Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
To Sim+Company
Tak hoši velká gratulace krásný rybky jen tak dál.:-D
Odpovědět
No ten keler je hezkej,a těch hurvínků to je nářez.Že ale jsou v takový hloubce? Co leng by tam nebyl?Nějaká pořádná roura jako vymlask Honza D.?:-P
Odpovědět
Ahoj Michale, krásný ryby. Máme to sice ještě za 11 měsíců, ale horečka stoupá. Tak ať se daří.
Odpovědět
To Sim: Gratulujem, kásne kúsky, ale aj ja by som sa chcel naučiť ten správny "chmat", ako držať a fotografovať rybu, aby nebolo vidieť moje prsty (mne to pripadá hodne nepohodlné a neprirodzené). Ak je ryba fotografovaná z malej vzdialenosti (a moje prsty by nebolo vidieť) vtedy hóóóooodne "podrastie" a ja by som si potom "vyrábal rekordérky" aj z tých rýb, ktoré bežne chytám. Ty samozrejme nepotrebuješ "vyrábať rekordérky", ale ja by som to- niekedy - dokázal aj zneužiť. Tento "problém" bude iste zaujímať aj viacej ľudí. Prepáč prosím, mojú zvedavú otázku.
Odpovědět
Dnes na Soroya pokračuje větrná smršť. Sedíme na baráku a navazujeme, protože již snad zítra má být jen 5m/s. Někteří ještě dospávají po včerejším divokém večírku...
Odpovědět
Ahoj , posielam par fotiek z augustovej rybacky v Bergfjorde . Prve 4 dni sme sa trapili , ale male ryby nezabijali . Vytrvalost nam prniesla tieto krasne tresky od 9 do 14 kg .
Vilko Hornyš
Odpovědět
Neděle 26.9.
Pomalu se chystáme na vodu, po dvoudenní bouři konečně vítr jen 5-6m/s.
Teplota vzduchu 5 stupňů, teplota vody 8 stupňů. Večer přidám fotky, jestli něco zajímavého lapnem.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...