cestující na sever po E6
E6 bude na 3 měsíce uzavřena.
V rámci rekonstrukčních prací bude až do 31. března včetně uzavřena trajektová linka Boknes-Skarberget, asi 80 km severně od Bodø. Tím pádem nelze E6 v obou směrech nepřetržitě projíždět. Na tuto dobu bude zřízen obchvat

Při cestě na sever: Asi 25 km před Bognes odbočte vpravo na fylkesvei 827 směrem na Drag a poté trajektem do Kjøpsvik, pokračujte po 827 a vraťte se zpět na E6 krátce před Ballangen. Při cestě na jih obráceně :-) !
Objížďka trvá asi 1,5 hodiny!

Odpovědět

čau chlape, my razíme chvíli po vás, web s aktuálními uzavírkami je www.vegvesen.no

na tom mají být veškeré aktuální uzavírky, dopravní kamery atd.

Pošli mi svoje telefonní číslo, dovolil bych si tě kontaktovat, jak jste projeli, pojedu stejnou trasu a budeme ráno také někde za Oslem, tak ať si vyměníme informace : kdyžtak moje tel na kterem budu stále je 607 566 666

Radek

www.vegvesen.no

Aplikace "Vegvesentrafikk" je asi nejlepší pro sledování aktuálních uzavírek a vůbec dopravních omezení.

Je to sice pouze v norštině, ale mapa se symboly je přehledná a detailní. Jsou tam taky všechny odpočívadla, kamery atd ...

God tur !

Ahojte ,

můžete mi prosím někdo poradit, vždy jsem se díval na aplikaci GuleSider Kart na mapu dna, ale zmizela tam úplně možnost přepnout na Skjo kart což bylo zobrazení , nevíte někdo co se s tím stalo, bohužel v Navionicsu nejsou mapy tak podrobné, nebo máte někdotip na mapy mořského dna ?

Dík
D

Norgeskart

anebo tato taky neni spatna:

https://norgeskart.avinet.no/

je i v anglictine, dole se da prepnout v sekci Base maps na Sjokart

dobre funguje na mobilu

dík super

Ahojte, prosím neviete či je cesta z Osla cez Lillehamer, Donbas smer sever na Trondheim už volná a priechodná?

Ahojte, prosím neviete či je cesta z Osla cez Lillehamer, Donbas smer sever na Trondheim už volná a priechodná?

Podle google map to s jde, max nejaka objizdka. Ale radsi to vem pres Dombas, zvlaste v teto dobe.. a navic by to byla trochu zajizdka :)

Sezóna lovu velkých tuňáků v Norsku byla zahájena. Hned na první výjezd se povedla ryba 255cm.

Jak je to s průjezdností E3 a E6 po záplavách? Kudy doporučíte jet?

Právě jsem projel trasu Nordkapp - Trelleborg po E6. Směr Trelleborg vše OK. Opačný směr asi 10km za Lillehammerem je kratičká objížďka asi 5km, je to víceméně souběžná silnice s E6. Z E6 je vidět Lillehammer, jak je stále pod vodou.

V pátek 1.9. pozdě večer pojedeme trajektem Puttgarden-Rodby. Máme objednávat předem skrt pátek a ještě prázdniny nebo to bude v pohodě?

GuleSider/Eniro namorni mapy prodalo firme Skippo. Mapy jsou nove k nalezeni na https://webapp-no.skippo.io/ Jejich vzhled je porad stejny.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.