Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

..z večerní rybačky na "Podkově" sešlo, přihnala se bílá tma...mlha že není vidět na konec mola.To je jen pro blázny, sebevrahy a pro ty,co nemají respekt z moře..:-(

Tak to je masakr:-):-):-):-)

tento rok na Havoya přišlo to samé a hned jsme plavali domů . Chvílema byla taková mlha, že se jelo podle navigace

[citace]honza dufek napsal: ..z večerní rybačky na "Podkově" sešlo, přihnala se bílá tma...mlha že není vidět na konec mola.To je jen pro blázny, sebevrahy a pro ty,co nemají respekt z moře..

[/citace]tak to pozor,taková čina to je vo život:-S s tím jsem se ještě nesetkal!!!:-?

Letos na konci května, když jme jeli po půlnoci od "Podkovy" domů do kempu od Edenu, tak u sádek byla najednou stěna mlhy a měli jsme co dělat, abychom se dostali domů a nemuseli čekat až se zvedne. Nebylo to moc příjemné.Vždy je nutno nezačít zmatkařit a myslet.

Podle predpovedi pocasi lze s lokalnimi mlhami pocitat i dnes

Hlasim se z cesty na Viknu. Oslo trajekt bez prohlidky. Nafta Oslo 13.96

Právě teď v Oslu mírný déšť

to dedo145

Gratulace ke krásným rybám. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Došky

Poskytnete někdo z Titranistů nějaké koordináty na lovná místa?

Jedu 13.9. sice na Dolmoy, ale pro rychlou loď to není tak daleko abychom si neudělali jednodenní výlet. Na Titranu jsem nikdy nebyl a rád bych to tam vyzkoušel.

Dík

[citace]husky19 napsal:

Jedu 13.9. sice na Dolmoy, ale pro rychlou loď to není tak daleko abychom si neudělali jednodenní výlet. Na Titranu jsem nikdy nebyl a rád bych to tam vyzkoušel.

Dík[/citace]

A co takhle někdy k nám na Smolu? ;-);-);-);-);-)

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

A co takhle někdy k nám na Smolu? [/citace]

Něco bych napsal, ale ty by jsi mě pak neměl rád :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Klidně napiš.

Klidně napiš.[/citace]

Na Smolu jen tehdy, když tam budeš ty :-D

husky19 napsal:

Dík

A co takhle někdy k nám na Smolu? [/citace]

Smolu jsme měli v plánu na letošek. Kolegu tam moc zaujal možný rybolov mořských pstruhů. Potom z toho ale sešlo a jedeme v září podruhé na Dolmoy.

Příští rok jedu v květnu opět na sever (tentokrát Soroya), ale na podzimní akci bych se asi nenechal přemlouvat. :-):-D

Chtěl bych s tebou o tom popovídat v Prušánkách při té slivovičce. :-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!