Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Ahoj. Máte prosím někdo z vás, kdo už jste v Norsku, osobní zkušenost s překročením hranic jako neočkovaný a bez potvrzení o prodělání Covidu? Jak vše probíhá a zda jsou nějaké problémy?
Díky za všechny informace!
Odpovědět
Dobrý den pánové. Dobrý den paní Janko.
Je již vydaná nová barevná mapa Norské vlády se zařazením jednotlivých zemí podle barev?? Najdu to někde prosím??. Zajímalo mne jak si stojíme a jak často se tato mapa upravuje? Předem děkuji za radu. Pepa Čerešňa
Odpovědět
Ahoj, od pondělí platí tato mapa. Aktualizace mapy je každé pondělí.
Odpovědět
Ahoj všichni, je nějaký problém s tranzitem přes Švédsko a je dovoleno zde přespat po cesrě do Norska? Děkuji všem
Odpovědět
Info z překročení hranic dnes ráno.
Ahoj, překročili jsme hranice dnes , v autě tři očkovaní bez problému a tři neočkovaní s registrací a potvrzením PCR test z ČR, byli testováni na hranicích znovu, zdržení až 3 a 1/2 hodiny. Pro nás očkované to byl dost opruz tam čekat na výsledky neočkovaných kolegů. Na území Norska cesta úplně v pohodě jako to bylo dříve. Očkované nezdržuji vůbec, mají hladký průjezd bez zdržení.
Odpovědět
Ahoj všichni, je nějaký problém s tranzitem přes Švédsko a je dovoleno zde přespat po cesrě do Norska? Děkuji všem
Známí jeli Švédsko 3 dny a na hranicích se jich nikdo neptal, jak dlouho jsou na cestě a kudy jeli. Překračovali na Kautokeino.
Odpovědět
Díky za mapu. Jak často ji upravují? netušíte??
Každých 7 dní aktualizace, zveřejněna vždy v pondělí.
Odpovědět
Díky za mapu. Jak často ji upravují? netušíte??
Každých 7 dní aktualizace, zveřejněna vždy v pondělí.
Děkuju Michale.
Odpovědět
Ahoj. Chtěl bych poprosit trpělivého norka, který by zde popsal, konkrétním krokováním, provedení registrace na výše uvedené norské adrese. Je to tam poměrně nepřehledné. Postup přes mobil.
Odpovědět
Ještě bych chtěl radu Michale,ty hraniční přechody jsou přesně stanovené a určené,přes které musíš překročit hranice Švédsko-Norsko,anebo pofrčím ,jako pokaždé,přes svoje mini přechody v horách ,kde není ani bouda s celníkama??
Odpovědět
Aktuální informace z cesty: CZ/PL, PL/LT, LT/LV, LV/EST bez kontrol. EST/FIN kontrola včetně covid pasů. Chvilka a bez problémů... ještě se ozvu.
Odpovědět
Tady je seznam otevrenych hranicnich prechodu
www.helsedirektoratet.no/tema/beredskap-og-krisehandtering/koronavirus/apne-grenseoverganger-med-teststasjoner
Odpovědět
K přechodům. Vyhledal jsem v mapách svůj přechod a ouha, značka jednosměrný provoz. Předpokládám, že do Norska tudy nepřijedu a čeká nás zajížďka min 150km na jiný přechod. Nazpět by to mělo být průjezdné. Možná je to také způsob zjištění průjezdnosti hranic pro ty, co neznají název přechodu hranic.
Odpovědět