Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Pokračování bude příští týden. Článek byl rozsáhlý a nyní zpracovámáme druhý díl.

Parádní článek a už se těším na pokračování. Berny co založit nové vlákno Veiholmen 2017 a každý by mohl napsat kdo kdy jede? Jinak přidám sem pár fotek z našeho vánočního večírku😊

No, pěkně jsem vás to s tím pivem na hlavě naučil :-) . Bezkonkurenčně nejvíc to sluší tobě. Foto č.4

Husinecký troll🙌

Pár fotek z dnešních dírek, od nás z rybníka. Srdečně vás zvu,Veiholmeňáci. Teplota dnes: V okolí dírky cca minus 7 st, v dírce kolem nuly:-), velmi rychle zamrzaly... Brrrr!

A čeho bylo víc = chycených ryb, nebo vypitých panáků ???? :-)

Tipuji minimálně poměr 1:1 :-))

Bylo to moc super. Dírky sice rychle zamrzaly, ale když se občas dírka pořádně pročvachtá klacíkem(můj vynález), tak to jde jedna báseň😎😎😎

Moc hezký :) škoda, že to mám tak daleko. Zítra se chystám na Pokutník, vaše fotky jsou motivací!

Zítra by to šlo🎣

Berny pokračuje ve výlovu rybníka :)

Jj. Vypadá to, že zítra ho dolovíme😎😎😎

Moc informací mi nedal, prý je trochu zmrzlej. Štika měla 60 cm. Bohužel se nemůžu zúčastnit osobně, ale určitě to stojí za to :)

Nezahalime ani v zime... :-) Krasa u Bernyho na dirkach.

Dnes byl o rybolov na dírkách velký zájem :-)

Jen upresnuji,kdyby me někdo nepoznal tak jsem ten vpravo nahoře jak jsou vidět jen ty kalhoty😊 doufám ze zitra nebude zase platit pravidlo s každým panaka😋

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!