Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 812)
  • Autor
    Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

Jak jsem poznal Bernyho, tak ten by toho panáka s každým rozhodně dal 🙂 :-))

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Veiholmen bude nutno v unoru propojit s okolními ostrovy novým podmořským kabelem ……..nepodceňme tedy přátelé důkladnou přípravu a dokažmě těm Norům že i my Češi a Moravané rozumíme technice a nenecháme je bez spojení s okolním světem :-))))

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

prosím,bylo by dobre aby tam tento kabel vydržel do 20.5.2017.pomuzeme s montaží😊

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Myslím že v této době co jedete Vy bude už kabel položen a bude ve své druhé podobě která není jedlá ale nědělám si starost že i vy nepoložíte ruku k dílu a napojení tohoto kabelu až směrem dálnému severu dotáhnete o nějaký ten metr dále .Necháme na jeho konci napojovací uzel :-))) všechny podrobné instrukce montáže kabelu budou zaznamenány na nosiči CD RUM.

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Poslední informace od Hanse Christiana Vyhulmanna pro účastníky únorové výpravy jsou ze kolem Veiholmenu jsou stahnuty obrovská hejna tresek obecných do kterých se snaží najíždět jejich predator Brosman pangasoocasy takze přátele doufám ze mate nabrouseny háčky at jim již za týden trosku dame zabrat.

Taky uz se tak těšíte :-))) ????

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Jako malej kluk!!! Na toho brosmana si chci letos pořádně posvítit! Beru feeder, třígramový splávky, kostňáky a čihátka. To by  v tom byl čert, abych ho letos nedostal… 🙂

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Taky se nemůžu dočkat,tak jsem včera začal chystat potřebné gumy. Ale dřiv jak tresky je chutnalal můj pes,ve chvilce nepozornosti. Tak to co zbylo doufam zachutná i treskam:-(

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Taky se nemůžu dočkat,tak jsem včera začal chystat potřebné gumy. Ale dřiv jak tresky je chutnalal můj pes,ve chvilce nepozornosti. Tak to co zbylo doufam zachutná i treskam:-(

Neboj. Gum vezu plnou bednu!! Všechny možný i nemožný… 🙂

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Hlavně nic nevyhazovat.Mysli na me Davide😊

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

Nikde jsem nenašel, kdy otvíráte sezónu na 2017? jsou ještě nějaká volná místa na duben?

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Nikde jsem nenašel, kdy otvíráte sezónu na 2017? jsou ještě nějaká volná místa na duben?

Odjíždíme tuto středu 🙂 my vlastně sezonu nezavíráme…Ale ofiko to je od 1.4. 🙂 Koukni na rybolovsmola.cz a tam najdeš vše co potřebuješ 🙂

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Dobrej LOV !! A koukejte posílat reporty. Já bohužel letos až v září …

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

To Hombre,já myslel,že budeš na FF v Praze a že dáme řeč?No nevadí,tak hlavně přeji příjemnou a pohodovou cestu.Těšíme se na zprávy,foto a snad nějaké videjko, co a jak.Protože jedeme letos poprvé na Veiholmen, tak nechceme nic podcenit,popř.ať můžeme doplnit nějakej materiál.

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Zdravím na Veiholmen!!!! Čekáme na reporty kluci!!!!

PajaUL
    Účastník
    (33 odpovědí)

Me by to taky zajímalo. A nějakou pořádnou fotku k tomu!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...