Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,270 odpovědí. Do diskuze (187 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mirecek a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 1,271)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Miroslav Jakeš
    Účastník
    (42 odpovědí)

To:Sim. Dojezd bez problémů,Švédsko po 10 do Finska přes Kaaresuvanto,Norsko kolem půlnoci bez celňáků přes Kilipsjarvi,včera chyceno pár ryb,průb na známích místech včetně schodů,Royas kontrola v Helsingborgu,ale v pohodě.Dnes fouká,padá krupička a sedláci s trakařema.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Fotky z Averoy

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Ve čtvrtek večer jsme se vrátili z Averoya – Karvak.Kdo pojede teď do stř.Norska,ať počítá už v Německu s uzavírkami a objížďkami,pokračují ve Švédsku a vrcholí na E6. Počasí bylo lepší než u nás,ryby braly občas slušně,aby jsme pak byli hodiny bez záběru.Chytalo se hlavně na přívlač,nejlepší byl červenočerný ripper od Miloše,který ve stejnou dobu nachytal nejvíc ryb kolegům co byli na Loppě.Byl dobrý i koncem února na Vega,opravdu se mu povedl.Ryby průměrné velikosti,treska obecná 98,polack 96 (těch bylo minimum),vedle kluci co byli poprvé v Norsku chytili několik halibutů,nej 17,5kg. Musel jsem vláčet se šňůrou,dno je samá kytka !

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Dnes návrat z úspěšné výpravy na Soroyu. Už lze použít přechod Kautokeino do Alty, místo strženého mostu postavili za necelých 14 dnů (!!!) nový ocelový. Na hranicích byl klídek, žádná kontrola.

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

To Norek: Máme to za 10 dní. Už to v nás pěkně vře. Až si vyřešíš příjezdový zmatek doma a v práci, tak se trochu rozepiš. Zajímá mě:

1 na co jste chytali

2 kde se zdržují ryby

3 dávali jste i makk, nebo je pilkr

4 na dně nebo ve sloupci

5 jak hluboko

6 co přívlač a vlkouši, na fotkách jsem žádného neviděl.

7 jaké má Ornulf lodě?

Moc děkuji za info.

Curda
    Člen
    (1 odpovědí)

Tak nevím jestli je to rybolov norsko nebo Soroy krásná,Soroy daleká anebo Soroya má ,kterou obsazuji já…/pan Simčo/.Psal jsem několik článků ze středního Norska o velmi pozitivním rybolovu a vzdycky z tohoto servu zmizly.Mám dotaz může se tady psát i o jiných lokalitách???

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nevím proč bych Vám měl něco mazat:-( Přizpívají sem rybáři i z jiných cestovek a nic se jim nemaže. Ty články jste mě posílal mailem, nebo jste je vkládal sám? Vidím , že máte dnes první přízpěvek, tak nevím co jste chtěl zvěřejnit, ale buďte si jist, že jsme rádi za každou zprávu z Norska.8-)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Milan Heřta píše…

Tak jsme zpátky z Hitry. Docela jsme si zalovili. Sice menší kusy, ale šlo to. Několik Žraloků ostrounů, jednoho pěknýho ďasa – skoro 90 cm a já mám Okouníka 52 cm a 1, 40 kg.

Byl chycen na Penn Overseas Boat 2,1m 300-600g osazený multiplikátorem Daiwa Tanacom 500S , Pletenka WFT / Penn 0.32mm 51kg, dne 22. května 2010 na ostrově Hitra – Grefsnesvagen. Zabral na červenou papričku opatřenou malým kouskem masa z Kelera ve 150 metrové hloubce.

Tak se zatím mějte.

Ahoj Milan HEŘTA

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To All. Včera ráno sme šťastlivo dorazili zo Soroye. Trasa : Nórsko,Fínsko, 3védsko atď. Cesta bez problémov, akurát nad Trelleborgom bol radar a motocykle odchytávali priestupky. Tolerovali nám 7 km/hod navyše,keďže po nás nevybehli. Čakám nejaké foto od Michala k článku o halibutovi, tak potom to dám pre vás dokopy. Prajem všetkým pekný a úspešný deň.:-D

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Curda napsal:

Tak nevím jestli je to rybolov norsko nebo Soroy krásná,Soroy daleká anebo Soroya má ,kterou obsazuji já…/pan Simčo/.Psal jsem několik článků ze středního Norska o velmi pozitivním rybolovu a vzdycky z tohoto servu zmizly.Mám dotaz může se tady psát i o jiných lokalitách???

Kam jsi psal ty články? Ptám se protože články na stránky vkládám já a nevím, že bych nějaký mazal. A Vzhledem k tomu, že toto je tvůj první příspěvek, tak jsi ty články asi ani do zdejší diskuze nevkládal. Napiš mě Soukrou zprávu, nebo na daniel@simcova.cz a domluvíme se. O články máme zájem!

Evľen Reich
    Účastník
    (16 odpovědí)

Podávám zprávu ze Smoly,prožili jsme překrásné 3 dny,slunečné počasí,málo větru a hodně ryb.Převládala treska obecná,nebývale hodně v modifikací červené,několik 1m lengů a halibut 110 cm 15kg,kterého mlaskl naš nejlepší lovec Franta,lumb na každé nahození v hloubce cca 70m.Dnes odpočíváme duje silný vítr 12 m/s,ale nevadí musíme spočnout,na zitra je opět předpověd excelentní.Přikládám pár foto

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Fotky ze Smoly od Vydra PE

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 1,271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...