Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

• Toto téma obsahuje celkem 627 odpovědí. Do diskuze (147 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 628)
  • Autor
    Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

Jak to teda je? Když budeme červení můžeme 5.7. s negativním PCR testem překročit hranice do Norska? Očkovaní už mohu teď překročit? Trochu se v těch norských “jinotajích” ztrácím. Děkuji za vysvětlení.

raduz
    Účastník
    (39 odpovědí)

Ach jo, tak nevím jestli je to tím covidem, že to prostě pořád někdo nechápe! Paní Janko, zachovejte prosím trpělivost. Za Všechny co to dokážou pochopit Moooc díky. Raduz

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

Kuci, Janka to psala celkem jasne si myslim:

1. Mapa se aktualizuje kazdy sudy tyden. Predpokladam, ze pristi tyden budeme zeleni

2. Od cervence plati covid pasy, pokud si ockovany nebo mas pcr do xy hodin, pak muzes do Norska vstoupit

3. Tim, ze snad budeme zeleni, pak ti staci i jen nejake prohlaseni

Za me cajk a na konci cervence vyrazim, snad se nic do te doby neposere :-).

Zdenek

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Podminky pro prijezd do Norska velmi strucne:

cervene zeme: ockovani a s prodelanym covidem za poslednich 6 mesicu s overitelnym QR kodem muzou jet a nemusi delat nic. Ostatni musi mit testy a musi do karanteny.

zelene zeme; ockovani a prodelani s overitelnym QR kodem nemusi delat nic . Ostatni test na hranicich a prijezdovy formular  zde https://reg.entrynorway.no/

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

pro janka: ověřitelný QR kód může být v tištěné formě od lékaře, který mě očkoval? Hodně se hovoří o evropském certifikátu očkování, tak ten zeženu jak, pokud by mi tištěná forma nestačila? ( omlouvám se zasvěceným za naivní otázky)

Dvořka
    Účastník
    (24 odpovědí)

pro janka: ověřitelný QR kód může být v tištěné formě od lékaře, který mě očkoval? Hodně se hovoří o evropském certifikátu očkování, tak ten zeženu jak, pokud by mi tištěná forma nestačila? ( omlouvám se zasvěceným za naivní otázky)

Na https://ocko.uzis.cz/ se přihlásíš (rodné číslo + číslo občanského průkazu) na kontaktní telefon, který jsi zadával u očkování ti přijde jednorávý kód pro přihlášení. Po zadání se dostaneš na stránku, kde ti to vyplivne informace o prodělání COVID-19, očkování nebo provedení testu na COVID-19 a zde si u jednotlivých odkazů můžeš vygenerovat a vytisknout certifikát s QR kódem…

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Dvořka děkuji.

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Mám první info z překročení hranic do Norska. Skupina jela přes celou Evropu do oblasti Soroya Loppa. Měli očkování v telefonu. Krátká kontrola na Kautokeino a pokračovali dál. Nikde po cestě přes celý kontinent neměli žádný problém. Dnes v 18h má překračovat další skupina, tentokrát přes Karasjok. Jak dorazí do Oksfjordu napíšu, jak to proběhlo.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (6 odpovědí)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde se necháváte otestovat, protože test z ČR nesplňuje kritéria Norské vlády na délku testu max. 24 hodin. Tuto vzdálenost od nás nelze do 24 hodin zvládnout. Děkuji za odpovědi.

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

Omlouvám se jestli jsem to přehlédl ale jak to je ted s tranzitem přes Fisko?

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

Finsko

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Při tranzitu Finskem nejsou žádné problémy.

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

Díky

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Paní Jano, prosím o info, jak to funguje s dětmi.  Covid neprodělali a očkovaní nejsou.  Je nutná karanténa, nebo stečí test? Díky moc

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem Holzby.
    Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

Paní Jano, prosím o info, jak to funguje s dětmi. Covid neprodělali a očkovaní nejsou. Je nutná karanténa, nebo stečí test? Díky moc

Na tohle jsem taky zvědav, pokud budeme zelená země, tak je to v pohodě, maximálně registrace na hranicích a testy taky na hranicích (chtějí stáří max 24h, což s testem z ČR nedáváme) , ale jakmile spadneme zpět do červené zóny, tak už se karanténě nevyhnou, jen se píše, že děti pod 18let jí nemusí trávit na hotelu, stačí “domácí” , kterou mohou po 3 dnech ukončit, jakmile se udělá 3. den PCR s negativním výsledkem….     29.6. aktualizovaná tabulka na fhi (odkaz na straně 13 této diskuze) pak říká, že děti pod 12let by se testovat neměly, pokud by to bylo problematické.

Původně jsem spoléhal na prodělaný COVID u dětí, jenže se jejich údaje “nějak” ztratily v systému a bůhví, jestli se to vůbec podaří. Bez certifikátu pro děti na to kašlu, vzhledem k tomu, jak se to teď zase mění, tak těžko říct, jak to bude za dva/tři týdny….

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem Ondra Brichta.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 628)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2021

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...