Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Ahoj všem,včera sem dostal info od kamaráda,který vyjel s partou do Norska.
90km před Rostockem,do jednoho auta v koloně napakoval němec,dva kluky odvezli do nemocnice na pozorování.
Jedno auto pokračovalo dál,jedno čekalo do dnešního rána v nemocnici na info o klukách,jestli je půstí nebo ne.
Ještě museli sehnat narychlo jedno auto,ale to nevím,jak dopadlo.
Držme klukům palce,ať jim nic není a pokračujou dál ,dnes v cestě do cíle.
Zatím nemám žádné info,ale jak budu mít,tak dám vědět.
Hlavně při cestě do Norska oči na pozoru,nejhorší na tom je,že vám nehodu způsobí nějaký rychlý blázen.
Všem pohodovou cestu.
Odpovědět
Zdravím všechny mořské vlky.Dneska ráno příjezd z Titranu.Počasí, rybařina všechno vyšlo na poho.Chtěl bych poděkovat Jirkovi Kodešovi,který se o nás perfektně/zvlášť o mě/ staral.Dík Fridass.
Odpovědět
pro fridass :to jsi byl s sn tourem na titranu?JAK TO ŠLO,MUŽEŠ NEJAKE INFO?JEDU TAM 5.7.JEDEM NA TOTO MISTO POPRVE,VIŠ O NEJAKEM MISTE NA HALIBUTY,UŽ BYCH RAD NĚJAKEHO POVODIL
Odpovědět
To Zdena.Jo, byl jsem s SN o místě na halibuta nevím, ale je tam dobrej delegát kterej poradí.My jsme halibuta nechytli.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Ahoj všem,včera sem dostal info od kamaráda,který vyjel s partou do Norska.
90km před Rostockem,do jednoho auta v koloně napakoval němec,dva kluky odvezli do nemocnice na pozorování.
Jedno auto pokračovalo dál,jedno čekalo do dnešního rána v nemocnici na info o klukách,jestli je půstí nebo ne.
Ještě museli sehnat narychlo jedno auto,ale to nevím,jak dopadlo.
Držme klukům palce,ať jim nic není a pokračujou dál ,dnes v cestě do cíle.
Zatím nemám žádné info,ale jak budu mít,tak dám vědět.
Hlavně při cestě do Norska oči na pozoru,nejhorší na tom je,že vám nehodu způsobí nějaký rychlý blázen.
Všem pohodovou cestu.[/citace]
Držím palce, hlavně ať to z klukama dobře dopadne takováto věc obnáší horu problémů.
Odpovědět
ahoj znova všem
mám info od kluků.Auto co jelo bez čekání,tak je v poho na místě,kluci už sou na vodě.
Kluky z nemocnice pustili dneska,nevím čas,ale zítra by měli být na místě,sou v pořádku.
Nabourané auto je v Německu,opravu Němci neudělají,prý je starší,ale možná ho odkoupí,víc info nemám,jak se budou vracet domů,tak to budou řešit.
Třetí auto mají z půjčovny,ceny nevím.Samo ne od nás,ale z Německa.
Odpovědět
Celou cestu musíš dávat bacha na takový debily,hlavně v Německu!Hlavně že jsou kluci v pořádku na auto se vy....!Sice se to prodraží ale hlavně zdraví a zarybařte si v pohodě.A přeju dobrý počas a super ryby..čau.
Odpovědět
Ahoj respi,
to je snad vtip, ne?
Že člověk musí hlavně v SRN dávat pozor na řídiče, to jsem ještě neslyšel a ani jsem to sám ještě nikdy nezjistil! To mi stačí řídičí tady v Česku na které musí člověk opravdu dávat pozor!
Pozdrav, Kormoran 8-O
Odpovědět
Harbak 6.6.2010 halibut 130cm, 27kg, hloubka asi 20m, vlasec 0,27mm, jigová hlavička 12g vlastní výroby, červený riper 10cm, prut Shakespeare r.v. 1976, waipoint od p.ZAPY, neskutečná hromada štěstí, zdoláván 40min,lovec Jindřich Ledvina (můj tatík) všem přeji zažít ten pocit štěstí a za rok to zkusíme zas
Odpovědět
Pilkrovačka na Soroya, vše uloveno 80-120m hluboko, nástraha nerez pilkr a červená paprika. Tresky byli uloveny ve Vaaganu blízko šelfu cca 4-5km od přístavu.
Odpovědět