Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

• Toto téma obsahuje celkem 627 odpovědí. Do diskuze (147 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 628)
  • Autor
    bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Predpokladana pondelni mapa

Krbec
    Účastník
    (28 odpovědí)

Nějak to začíná připomínat loňský rok.  Čísla jdou nahoru. Mám odjet na konci července, všechno připravené, snad to vyjde, ale vidím to 50:50… Držme si všichni palce…

indy
    Účastník
    (157 odpovědí)

Tak jsme v Norsku – plné očkování, certifikát. Testy jsme nedělali. Tímto se omouvám paní Jance za vyslovené pochybnosti. Pokud jdete na testy, tak ještě počítejte tak hodinu zdržení na hranici pro následné trajekty – fronta na test a čekání na výsledek.

raduz
    Účastník
    (39 odpovědí)

Zdravím, mám to samé. Bude to jako loni. Na týden to otevřeli, mi jsme dojeli v sobotu a v úterý to zase zavřeli. Tak snad to klapne i letos!

JanS
    Účastník
    (60 odpovědí)

Tak jsme v Norsku – plné očkování, certifikát. Testy jsme nedělali. Tímto se omouvám paní Jance za vyslovené pochybnosti. Pokud jdete na testy, tak ještě počítejte tak hodinu zdržení na hranici pro následné trajekty – fronta na test a čekání na výsledek.

Ahoj. Netuším, kterou cestou jste jeli, ale můžeš přidat zkušenosti z tranzitních zemí? Stačí certifikát,  QR kód, nebo někdo řeší kam a za jakým účelem jedeš a chce např. potvrzení o rezervaci ubytování? H.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Zkoušel jsem získat certifikát přes uzis a nepovedlo se. Nenašlo to číslo mobilu, nebo také psali, že systém může být přehlcen. Takže snadná cesta není nakonec asi tak snadná. Ještě že mám potvrzení od očkovacího lékařem s evropskou platností.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

To je divný ….já jsem včera a předevčírem stahoval 3 certifikáty a všechno proběhlo naprosto bez problémů. Tak tištěný pdf , tak aplikace Tečka.

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

Zkoušel jsem získat certifikát přes uzis a nepovedlo se. Nenašlo to číslo mobilu, nebo také psali, že systém může být přehlcen. Takže snadná cesta není nakonec asi tak snadná. Ještě že mám potvrzení od očkovacího lékařem s evropskou platností.

U toho potvrzení se obávám, že může být k ničemu, Norové uvádějí, že budou akceptovat pouze takové potvrzení, které je ověřitelné a nejde zfalšovat, což je ten certifikát s QR, takže my všichni, kteří se z nějakého důvodu ocitneme “mimo systém” uzis, jsme slušně řečeno v háji.  Já mám potvrzení z laborky, že děcka prodělaly covid, je to i v angličtině a prý s evropskou platností… jenže je mi stejně k ničemu, když nemám ten oficiální dokument s QR kódem (děti se v systému ztratily). Je to stejné, jako u PCR testu, všude je shoda na 72hodin platnost, jenže Norové požadují maximálně 24h platnost, takže tam je “covidpass” s českým PCR testem k ničemu (pokud nestihneme přejet hranice Norska do 24h) a následuje test na hranicích v Norsku….

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Toto potvrzení QR kód má a z tiskopisu je jasné, že má sounáležitost k EU. Bohužel ta praxe je pro nás špatná. Na druhé straně, kamoš se dostal v těchto dnech s očkováním do Norska bez problémů.

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

Tak to naše potvrzení má jen dvojjazyčný text, bez QR, takže bez šance. Já bych měl jet s prckama začátkem srpna, teď mají úřady třetí pokus s novým zadáním dětí do systému, když to nevyjde, tak asi prd, nebudu ani objednávat trajekty vzhledem k tomu, jak se to asi zase bude hrotit….

blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Kamarádi z Německa píšou, že mapa Evropy pro vstup do Norska, by měla od pondělí vypadat takto.

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Prosím, ako to vyzerá z hraničnými prechodmi Švédsko-Nórsko. Je nejak obmedzený počet otvorených hraničných prechodov?

Sidonius1
    Účastník
    (56 odpovědí)

Ahoj. Mohlo se stát, že ti zadali špatně číslo telefonu. Měl jsem to také tak. Zkus se přihlásit přes bankovní identitu. Až se tam dostaneš, můžeš si i to tel. Číslo změnit

rasto paska
    Účastník
    (108 odpovědí)

Prave prechadzame hranicu Švédsko/Norsko pred Oslom. Po predložení Covid EU pasu o zaočkovaní všetko vybavené za 4min a pokračujeme dalej.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Rasťo, diky za info z hranic. Dobře dojeďte a přeji dobrý lov!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 628)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...