Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,270 odpovědí. Do diskuze (187 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mirecek a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,201. až 1,215. (celkem z 1,271)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Pro technicky zdatnější nebo lépe vidící kolegy než jsem já – jak tuto rybu Petr Novák drží? Nikde nevidím prsty,ruce.Nebo je to schválně – nepochopil jsem to z textu?Jde o montáž?

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

ZM napsal:

Pro technicky zdatnější nebo lépe vidící kolegy než jsem já – jak tuto rybu Petr Novák drží? Nikde nevidím prsty,ruce.Nebo je to schválně – nepochopil jsem to z textu?Jde o montáž?

Ahoj, jednu ruku vidím pod řitní loutví a druhou pravděpodobně drží rybu za skřele zevnitř.Jinak bych ji odhadoval tak na 80 – 90cm, moc se u toho nepotí.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Rk

spíš bych to tipnul na 60-70 cm. Ten 1 metr co máš předpažení udělá své 😉

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Sice jsem nepočítal se zveřejněním téhle fotky tady na fóru, ale až v připravovaném článku z Averoy (snad to stihnu někdy kolem vánoc), tak když už jí Michal vyvěsil, co takhle zkusit malou tipovačku. V neděli večer uveřejním skutečnou délku téhle ryby a uvidíme, kdo bude nejblíž.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 PEN

TIPOVACKA : 62 cm

thody
    Člen
    (1 odpovědí)

Ahoj všichni, Hynek sice reaguje na svém webu, ale naše parta do plasťáků nejde, solidní nám to nepřipadá a bezpečné už vůbec ne, již jednou jsme po zaplacení u Hynka dopláceli 1.000,- Kč na hlavu, dodneska nevíme pořádně za co…….!!! Ještě jsme mrkli na odkaz, jak píše Board (str. 59), že Wohanka Group není cestovka, pak jsme mrkli na naší přihlášku a ta je fakt na CK Wohanka Group s.r.o. a to není pojištěný, takže PANIKA. Takže zálohu chceme zpět!!! Klidně hodláme podat trestní oznámení pro podvod, což je na plné čáře!!!

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to PEN

Tipovacka: 73cm

Ahoj Naki

board
    Člen
    (2 odpovědí)

Musím souhlasit s Thodym, že na plasťáku se nedá vůbec vyjet ve větších vlnách, pokud není člověk sebevrah… Letos jsme zažili až 4 metrové houpáky a kovové lodě a 40HP motory to zvládají. Ovšem na plasťácích nevyjeli ani Norové, takže při horším počasí si můžete nahodit tak akorát do kyblíku před krbem…:-)

K CK Wohanka Group s.r.o. se už nehodlám ani vyjadřovat, jak se říká “Každý je strůjcem svého štěstí”… My naštěstí jedeme s někým jiným. Tak hodně štěstí všem a držíme palce, ať se k tomu moři opravdu dostanete…:-)

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Tipovačka: 67

To ma fakt zaujíma:-?

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Chlapáci, jednou jsem vyfotil okouníka, který měl 20cm a na fotce vypadal přes 50cm:-D

Takže tipuji 48cm!8-)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Taky tipovačka 62cm 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Thody

Nemyslim si, ze musite panikarit. Na strance 59 je psano ze strany Wohanka:

CK Hynek Wohanka se transformuje do CK Wohanka Group, s.r.o., ve které jsem jedním z jednatelů. Tuto skutečnost naši klienti samozřejmě zaregistrovali. CK Hynek Wohanka má stále platnou koncesní listinu a je pojištěná u Generali pojišťovny. Koncesní listinu na CK Wohanka Group, s.r.o. očekáváme každým dnem. Pojištění u Generali pojišťovny přejde z CK Hynek Wohanka na CK Wohanka Group, s.r.o.

Podle me je logicke, ze nektere veci nejdou z hodiny na hodinu a obcas se neco casove krizi. Takze vyckejte radeji chvili, nez budete davat penize za pravnika.

Taky si myslim, ze by mozna bylo lepsi se informovat primo u pramene a pockat si na nahradni nabidku, zvlaste pak, pokud mate prihlasku, nez zverejnovat nejake prispevky plne emoci. Nic ve zlem ..

Kolinak
    Člen
    (22 odpovědí)

Tipovačka :

51 cm

Martin
    Účastník
    (70 odpovědí)

To board : Nezbývá než souhlasit s Jankou.A z vlastní zkušenoosti vím,že se vždy choval seriozně.Teda až na ten doplatek 1000,-kč,to s Vámi souhlasím.Já s ním jezdím už 5 let a vždy spokojenost.Je jasné,že lodě,jako na Kvenvaeru tam mít nebude,ale popravdě,když se zamyslíte,která cestovka nabízí takové lodě,jako jsou na Kvenvaeru.Žádná a lidi s nima jezděj.Já z toho taky radost nemám,na ty lodě a profi gps jsem byl zvyklej.Co se týká nějakých normálních výprav na moře,tak bych se toho vůbec nebál,obavu mám z dalekých výprav,daleko za Titran,to se bude muset teprve vyzkoušet.

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

tip 82cm:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,201. až 1,215. (celkem z 1,271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...