Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Jak jsem poznal Bernyho, tak ten by toho panáka s každým rozhodně dal :-) :-))

Veiholmen bude nutno v unoru propojit s okolními ostrovy novým podmořským kabelem ........nepodceňme tedy přátelé důkladnou přípravu a dokažmě těm Norům že i my Češi a Moravané rozumíme technice a nenecháme je bez spojení s okolním světem :-))))

prosím,bylo by dobre aby tam tento kabel vydržel do 20.5.2017.pomuzeme s montaží😊

Myslím že v této době co jedete Vy bude už kabel položen a bude ve své druhé podobě která není jedlá ale nědělám si starost že i vy nepoložíte ruku k dílu a napojení tohoto kabelu až směrem dálnému severu dotáhnete o nějaký ten metr dále .Necháme na jeho konci napojovací uzel :-))) všechny podrobné instrukce montáže kabelu budou zaznamenány na nosiči CD RUM.

Poslední informace od Hanse Christiana Vyhulmanna pro účastníky únorové výpravy jsou ze kolem Veiholmenu jsou stahnuty obrovská hejna tresek obecných do kterých se snaží najíždět jejich predator Brosman pangasoocasy takze přátele doufám ze mate nabrouseny háčky at jim již za týden trosku dame zabrat.

Taky uz se tak těšíte :-))) ????

Jako malej kluk!!! Na toho brosmana si chci letos pořádně posvítit! Beru feeder, třígramový splávky, kostňáky a čihátka. To by  v tom byl čert, abych ho letos nedostal... :-)

Taky se nemůžu dočkat,tak jsem včera začal chystat potřebné gumy. Ale dřiv jak tresky je chutnalal můj pes,ve chvilce nepozornosti. Tak to co zbylo doufam zachutná i treskam:-(

Taky se nemůžu dočkat,tak jsem včera začal chystat potřebné gumy. Ale dřiv jak tresky je chutnalal můj pes,ve chvilce nepozornosti. Tak to co zbylo doufam zachutná i treskam:-(

Neboj. Gum vezu plnou bednu!! Všechny možný i nemožný... :-)

Hlavně nic nevyhazovat.Mysli na me Davide😊

Nikde jsem nenašel, kdy otvíráte sezónu na 2017? jsou ještě nějaká volná místa na duben?

Nikde jsem nenašel, kdy otvíráte sezónu na 2017? jsou ještě nějaká volná místa na duben?

Odjíždíme tuto středu :-) my vlastně sezonu nezavíráme...Ale ofiko to je od 1.4. :-) Koukni na rybolovsmola.cz a tam najdeš vše co potřebuješ :-)

Dobrej LOV !! A koukejte posílat reporty. Já bohužel letos až v září ...

To Hombre,já myslel,že budeš na FF v Praze a že dáme řeč?No nevadí,tak hlavně přeji příjemnou a pohodovou cestu.Těšíme se na zprávy,foto a snad nějaké videjko, co a jak.Protože jedeme letos poprvé na Veiholmen, tak nechceme nic podcenit,popř.ať můžeme doplnit nějakej materiál.

Zdravím na Veiholmen!!!! Čekáme na reporty kluci!!!!

Me by to taky zajímalo. A nějakou pořádnou fotku k tomu!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!