Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Kamarát volal na Norsku ambasadu a bolo mu neoficiálne povedané že ak sa to nezhorší, otvoria sa hranice pre turistov od 1. 6. 21. Neviem však aké budú mať podmienky (vakcinácia, negat test), ale dáva to aj zmysel. Tak je čas začať brúsiť háčiky a pozerať trajekty. Držím prsty.
Přesně, i já to tak cítím, že to prostě půjde.
Na druhou stranu, pokud ne, nebo až déle během roku, tak se z toho taky neposeru.
Příští týden by mělo padnout z norské strany nějaké rozhodnutí. Asi přijde nějaký plán, harmonogram, kdy a za jakých podmínek.
Odpovědět
Jaka je momentalni situace po posledni tiskove konferenci se doctete zde www.rybolov-cestovani-norsko.cz/aktuality.html
Odpovědět
vzhladom k pruznosti a rychlosti s akou pracuje EU, tie pasy vidim tak zaciatkom 2022.
Odpovědět
Omezeni vstupu do Norska bylo prodlouzeno do 24.5. 2021
www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-innreiserestriksjoner/id2703365/?expand=factbox2830454
Odpovědět
Tak lepší být připravený než pak cumet jak tele na nová vrata
Odpovědět
Mluvil jsem s Ahmdem ze Soroya a dle pokynů místní komuny, budou první turisté vpuštěni na ostrov nejdříve od 1.7.
Odpovědět
Mluvil jsem s Ahmdem ze Soroya a dle pokynů místní komuny, budou první turisté vpuštěni na ostrov nejdříve od 1.7.
No jo no, s tím se bohužel dalo počítat.
Odpovědět
To by bylo dobrý, naockovany Super
Obávám se, že s tím zatím proočkovanost nemá nic společného. Uvidíme.
Odpovědět
Myslím, že právě proockovanost v Norsku bude důležitý faktor pro další vývoj pro turisty.
Odpovědět
Zdravím s přítelem bychom měli 3 .června odcestovat ale nevíme zda to risknout nebo ne . Zkoušel to prosím někdo přes hranice nebo ví někdo více jak to tam probíhá či bude probíhat ? Přečetla jsem si toho spoustu ale většina je stará dny nebo týdny tak jestli není něco nového dohodli jsme se do 20. Května pokud nebude ani špetka naděje dovolenou vzdáváme což by mě moc mrzelo . předem moc děkuji za odpovědi a přeji pěkný den :)
Odpovědět
Ahoj Anonyme! Do 18.6. bude Norsko pravděpodobně uzavřené. Naději mají lidé, kteří mají červencové a pozdější pobyty směrem k podzimu.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...