Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Lidi, nějaké info z Aure? Mám to za pár, tak bych byl velice rád za jakékoliv rady apod. :))))) Díky všem !
Odpovědět
Ahoj všetci,
v sobotu sme sa vrátili z Koppangenu, kde sme strávili 14 dní /14.8 - 28.8/ rodinnej dovolenky spojenej s rybačkou. Ubytovanie, loď /kuter/ a prostredie super, ale rybám sa brať moc nechcelo. Je to /ako ma na tomto fóre už varovali/ dosť hlboko vo fjorde a na môj vkus príliš veľký rybársky tlak. Chytili sme pár pekných rýb, ale na každý záber sme sa poriadne nadreli a boli aj výjazdy bez záberu.
Naše naj úlovky:
- treska obyčajná 19kg/130cm, 11,5kg/110cm, 7,8kg/99cm, 6kg/90cm
- vlkouš 7,5kg/98cm, 6kg
- lumb 5,2kg
- morský mieň 3,5kg
Okrem toho sme chytili aj pár makriel /tak ďaleko na severe som s nimi nepočítal/ a hodne tresiek tmavých /50-60cm/. Do tých kelerov sa nám podarilo trafiť len občas, ale s prívlačákom si to užíval hlavne môj osemročný syn.
Celkovo spokojnosť s pobytom, ale ak by som išiel len na ryby, tak by som zvolil inú lokalitu.
Odpovědět
Pánové ulovky nádherné,jen tiše závidím.Taky bych přivítal nějaké info z AURE.Jestli to tam jde třeba líp jak v loni a co se tam tahá nejvíc atd.Jedu 28.8.tak jsem z toho na jehlách.A taky na co jdou polaci a obecňačky.No prostě aspon pár slov.díky
Odpovědět
[citace]neki napsal:
Pánové ulovky nádherné,jen tiše závidím.Taky bych přivítal nějaké info z AURE.Jestli to tam jde třeba líp jak v loni a co se tam tahá nejvíc atd.Jedu 28.8.tak jsem z toho na jehlách.A taky na co jdou polaci a obecňačky.No prostě aspon pár slov.díky [/citace]
Naprosto souhlasím. Info z Aure by se velice hodilo. Jinak, Neky, já jedu 18. - 28., tak Ti pak napíšu podrobnosti co, kde, kdy, na co apod., jo? :)
Odpovědět
..včera jsem po dlouhé době oprášil rybařinu na hloubku a vyjel zkusit mníky na Hallarevet, hned na první drift na 160 metrech přišel ukázkový mníčí záběr a výsledkem půlhodinového zdolávání byl tenhle macek..délka 160cm, váha 28,1kg(váženo na digitálu Spro), uloven na vlastní návazec na celého sledě,výbava: prut Penn Prion Inline )(240cm,8Olb), naviják Daiwa Tanacom 600Fe, šňůra Sufix Performance 65lb..
Odpovědět
Mník je ukázový!A nádhera!GRATULUJI.Něco podobného by se mi šiklo chytit v Aure začátkem srpna,protože jsme se vsadili o láhev Tulamorky asi 4 chlapi o nejdelší rybu.Sice malá pravděpodobnost ale jeden nikdy neví.
NorwayLover:Určitě dej vědět tady nebo do tématu o AURE.To budu asi na cestě Ale nevadí kámoš bere notebook.
Odpovědět
Pěknej systém, taky dělám podobnej,místo sledě kelírka! Ale takovej macas mi nepřišel,na Bakkanu samý do 3-5kg!Gratuluji super práce.čau:-D
Odpovědět
Pro Honzu Dufka. Rybaření letos na Hitře super, keleři, polaci. Problem byl s mnikama a lumbem, ani jsme o ně nezavadily.Skoušely jsme hodně mist, hloubky okolo 200 m a nic. Nemuže to být obdobím , naš pobyt byl 3.6 -17.6. Nemužu to pochopit, tohle se nam ještě nestalo.
Odpovědět
Zdravím,
nevím jestli tenhe příspěvek patří do tohoto chlívečku, ale aktuální informace by to byla. Můžete někdo poslat aktuální ceny nafty v různých částech Norska, Švédska, Dánska a Německa. Myslím, že tuhle informaci by tady uvítalo více lidí, popř i adresy levných benzinek po cestě. Pokud vím, tak loni byla nejlevnější nafta v okolí Osla. Díky za info
Odpovědět
To Dufek: Gratuluji, nádherná ryba.
Dál mám na tebe jeden špek, kolega mě poslal z Tromso foto kelera a udává, že má 18kg. Zajímá mě tvůj názor, kolik ho tipuješ?
Odpovědět