Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 22°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální informace z Norska 2010

« Předchozí 1 … 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 … 85 Další »
Sim
07.01.2010 ID: 523859

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

0
Odpovědět
Sim
20.07.2010 ID: 1013017

0

Odpovědět

Sim
20.07.2010 ID: 1013018

Soroya včera

0

Odpovědět

honza dufek
21.07.2010 ID: 1013047

...na Hitře se pořád dobře chytá, jedna třinácti kilovka z dneška.

0

Odpovědět

mara45
22.07.2010 ID: 1013056

Honzo už se nemůžu dočkat až tam za měsíc budu,snad se taky podaří nějaký velký keler.Jak to vypadá na Hitře s doršema a polakama a co makrely?

Dík Mára

0

Odpovědět

jindra
23.07.2010 ID: 1013083

[citace]honza dufek napsal: video velryby

[/citace] Ahoj Honzo, teprve teď jsem si toho všimnul. Určitě nádhernej zážitek, příště je pošli přes vodu k nám, ať si taky užijem.

0

Odpovědět

MartinZ
23.07.2010 ID: 1013093

Rád bych se zeptal zkušenějších, co dělají s velkou rybou, když jí nepustí zpátky do moře? Kdyby se naší partě náhodou povedlo chytit většího halibuta, co s ním máme dělat na břehu? Nedokážu si představit, že z něj dělám filety a nepředpokládám, že by se všichni halibuti pouštěli zpátky. Větší tresku si dokážu představit ve formě filet, ale tady netuším. Díky všem za odpovědi

0

Odpovědět

Sim
23.07.2010 ID: 1013099

[citace]MartinZ napsal:

Rád bych se zeptal zkušenějších, co dělají s velkou rybou, když jí nepustí zpátky do moře? Kdyby se naší partě náhodou povedlo chytit většího halibuta, co s ním máme dělat na břehu? Nedokážu si představit, že z něj dělám filety a nepředpokládám, že by se všichni halibuti pouštěli zpátky. Větší tresku si dokážu představit ve formě filet, ale tady netuším. Díky všem za odpovědi[/citace]

Halibuta vyfiletuješ stejně jako tresku nebo jakoukoli rybu. Filetuje se z obou stran /bílá i černá/. Je z něj málo odpadu a hodně masa. Můžeš ho klidně i pustit, protože dekopresí netrpí kvůli pomalému zdolávání. Obvikle se urputně brání. Domnívám se, že je to v Norsku jedna z nejsilnějších ryb, kterou tam můžeš ulovit. Přál bych ti tu rozkoš,mít ho na prutě.

0

Odpovědět

ZM
23.07.2010 ID: 1013101

Svého času tady bylo video o filetování,mimo jiné začínalo vyříznutím lícních svalů z hlavy - u velkých kusů je to znát.Doporučoval bych i stáhnout z kůže,má specifický pach.Filety si uděláš velikostně do balíčků.Z velkých je to špalek jak ze svíčkové.Při přípravě bych doporučoval marinovat- pokapat citronem a nedělat příliš dlouho, aby maso nebylo vysušené.

0

Odpovědět

Sim
25.07.2010 ID: 1013115

Dnes ráno, mezi ostrovy Soroya a Havoya. Pěkní halibuti na přívlač, hloubka 30-40m.

0

Odpovědět

Sim
25.07.2010 ID: 1013116

0

Odpovědět

Sim
25.07.2010 ID: 1013117

0

Odpovědět

Václav Jun
25.07.2010 ID: 1013128

http://www.tomovystranky.estranky.cz/clanky/filetovani

MartinZ

Zdravím, zde je odkaz na stránku s filetováním Halibuta

0

Odpovědět

honza dufek
26.07.2010 ID: 1013135

..Hitra-Froya, včera večer opět vyjížďka na kelery...pět kousků od 12 do 13,5kg, jedna obecná a dvě keleří mrňata cca 80cm...nasadil jsem kelerobijku Ocean Fighter 200-600 a Daiwu Oceano s 50lb Strenkou, protože mi minule jeden "černoch" rozlámal můj oblíbený Savagear MP..škoda ho, ach jo..:(

0

Odpovědět

honza dufek
26.07.2010 ID: 1013136

...zkoušel jsem pouštět velký kelery ale po boji a asi v důsledku změny tlaku to nerozdejchali, otočili se břichem nahoru ale dolu nešli,malá obecná šupajdila dolu jedna dvě ale keleři nee, škoda..Jinak takhle velké ryby mají hrozně napadená játra a i ve střevech jim rejdila všelijaká červí havět, fujtajbl...

0

Odpovědět

Salmon
26.07.2010 ID: 1013137

[citace]honza dufek napsal: Jinak takhle velké ryby mají hrozně napadená játra a i ve střevech jim rejdila všelijaká červí havět, fujtajbl...[/citace]

Ahoj Honzo!

A jak vypadá maso? Taky je napadené nebo to je u těch torpéd čisté?

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 … 85 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.