Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Honzo, jsem bez dechu a gratuluiji, to snad není možné nachytat za jednu vyjížďku, to se někomu nepovede za celý žívot, ty DIVOCHU!
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Honzo, jsem bez dechu a gratuluiji, to snad není možné nachytat za jednu vyjížďku, to se někomu nepovede za celý žívot, ty DIVOCHU![/citace]
Díkes....pro zajímavost, mníci měli úplně čistý maso i játra.
Odpovědět
Honzo to je tedy veliká paráda.Gratuluju.Toto je asi sen každého,kdo jezdí do Norska na mníky.
Mára
Odpovědět
Bomba Honzo, uz se tesim na clanek o mnicich!
btw ja jsem byl v pondeli na vode 11 hodin a teprve ke konci jsem vytahl mnika 9 kg - pro me super ulovek, pro tebe "mnicek 9 kg" :D
Odpovědět
Honzo, ty zvíře - super a velké gratulace. U nás, přestože je počasí jak v Chorvatsku, jdou taky pěkný ryby, ale tohle je úžasný.
Odpovědět
Teda klobouk dolu to je paráda! Ty tam máš asi farmu na ty potvory.To jsou roury nádherný macatý. Gratulaceeee...!:-P
Odpovědět
Honzo taky nám tam nech na příští rok asponˇ jednoho:-P
Odpovědět
Sezóna ve Finmarku pomalu končí, ale placky se stále chytají.
Havoysund
Odpovědět
Honzo, fakt bomba!! Velká gratulace ke skvělému zážitku :-E
Odpovědět
..zasílám Vám foto,co se mi podařilo letos chytit.
Bylo to na ostrově Hitra-Kvenvaer 15.8.2010 v 12.20h,délka 134cm 27kg,nástraha pilkr s masem.Hloubka cca 60m.
S pozdravem Beránek Simon
Odpovědět
Ďas na vláčku? Ano! Gumová ryba 15cm 200g, ďas uloven na 20m.
Odpovědět
No pěkný letadlo a na vláčku? Ve 20ti metrech takový monstr éro co tam dělal? Jaká lokalita to byla?Pěkná práce....!:-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...