Hasvik, NO
temperature icon 4°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 10°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Ahoj Michale, v sobotu jsem ti poslal mejlík s prosbou o rezervaci na 2011 k Bennovi. Můžeš se na to mrknout?

Díky moc a pořádně si to tam užijte 8-)

[citace]masar napsal:

To Sim : Do kdy jsi na Bakkanu ?[/citace]

Asi v sobotu ráno zvednem kotvy. Za dvě hodinky ráno jsme nachytali limit v makrelách.

[citace]Sim napsal:

masar napsal:

To Sim : Do kdy jsi na Bakkanu ?

Asi v sobotu ráno zvednem kotvy. Za dvě hodinky ráno jsme nachytali limit v makrelách.[/citace]

Co s těma makrelama děláte? Po rozmražení už se to asi nedá vyudit. To je tak jen na gril.

Já si myslím, že by měly jít i udit. Po rozmrazení jsou pěkně tuhé jako při vylovení, jediný problém by mohl nastat ve způsobu zpracování, protože třeba my v rámci úspory váhy jsme usekávali hlavy a ocasy, takže při uzení by musely ležet na nějakém roštu.

Jinak ke konci na doplnění bedny jsem je i filetoval, to bylo nejrychlejší bez kuchání dvěma řezy podél páteře z prava a z leva a byly dvě filety a hlava s páteří s vnitřnostmi. Ale tyto filety lze použít na gril asi jen na lávový kámen.

Makrely vozíme každý rok z Norska,bez hlav a udíme položené na roštu, je to mňamka. Jana

Pár dní jsem nevybíral mail a sešla se tam spousta pěkných úlovků.

Arnoy Brygge

Keler 125cm 20kg

Soroya

Mark se trefil do halibutů.

Havoysund

Havoysund

Hasfjord - Soroya

Ornulfův kolega Mats 48kg

Hasfjord - Soroya

Luboš Mach a jeho žena

Havoysund

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.