Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
..z večerní rybačky na "Podkově" sešlo, přihnala se bílá tma...mlha že není vidět na konec mola.To je jen pro blázny, sebevrahy a pro ty,co nemají respekt z moře..:-(
Odpovědět
Tak to je masakr:-):-):-):-)
tento rok na Havoya přišlo to samé a hned jsme plavali domů . Chvílema byla taková mlha, že se jelo podle navigace
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ..z večerní rybačky na "Podkově" sešlo, přihnala se bílá tma...mlha že není vidět na konec mola.To je jen pro blázny, sebevrahy a pro ty,co nemají respekt z moře..
[/citace]tak to pozor,taková čina to je vo život:-S s tím jsem se ještě nesetkal!!!:-?
Odpovědět
Letos na konci května, když jme jeli po půlnoci od "Podkovy" domů do kempu od Edenu, tak u sádek byla najednou stěna mlhy a měli jsme co dělat, abychom se dostali domů a nemuseli čekat až se zvedne. Nebylo to moc příjemné.Vždy je nutno nezačít zmatkařit a myslet.
Odpovědět
Podle predpovedi pocasi lze s lokalnimi mlhami pocitat i dnes
Odpovědět
Hlasim se z cesty na Viknu. Oslo trajekt bez prohlidky. Nafta Oslo 13.96
Odpovědět
to dedo145
Gratulace ke krásným rybám. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Došky
Odpovědět
Poskytnete někdo z Titranistů nějaké koordináty na lovná místa?
Jedu 13.9. sice na Dolmoy, ale pro rychlou loď to není tak daleko abychom si neudělali jednodenní výlet. Na Titranu jsem nikdy nebyl a rád bych to tam vyzkoušel.
Dík
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
Jedu 13.9. sice na Dolmoy, ale pro rychlou loď to není tak daleko abychom si neudělali jednodenní výlet. Na Titranu jsem nikdy nebyl a rád bych to tam vyzkoušel.
Dík[/citace]
A co takhle někdy k nám na Smolu? ;-);-);-);-);-)
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
A co takhle někdy k nám na Smolu? [/citace]
Něco bych napsal, ale ty by jsi mě pak neměl rád :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Klidně napiš.[/citace]
Na Smolu jen tehdy, když tam budeš ty :-D
Odpovědět
husky19 napsal:
Dík
A co takhle někdy k nám na Smolu? [/citace]
Smolu jsme měli v plánu na letošek. Kolegu tam moc zaujal možný rybolov mořských pstruhů. Potom z toho ale sešlo a jedeme v září podruhé na Dolmoy.
Příští rok jedu v květnu opět na sever (tentokrát Soroya), ale na podzimní akci bych se asi nenechal přemlouvat. :-):-D
Chtěl bych s tebou o tom popovídat v Prušánkách při té slivovičce. :-D:-D
Odpovědět