Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
slabé mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 20°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální informace z Norska 2021

« Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 … 42 Další »
Sim
05.02.2021 ID: 850756

Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.

0
Odpovědět
bestik
02.07.2021 ID: 1332156

Predpokladana pondelni mapa

0

Odpovědět

Krbec
02.07.2021 ID: 1332157

Nějak to začíná připomínat loňský rok.  Čísla jdou nahoru. Mám odjet na konci července, všechno připravené, snad to vyjde, ale vidím to 50:50... Držme si všichni palce...

0

Odpovědět

indy
02.07.2021 ID: 1332158

Tak jsme v Norsku - plné očkování, certifikát. Testy jsme nedělali. Tímto se omouvám paní Jance za vyslovené pochybnosti. Pokud jdete na testy, tak ještě počítejte tak hodinu zdržení na hranici pro následné trajekty - fronta na test a čekání na výsledek.

0

Odpovědět

raduz
02.07.2021 ID: 1332159

Zdravím, mám to samé. Bude to jako loni. Na týden to otevřeli, mi jsme dojeli v sobotu a v úterý to zase zavřeli. Tak snad to klapne i letos!

0

Odpovědět

JanS
02.07.2021 ID: 1332160

Tak jsme v Norsku – plné očkování, certifikát. Testy jsme nedělali. Tímto se omouvám paní Jance za vyslovené pochybnosti. Pokud jdete na testy, tak ještě počítejte tak hodinu zdržení na hranici pro následné trajekty – fronta na test a čekání na výsledek.

Ahoj. Netuším, kterou cestou jste jeli, ale můžeš přidat zkušenosti z tranzitních zemí? Stačí certifikát,  QR kód, nebo někdo řeší kam a za jakým účelem jedeš a chce např. potvrzení o rezervaci ubytování? H.

0

Odpovědět

meky
02.07.2021 ID: 1332169

Zkoušel jsem získat certifikát přes uzis a nepovedlo se. Nenašlo to číslo mobilu, nebo také psali, že systém může být přehlcen. Takže snadná cesta není nakonec asi tak snadná. Ještě že mám potvrzení od očkovacího lékařem s evropskou platností.

0

Odpovědět

otapa
02.07.2021 ID: 1332170

To je divný ....já jsem včera a předevčírem stahoval 3 certifikáty a všechno proběhlo naprosto bez problémů. Tak tištěný pdf , tak aplikace Tečka.

0

Odpovědět

Ondra Brichta
02.07.2021 ID: 1332171

Zkoušel jsem získat certifikát přes uzis a nepovedlo se. Nenašlo to číslo mobilu, nebo také psali, že systém může být přehlcen. Takže snadná cesta není nakonec asi tak snadná. Ještě že mám potvrzení od očkovacího lékařem s evropskou platností.

U toho potvrzení se obávám, že může být k ničemu, Norové uvádějí, že budou akceptovat pouze takové potvrzení, které je ověřitelné a nejde zfalšovat, což je ten certifikát s QR, takže my všichni, kteří se z nějakého důvodu ocitneme "mimo systém" uzis, jsme slušně řečeno v háji.  Já mám potvrzení z laborky, že děcka prodělaly covid, je to i v angličtině a prý s evropskou platností... jenže je mi stejně k ničemu, když nemám ten oficiální dokument s QR kódem (děti se v systému ztratily). Je to stejné, jako u PCR testu, všude je shoda na 72hodin platnost, jenže Norové požadují maximálně 24h platnost, takže tam je "covidpass" s českým PCR testem k ničemu (pokud nestihneme přejet hranice Norska do 24h) a následuje test na hranicích v Norsku....

0

Odpovědět

meky
02.07.2021 ID: 1332172

Toto potvrzení QR kód má a z tiskopisu je jasné, že má sounáležitost k EU. Bohužel ta praxe je pro nás špatná. Na druhé straně, kamoš se dostal v těchto dnech s očkováním do Norska bez problémů.

0

Odpovědět

Ondra Brichta
02.07.2021 ID: 1332173

Tak to naše potvrzení má jen dvojjazyčný text, bez QR, takže bez šance. Já bych měl jet s prckama začátkem srpna, teď mají úřady třetí pokus s novým zadáním dětí do systému, když to nevyjde, tak asi prd, nebudu ani objednávat trajekty vzhledem k tomu, jak se to asi zase bude hrotit....

0

Odpovědět

blesk
02.07.2021 ID: 1332177

Kamarádi z Německa píšou, že mapa Evropy pro vstup do Norska, by měla od pondělí vypadat takto.

FB_IMG_1625229141568
0

Odpovědět

vd
02.07.2021 ID: 1332178

Prosím, ako to vyzerá z hraničnými prechodmi Švédsko-Nórsko. Je nejak obmedzený počet otvorených hraničných prechodov?

0

Odpovědět

Sidonius1
02.07.2021 ID: 1332179

Ahoj. Mohlo se stát, že ti zadali špatně číslo telefonu. Měl jsem to také tak. Zkus se přihlásit přes bankovní identitu. Až se tam dostaneš, můžeš si i to tel. Číslo změnit

0

Odpovědět

rasto paska
03.07.2021 ID: 1332184

Prave prechadzame hranicu Švédsko/Norsko pred Oslom. Po predložení Covid EU pasu o zaočkovaní všetko vybavené za 4min a pokračujeme dalej.

0

Odpovědět

Sim
03.07.2021 ID: 1332191

Rasťo, diky za info z hranic. Dobře dojeďte a přeji dobrý lov!

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 … 42 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.