Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Zdarec, tak to je pěkný kousek.Na Soroya stále stejné počasí.Vytrvalý déšť a vítr 13.Předpověď mění každých 5 hodin.Podle záznamů meteostanice naletišti v Hasviku, napadlo 60mm vody za poslední 4 dny, což je více než za posledních předchozích 45 dní dohromady....

...na Hitře počasí rybářské, lehce pod mrakem a vítr do pěti metrů, ale spíše dneska méně..včera večer luxusní počasí ale voda téměř stála, proto se kelerů chytilo o poznání méně než předevčírem..výjezd od 23hodin do půl druhé, chytli jsme ve dvou čtyři kelery (já tři, kámoš jednoho), oba jsme ještě neproměnili každý po jednom záběru..i tak spokojenost..

Karihavet píše...

Pravě jsem se vratil z hitry. Rybolov polaci, keleři super.

To Dorsak: Tys zahodil pruty a začal lovit?

[citace]Sim napsal: To Dorsak: Tys zahodil pruty a začal lovit?[/citace]

Jasan, co jiného cheš za tohoto počasí dělat.Je to k uzoufání.Navíc Ornulf má lodě ve fjordu na západ, takže není možné přejet do Hasfjordu, kde jsou vlny maličko menší.I tak by byl drift brutální, protože i produdy jdou od západu.

Jen doufám, že ti divocí sobi, co měli zvonek na krku, ničí nebyli :) :)

Honzo,doufám že nám tam nějaké kelery necháte!!Jedu na Hitru v půli srpna.Myslíš,že tam ještě budou najetý?V tu dobu jsme chytali nejvíc polaky a na lehčí přívlač makrely.

Mára

..nějaký tam na tebe zůstanou, neboj..:)

Libor Pitro píše...

před 12 dny jsem se vrátil z Titranu, na Orklakenu ryba najetá nebyla, tak jsme zkusili "Podkovu" Honzy Dufka ve Froya fjordu a zde je výsledek: treska tmavá 17 kg, 114 cm, prut - WFT Charisma 50-190g, naviják - ABU Cardinal 604 ALB, monofil Asso 0,30 mm, nástraha stříbrný pilkr 60g, doba zdolávání 45 min., ryba měla v zažívacím traktu 2 kilové kelery, prosím o přihlášení do rekordů na RN.

Jsem rád že jste ho taky dostali, rybka je to pěkná, ale opravdu měla 17kg..???? Není zas tak hluboký, no nevim nevim..:-(

Každopádně gratuluji..8-)

K hmotnosti výše uvedeného kelera doplňuji:

Treska byla zvážena na vyaretovaném mincíři ve

filetárně kempu SN TOUR na Titranu za přítomnosti

minimálně 5-ti svědků, ryba byla plně nažraná a měla i

neobvykle velká játra. Foto zespoda břišní části

uvádím níže

Libor Pitro

[citace]Dorsak napsal:

Zdarec, tak to je pěkný kousek.Na Soroya stále stejné počasí.Vytrvalý déšť a vítr 13.Předpověď mění každých 5 hodin.Podle záznamů meteostanice naletišti v Hasviku, napadlo 60mm vody za poslední 4 dny, což je více než za posledních předchozích 45 dní dohromady....[/citace]

No mluvil jsem s místními úřady. Potvrdili mi, že sobi , co mají na krku zvonek a v uchu vytetovaný číslo, tak ti nikomu nepatří. Stejky musely bít super. Dlouho nepíšeš. Co nového na SOROY. Všichni jsou nedočkavý !!!! ( a smutní. Někdo to má před sebou a někdo už letos byl)

Info ze Soroya, slunečné počasí 12°C, lehoučká bríza 2m/s ideální počasí.Ráno jsme trefili hejno obecňaček vše kolem 15 kg, takže po hodině a půl jsme byli totálně vyšťavění.Pak ale odfrčeli a až na ojedilé záběry spíše opalovačka...

To Dorsak:

Zajeďte na školení do Vaaganu je tam Kája Unzeitig, který mě poslal SMS, že ulovili dnes 2x tresku 23kg , 25 kg a jednoho halibuta 140cm 40kg na přívlač. Kluci v Sorvareru se taky pochlapili a chytili tresky 28kg a 33kg.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!