Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
[citace]honza dufek napsal:
...štikozubci kolem metru se stávají skoro běžným úlovkem...[/citace]
Já na nich byl taky 2x a udělal jsem jich 8 nej 97, 95, 95 .. zbytek kolem 70ti, je to bezva ryba ... příští rok se na ní zaměřim, pokud tam ještě budou ... ale co jsem se dozvěděl, údajně vytlačili tresky?! Je to možné?
Odpovědět
Dlužím info z Vikny za včera a dnes. Tak tady je náprava. Včera dopoĺedne s dětmi na makrelách - super zábava rozmotávat návazce. Odpoledne sami a raději nepsat výsledek. Spíše nic než moc. Slovy jedna obecná šedesátka na tři rybáře a cca pět hodin na vodě. Dneska vítr na hranici vyplutí na volné moře. Odměna v podobě krásných obecňaček 70 až 89cm stála za to. Zítra pokud dovolí vítr chceme konečně potrápit kelery. Horká místa jsou už v gps. Uvidíme jak to tu domorodci znají. O treskách dnes věděli. Jinak chycené ryby jsou zhruba 3:1 ve prospěch pilkrů nad gumou, ale postupně začínám náskok stahovat. Jenom chudák Roybait se stále jenom nečině koupe. Ale když začal fungovat i ZOOM tak snad dojde i na něj. Zítra bude nové heslo na wifi takže snad i nějaké foto.
Odpovědět
Dolmoy/Hitra:..kluci se právě vrátili z moře:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ...štikozubci kolem metru se stávají skoro běžným úlovkem...[/citace]To je nádhera.:-)
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal:
honza dufek napsal:
...štikozubci kolem metru se stávají skoro běžným úlovkem...
Já na nich byl taky 2x a udělal jsem jich 8 nej 97, 95, 95 .. zbytek kolem 70ti, je to bezva ryba ... příští rok se na ní zaměřim, pokud tam ještě budou ... ale co jsem se dozvěděl, údajně vytlačili tresky?! Je to možné?
[/citace]
teda to je kus:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj z Titranu.Wifi stále nejde,tak jen něco málo z mobilního modemu.Včera nás vzal Petr (dedo 145) na moře a super pochytání.Dostali jsme 13 lengů nad metr,nejv měl 114,dorše 111 a 90 a bohužel hodně brosem,které braly na hod.Ostatní lodě taky nachytaly,hlavně hodně mníků.Všichni spokoleni a vyšlo i počasí.Nefoukalo.ale byly oceánské vlny,které nás trochu rozhodily.Bez kinedrilu by to asi nešlo.
Dnes jsme jeli hlavně na makrely,protože polaci nám nějak nebrali.Na vláčku zatím vede Radek,který má polaka 90,dorše 84 a halíka 70.Fotky dodám až z domova,protože tady by to neprošlo.
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
honza dufek napsal:
teda to je kus[/citace]
no jo, moje lodnice na palubě :), přechytala mě :)
Odpovědět
honzak napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
honza dufek napsal:
teda to je kus
no jo, moje lodnice na palubě :), přechytala mě :)[/citace]
Já myslel ten Štikozubec, ale lodnice taky kus :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
teda to je kus
Já myslel ten Štikozubec, ale lodnice taky kus [/citace]
Honzak jezdi mooc vysoko tam štiku nepotká jedno je jiste chytat v džinach sem tam dirka od štikače v Norge se jen tak nevidí že ano EW :-D:-D;-)
Odpovědět
[citace]dudu napsal:
teda to je kus
Já myslel ten Štikozubec, ale lodnice taky kus
Honzak jezdi mooc vysoko tam štiku nepotká jedno je jiste chytat v džinach sem tam dirka od štikače v Norge se jen tak nevidí že ano EW [/citace]
v džínech nechytala ... měla nepromokavý kalhoty, na břehu se musela zušlechtit :)
Odpovědět
v džínech nechytala ... měla nepromokavý kalhoty, na břehu se musela zušlechtit :)[/citace]
No jo ženská :-)
Chlap prý má smrdět i přes fotku :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
v džínech nechytala ... měla nepromokavý kalhoty, na břehu se musela zušlechtit :)
No jo ženská
Chlap prý má smrdět i přes fotku [/citace]:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
co jsem videl tak chytala o sto šest i v džíno ležmo
http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=96&str=21
http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=96&str=20
Odpovědět