Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 796. až 810. (celkem z 812)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak super naše parta vyrazi 17.5 a odjizdime 27. Těším se na setkání a poradnou rybačku.

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Tak to se potkame😊

Máme to od 19.května na čtrnáct dní,tak asi jo.-Taky jsi četl že najíždí až po polovině května?

ok jak chcete, já vás varoval , všechno vychytáme 🙂  🙂 🙂

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahoj, dnes do 14 hodin pohoda, pak začalo trochu foukat, ale úlovky na únor slušné… nej obecná 82cm,brosmy , mníci, tresky tmavé.. nyní o půlnoci přišla krásná sněhová bouře, snad se dostaneme o weekendu domů.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Zde již zmiňovaná, noční sněhová bouře, slavíme svátek svatého Petra a hlavně toho našeho velmistra P.Vomely

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Pěkný ryby -to je paráda a trocha toho sněhu vás nezastaví.Těch fotek můžete dát klidně více,ať se múžeme kochat.

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Tak na dvě hod ve čtvrtek polevil vitr od 11-12.Posledni únorový výjezd. Jel jsem jen k majáku,po půlhodině dvě pěkné obecné,ale pak jsem to vzdal. Vítr sice už tak nefoukal,ale vlny děsivé,že jsem ani nevypínal motor. Dloudé oceánské a na mou kocápku moc velké…

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Zdar přátelé a kamarádi. Po Folovi a Bernym přidám ještě pár fotek z cesty a jedno video z moře. Extrém oběma směry!! Únor v Norsku je prostě pro blázny….

A to my jsme… 🙂

odkaz na video: https://www.facebook.com/rybolovsmola.cz/

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Rozhodně v tom nejedete sami! (-:

V únoru jezdíme do Norska poměrně často. Jediné co se mi zdá bláznivé je cesta.

Pokaždé se sám sebe ptám: “Stojí ti to ty vole za to?” Je to ale jen chvilkové a nejraději bych jel zase zpět.

Jeli jsme o týden dříve a byli jsme tam 14 dní,takže jsme se museli vracet zhruba ve stejnou dobu.Co cesta domů,jaká byla?Nám padal od Lilehameru až do Dánska sníh.Místy ledovka,místy břečka.Peklo na silnici.

Fotky:

Část úlovků na památku a něco k večeři z nachytaných ryb.Humrové chlebíčky byly asi dobré,protože je žral i náš pes.(-:

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Rozhodně v tom nejedete sami! (-: V únoru jezdíme do Norska poměrně často. Jediné co se mi zdá bláznivé je cesta. Pokaždé se sám sebe ptám: „Stojí ti to ty vole za to?“ Je to ale jen chvilkové a nejraději bych jel zase zpět. Jeli jsme o týden dříve a byli jsme tam 14 dní,takže jsme se museli vracet zhruba ve stejnou dobu.Co cesta domů,jaká byla?Nám padal od Lilehameru až do Dánska sníh.Místy ledovka,místy břečka.Peklo na silnici. Fotky: Část úlovků na památku a něco k večeři z nachytaných ryb.Humrové chlebíčky byly asi dobré,protože je žral i náš pes.(-:

To je fajn, že je nás víc.. 🙂

Je to přesně jak z tý reklamy.. “když jí miluješ, není co řešit.. 🙂

My měli nejhorší úsek ze Smoly do Berkaku. To bylo komplet na sněhu a pod ním led.. hrůza. To se střídalo sněžení, vichr a slunce…

Po trojce už byli vyjetý koleje, tak už to docela šlo. Od Osla už pohoda..

Příští rok jedeme znovu.. 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Rád bych zveřejnil níže přiloženou žádost. Přátelé, na doplnění party hledáme jednoho zájemce o rybolov v lokalitě Veiholmen v termínu 2÷18.6.2017. Doprava zajištěna osobním autem Ford Mondeo Combi s odjezdem z Českých Budějovic. Bližší info Janešík Jaroslav 602 342 089

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj přátele norského rybolovu. Hledám jednoho rybáře co by jel se mnou na Veiholmen termin 14-23. Dubna.Já jsem z Ostravy,tak někdo z okolí. Jsou volné tři místa.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Rozhodně v tom nejedete sami! (-: V únoru jezdíme do Norska poměrně často. Jediné co se mi zdá bláznivé je cesta. Pokaždé se sám sebe ptám: „Stojí ti to ty vole za to?“

Jasně Honzo, že to stojí za to! Letos jsem byl v únoru poprvé a přišel jsem na zajímavé zjištění, které zveřejním příští týden v novém článku. Příští rok jedu v únoru znovu.

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

No tak to by mě hodně zajímalo co může zrovna tebe v Norsku ještě překvapit! Ale jestli jsou to tresky této velikosti,tak se jedná o velice milé a příjemné překvapení.Mě doposud,so se týká sportovního rybolovu, tkováto ještě nepřekvapila.Pořád mi tak 6 kilo chybí ….(-:

Tak koukej psát,na článek s překvapením se už těším. Já jedu 20.4. na Sandoy,pak na měsíc domů a koncem května zase zpět. 20.5. je konec hájení mořských ďasů,startuje sezóna,tak pomohu Harrymu naplnit limit a Tobě bych mohl zaslat nějaké fotky a případně i nějaké nové poznatky k tvému článku o mořském ďasu.

Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)

Tak, dnes nám počasí přálo a hned se to odrazilo na úlovcích! Treska obecná – největší 95cm a Pollack krásných 90cm!!!

Zítra pokračujeme 🙂

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

No tak to by mě hodně zajímalo co může zrovna tebe v Norsku ještě překvapit! Ale jestli jsou to tresky této velikosti,tak se jedná o velice milé a příjemné překvapení.Mě doposud,so se týká sportovního rybolovu, tkováto ještě nepřekvapila.Pořád mi tak 6 kilo chybí ….(-: Tak koukej psát,na článek s překvapením se už těším. Já jedu 20.4. na Sandoy,pak na měsíc domů a koncem května zase zpět. 20.5. je konec hájení mořských ďasů,startuje sezóna,tak pomohu Harrymu naplnit limit a Tobě bych mohl zaslat nějaké fotky a případně i nějaké nové poznatky k tvému článku o mořském ďasu.

Mohu se tě zeptat kde se dá chytit tolik Ďasů?? Ja ho nechytil ani jednou za celou eru co jezdim do Norska

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 796. až 810. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...