Hasvik, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2021

Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.

Odpovědět

Zdar chlapi, kluk má 11 let co musí mít za papíry? My jsme všichni očkováni. 12.9. jedem

Dík za info.

Zdar chlapi, kluk má 11 let co musí mít za papíry? My jsme všichni očkováni. 12.9. jedem Dík za info.

pokud není očkovaný/neprodělal covid, tak by se měl řídit jeho vstup stejnými pravidly, jaká mají jeho rodiče.

To Kotel: Pokud vam nebude vadit, ze nejsem chlap, tak bych vas rada upozornila na mylnou informaci od kolegy.

Neockovane deti mohou cestovat v doprovodu rodicu. Na tranzity  je treba test, pred prijezdem  do Norska pro dite vyplnit prijezdovy formular (pouze za to dite) a na hranicich test. Ten dite mladsi 12 let nemusi delat, jen pokud by to mel byt velky problem.

Pozor pri navratu, nektere trajektove spolecnosti chteji take testy.

Ockovani rodice nemusi delat nic.

stale plati stejne odkazy, kde najdete presne informace

www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?term=&h=1

www.helsenorge.no/en/coronavirus/international-travels/

a tady si muzete proverit, co pro koho plati  www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus/testing-isolasjon-smittesporing-og-karantene/karantene/veiviser-hvilke-karanteneregler-gjelder-for-deg

A tak to zase vypadá, že pojedeme do p….e😪

Zdravím, v pátek jsme se ráno nalodili v Rostocku směr Trelleborg. Kromě jízdenky nikoho nic nezajímalo. Na trajektu sem tam někdo roušku. Při výjezdu z trajektu nám hezká ☺️ celnice jen zamávala. Přechod SE - > NO Magnormoen v 0:30, nikde nikdo, celnika zajímaly covid pásy, jsme 4 ockovani, během 5 minut jsme jeli dál. Po cestě na pumpách sem tam někdo roušku.

Jsme na Andvice, dnes první výjezd na vláčku ale ryby nic moc, pár Poláků, něj cca 80. Dost foukalo a byl velký drift, občas přeháňka. Ostani party dopadly stejně, tak uvidíme.

Polacků

Automatické opravy jsou hrozný 😖

to Piva: proč?

No koukal jsem a Norsko už je taky celé červené.

Že je Norsko červené by nám mělo být fuk,hlavně že my jsme zelení pro ně, jedu 17.,tak doufám, že zelení zůstaneme

Já sleduju jen nakažených za 14 dní a pokud to bude do 75/100000,tak by měl být klid a žádné karantény by neměly hrozit,jestli to sleduju dobře 😃včera jsme byli 28

Taky jedeme 17.9. A ano, je důležité, že my jsme zelení. Kam jedeš Lucky38?

Vydra : do Hasvagu

Včera návrat z Norska - ani jedna kontrola na hranici alebo trajektoch.
Mám len ja pocit, že rúšky nosia v Nórsku len ľudia, ktorý niesu očkovaný?
V sobotu podvečer, bola na vjazde do Nórska, na prechode Svinesund, obrovská kolona - Covid kontrola. Na výjazde nikto.

To Kotel: Pokud vam nebude vadit, ze nejsem chlap, tak bych vas rada upozornila na mylnou informaci od kolegy. Neockovane deti mohou cestovat v doprovodu rodicu. Na tranzity je treba test, pred prijezdem do Norska pro dite vyplnit prijezdovy formular (pouze za to dite) a na hranicich test. Ten dite mladsi 12 let nemusi delat, jen pokud by to mel byt velky problem. Pozor pri navratu, nektere trajektove spolecnosti chteji take testy. Ockovani rodice nemusi delat nic. stale plati stejne odkazy, kde najdete presne informace http://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?term=&h=1 http://www.helsenorge.no/en/coronavirus/international-travels/ a tady si muzete proverit, co pro koho plati http://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus/testing-isolasjon-smittesporing-og-karantene/karantene/veiviser-hvilke-karanteneregler-gjelder-for-deg

Díky za opravu, zvlášť když moje informace nebyla správná... a teď jen marně hledám, kde jsem to zachytil, že někdy od konce července bylo nové pravidlo, že se děcka řídí režimem rodičů...

Lucky38: My se nezname, ale to se brzy zmeni - 17.9. Hasvag! 😉

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!