Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální informace střední Norsko 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#44122 28.8.2012 v 6:47
honza dufek napsal: Dolmoy/Hitra…tak to dneska přišlo..167cm a rovná třicítka..na “mníkovišti Hallarevet..první drift a drapnul makrelu (cca 40cm) na návazci se třemi jednoháky Monster 12/0..boj řádný, nechtěl se zvednout ode dna..zdolávám cca 35 minut metr po metru..
No vida to to trvalo!!!:-P velká gratulace!!!8-)8-)
#44124 28.8.2012 v 7:11Gratulace :-):-):-)
#44125 28.8.2012 v 7:41Za chvíli odjezd ze Smoly(Jostolen)Byli jsme tu 7 dní.za celou dobu jsme vyjeli pokaždé.počasí bylo nádherné.Ryb bylo dost,největší Treska Obecná 120cm 18kg.:-) Taky spousty mníků.je jich tu opravdu dost.foto dodám později ;-):-P
#44130 28.8.2012 v 9:13Tak na Titranu se zadařil další Ďasík.
#44133 28.8.2012 v 9:52velka gratulacia Honzo!ale znovu si prekonal “len” sam seba!kedy bude to prve miesto????????
#44135 28.8.2012 v 10:46PETER napsal: velka gratulacia Honzo!ale znovu si prekonal “len” sam seba!kedy bude to prve miesto????????
😀 Honza přesně ví,kde jsou,vžyť si je tam vykrmuje!!:-P to první místo bude8-)8-)8-)
#44142 28.8.2012 v 13:57to Honza Dufek: moc pěkný mník,velká gratulace.Je vidět,že víš jak na ně.
#44178 29.8.2012 v 4:32to Honza Dufek: Velká gratulace a mnoho ještě větších. Opravdu smekám, je to nádherná ryby a závidím ten souboj.
#44185 29.8.2012 v 11:44…”Sokolíci” bodují na Dolmoy…jeden den makrely, druhý den štikozubci..nyní jezdí na polaky..super partička, bezva lidi a šikovní rybáři..
#44187 29.8.2012 v 15:07Tak my už, Honzo, máme odjezd na Dolmoy za 14. Doufám, že nám tam také něco nechají. Dozvěděl jsem se, že v našem obydlí není zaveden internet a asi tam ani žádná volná Wi-Fi nesahá. :-?:-?:-(:-( Tak jsem z toho trochu smutný, ale snad to nějak vyřešíme.:-E
#44205 29.8.2012 v 23:20007krivanek napsal:
Honzo krása, ale co se děje ? Jakto že nemáš mikinu a kšiltovku ,,SAVAGEAR ,, to tě moc nepochválí. Ber si příklad s KIKIBUTA.
;-);-);-) … jo takové Kikin, ten má jistě Savagear i na slipech a na pyžamu, jsem zvědavej jak dlouho mu bude trvat než dostane nápad navštívit tetovací salon 😀
Honzo gratuluju, moc hezkej úlovek.
#44209 30.8.2012 v 7:27husky19 napsal: Tak my už, Honzo, máme odjezd na Dolmoy za 14. Doufám, že nám tam také něco nechají. Dozvěděl jsem se, že v našem obydlí není zaveden internet a asi tam ani žádná volná Wi-Fi nesahá. Tak jsem z toho trochu smutný, ale snad to nějak vyřešíme.
..volnou wifi u nás v kempu máme, tak když budeš chtít něco poslat nebo se podívat na mejly, tak se stav na pokec a na kafe…:-)
#44212 30.8.2012 v 9:02Ber si příklad s KIKIBUTA.
… jo takové Kikin, ten má jistě Savagear i na slipech a na pyžamu, jsem zvědavej jak dlouho mu bude trvat než dostane nápad navštívit tetovací salon a možná má i plyšovýho medvídka mývala se Savagear
:-D:-D:-D
#44216 30.8.2012 v 10:23respi napsal: … a možná má i plyšovýho medvídka mývala se Savagear
Jak si starej, tak si b**ej… promiň že to tak píšu na rovinu, ale je to tak. Kikibut je ještě mladý, doplašený, plný elánu a iniciativy, zanícený do něčeho co ho chytlo. Což je podle mne jen a jen dobře. Lepší než sedět s partií pochybných osobností někde v zákoutí a oddávat se drogám nebo chlastu.
On má oproti Tobě ale jednu výhodu a obrovskou. Protože je tak mladý má ještě šanci z toho vyrůst a dostat rozmu… na rozdíl od Tebe.
Podle tvého vyjadřování na jeho osobu bych se vůbec nedivil, kdyby jsi mu jeho zápal a možnosti záviděl a také ani tomu, že ten s tou přezdívkou Kikibut2 by jsi mohl být i Ty 😉
#44217 30.8.2012 v 10:52MifakM napsal: respi napsal: … a možná má i plyšovýho medvídka mývala se Savagear
Jak si starej, tak si b**ej… promiň že to tak píšu na rovinu, ale je to tak. Kikibut je ještě mladý, doplašený, plný elánu a iniciativy, zanícený do něčeho co ho chytlo. Což je podle mne jen a jen dobře. Lepší než sedět s partií pochybných osobností někde v zákoutí a oddávat se drogám nebo chlastu.
On má oproti Tobě ale jednu výhodu a obrovskou. Protože je tak mladý má ještě šanci z toho vyrůst a dostat rozmu… na rozdíl od Tebe.
Podle tvého vyjadřování na jeho osobu bych se vůbec nedivil, kdyby jsi mu jeho zápal a možnosti záviděl a také ani tomu, že ten s tou přezdívkou Kikibut2 by jsi mohl být i Ty
😀 konečně jsi se projevil(ochránče,školníku,iniciativní chlebodárče),a závist? to neznám,urážky od Tvé osoby? Pcha……a na moje logo nemáš,experte!!8-)8-):-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální informace střední Norsko 2012