Hasvik, NO
temperature icon -4°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

...včera po delší době jsem se byl podívat na "Podkově", proměnil jsem jeden záběr, krásný boj, 14,5kg a 116cm,klasika nezklamala: opět černý Bandit a šedesátka Baltika..kolem jedné se už trochu šeří, jojo, už to bude zase zkracovat....

Michal a Pavel krásný ryby.Gratulace .

Tak kluci gratuluji, nádherné ryby. Ať Vám to jde stále, tak jak zatím.:-)

Hlásím návrat ze Soroya, cesta bez problémů a bez celníků. Dokonce ani v Německu nebyly žádné kolony ani dopravní komplikace. Tomu říkám povedený zájezd!

Ve Finnmarku stále skvělé počasí na lov halibutů, někteří Švédové začali už ryby pouštět, pochlubili se mě, že když je na ně správný den, tak chytí i 10ks na jednu loď.

Minulý týden na Soroya v kulichu a v rukavicích,a tady takové horko.Tak pro osvěžení vodopád z jezera.Jezera krásná,ale k dokonalosti chyběla absence igelitů,plechovek od Gambrinusu , plastových vaniček od jídla,nedopalků cigaret.Donkichotovsky jsem začal z krásné bystřiny igelitové tašky vybírat,po desáté,kdy mně byly hlášeny další a další, jsme rezignovali a odjeli.

ZM: Pěkný fotky, konečně taky něco jinýho než ryba přes celou fotku. :-P

ZM pěkně začal krajinkou, já přidám zase nějaký monstrum ze Soroya. Treska obecná 135cm 24kg, ulovená na švédský pilkr bez návazců na hloubce 88m.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes vyrazil nás delegát a průvodce...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno