Hasvik, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Pro technicky zdatnější nebo lépe vidící kolegy než jsem já - jak tuto rybu Petr Novák drží? Nikde nevidím prsty,ruce.Nebo je to schválně - nepochopil jsem to z textu?Jde o montáž?

[citace]ZM napsal:

Pro technicky zdatnější nebo lépe vidící kolegy než jsem já - jak tuto rybu Petr Novák drží? Nikde nevidím prsty,ruce.Nebo je to schválně - nepochopil jsem to z textu?Jde o montáž?[/citace]

Ahoj, jednu ruku vidím pod řitní loutví a druhou pravděpodobně drží rybu za skřele zevnitř.Jinak bych ji odhadoval tak na 80 - 90cm, moc se u toho nepotí.

2 Rk

spíš bych to tipnul na 60-70 cm. Ten 1 metr co máš předpažení udělá své ;-)

Sice jsem nepočítal se zveřejněním téhle fotky tady na fóru, ale až v připravovaném článku z Averoy (snad to stihnu někdy kolem vánoc), tak když už jí Michal vyvěsil, co takhle zkusit malou tipovačku. V neděli večer uveřejním skutečnou délku téhle ryby a uvidíme, kdo bude nejblíž.

2 PEN

TIPOVACKA : 62 cm

Ahoj všichni, Hynek sice reaguje na svém webu, ale naše parta do plasťáků nejde, solidní nám to nepřipadá a bezpečné už vůbec ne, již jednou jsme po zaplacení u Hynka dopláceli 1.000,- Kč na hlavu, dodneska nevíme pořádně za co.......!!! Ještě jsme mrkli na odkaz, jak píše Board (str. 59), že Wohanka Group není cestovka, pak jsme mrkli na naší přihlášku a ta je fakt na CK Wohanka Group s.r.o. a to není pojištěný, takže PANIKA. Takže zálohu chceme zpět!!! Klidně hodláme podat trestní oznámení pro podvod, což je na plné čáře!!!

to PEN

Tipovacka: 73cm

Ahoj Naki

Musím souhlasit s Thodym, že na plasťáku se nedá vůbec vyjet ve větších vlnách, pokud není člověk sebevrah... Letos jsme zažili až 4 metrové houpáky a kovové lodě a 40HP motory to zvládají. Ovšem na plasťácích nevyjeli ani Norové, takže při horším počasí si můžete nahodit tak akorát do kyblíku před krbem...:-)

K CK Wohanka Group s.r.o. se už nehodlám ani vyjadřovat, jak se říká "Každý je strůjcem svého štěstí"... My naštěstí jedeme s někým jiným. Tak hodně štěstí všem a držíme palce, ať se k tomu moři opravdu dostanete...:-)

Tipovačka: 67

To ma fakt zaujíma:-?

Chlapáci, jednou jsem vyfotil okouníka, který měl 20cm a na fotce vypadal přes 50cm:-D

Takže tipuji 48cm!8-)

Taky tipovačka 62cm 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

To Thody

Nemyslim si, ze musite panikarit. Na strance 59 je psano ze strany Wohanka:

CK Hynek Wohanka se transformuje do CK Wohanka Group, s.r.o., ve které jsem jedním z jednatelů. Tuto skutečnost naši klienti samozřejmě zaregistrovali. CK Hynek Wohanka má stále platnou koncesní listinu a je pojištěná u Generali pojišťovny. Koncesní listinu na CK Wohanka Group, s.r.o. očekáváme každým dnem. Pojištění u Generali pojišťovny přejde z CK Hynek Wohanka na CK Wohanka Group, s.r.o.

Podle me je logicke, ze nektere veci nejdou z hodiny na hodinu a obcas se neco casove krizi. Takze vyckejte radeji chvili, nez budete davat penize za pravnika.

Taky si myslim, ze by mozna bylo lepsi se informovat primo u pramene a pockat si na nahradni nabidku, zvlaste pak, pokud mate prihlasku, nez zverejnovat nejake prispevky plne emoci. Nic ve zlem ..

Tipovačka :

51 cm

To board : Nezbývá než souhlasit s Jankou.A z vlastní zkušenoosti vím,že se vždy choval seriozně.Teda až na ten doplatek 1000,-kč,to s Vámi souhlasím.Já s ním jezdím už 5 let a vždy spokojenost.Je jasné,že lodě,jako na Kvenvaeru tam mít nebude,ale popravdě,když se zamyslíte,která cestovka nabízí takové lodě,jako jsou na Kvenvaeru.Žádná a lidi s nima jezděj.Já z toho taky radost nemám,na ty lodě a profi gps jsem byl zvyklej.Co se týká nějakých normálních výprav na moře,tak bych se toho vůbec nebál,obavu mám z dalekých výprav,daleko za Titran,to se bude muset teprve vyzkoušet.

tip 82cm:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!