Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Zdar chlapi už se povedlo namontovat na tu novou loď s kabinou i nový echolot ??? Díky za info .

Zdravim te Vydro. Echolot uz je namontovany :-)

Tak to nemá chybu :-)  Ježíši jak ja už se tesiiiiim .

Včera už jsem nic nefotil, chytali se hlavně polaci a obecný. Teď už všichni balí a po poledni vyrážíme domů. Počasí bylo výborný, nechytalo se jen jeden den. Loď ještě hotová není, tak dodám fotky asi už hotové lodě. Tak se loučím a snad někdo přidá report, když tu nebudu. Vracím se koncem května.

Neboj. Reportu bude dost. Pristi tyden jede Berny a ja tyden na to. Tak to sem budem sypat... :-)

No, víte jak jsem na tom s výpočetní technikou.. Pokusím se něco napsat a vyfotit, bez Indyho to bude těžké :-)

Ráno jsme se vrátili, v pátek, brzy ráno frčím znova s partičkou a novou loďkou..

Zdravím z tepla domova, konečně chvíle času po náročném pracovním dni :) Mám tu ještě fotky lodě před odjezdem. Jsem sám zvědav jak to bude vypadat hotové, Pepa bude pokračovat na stavbě o  víkendu.

Indy budeš tam chybět, jako rybář - reportér seš nenahraditelný.

Takže zítra odjezd na Veiholmen dodělat loď,pokusím se fotit průběh stavby  :-)

Parada!! Uz se tesime!!! :-)

Indy budeš tam chybět, jako rybář – reportér seš nenahraditelný.

Díky Michale, kluci určitě zaberou a budou dělat stejně dobrý reporty jako já :)

Procházím fotky, a ještě jsem jich pár vybral, hlavně Berny bude mít radost :) Už se do Norska těším, škoda že tam nemůžu trávit víc času. Vypadá to na těžkou závislost :D

Indy, móc pěkné, obzvlášť v tomto období, kdy je stř. Norsko zasaženo silným větrem, takové fotky potěší.

Tak Berny uz dorazil na misto i s novou lodickou... :-)

Snazim se o vlozeni fotky a nejde to ani z tabletu ani z telefonu... :-( Tak snad az zapnu vecer pc... :-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!