Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Ahoj Michale, v sobotu jsem ti poslal mejlík s prosbou o rezervaci na 2011 k Bennovi. Můžeš se na to mrknout?
Díky moc a pořádně si to tam užijte 8-)
Odpovědět
[citace]masar napsal:
To Sim : Do kdy jsi na Bakkanu ?[/citace]
Asi v sobotu ráno zvednem kotvy. Za dvě hodinky ráno jsme nachytali limit v makrelách.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
masar napsal:
To Sim : Do kdy jsi na Bakkanu ?
Asi v sobotu ráno zvednem kotvy. Za dvě hodinky ráno jsme nachytali limit v makrelách.[/citace]
Co s těma makrelama děláte? Po rozmražení už se to asi nedá vyudit. To je tak jen na gril.
Odpovědět
Já si myslím, že by měly jít i udit. Po rozmrazení jsou pěkně tuhé jako při vylovení, jediný problém by mohl nastat ve způsobu zpracování, protože třeba my v rámci úspory váhy jsme usekávali hlavy a ocasy, takže při uzení by musely ležet na nějakém roštu.
Jinak ke konci na doplnění bedny jsem je i filetoval, to bylo nejrychlejší bez kuchání dvěma řezy podél páteře z prava a z leva a byly dvě filety a hlava s páteří s vnitřnostmi. Ale tyto filety lze použít na gril asi jen na lávový kámen.
Odpovědět
Makrely vozíme každý rok z Norska,bez hlav a udíme položené na roštu, je to mňamka. Jana
Odpovědět
Pár dní jsem nevybíral mail a sešla se tam spousta pěkných úlovků.
Arnoy Brygge
Keler 125cm 20kg
Odpovědět