Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 812)
  • Autor
    Vincenzo
    Účastník
    (22 odpovědí)

Je třeba se toho nebát a vydržet chlapi. Na zimu si vezmem kožuch z hieny a zbytek se dožene nitrožilně třeba rumovou vakcinou🍷🍷🍷

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Pred 2 lety jsme jeli v breznu na sever a kdyz jsme odbocili ve Skeleftae do vnitrozemi tak teplota padala neskutecne dolu. Kdyz nam to zacalo ukazovat -25 museli jsem zastavit a oblepit vsechny mrizky na predku dodavky abychom nezmrzli neco takoveho jsem nikdy nezazil. U more pak bylo uz v poho kolem nuly. Neni nad to chytat v lete v kratesech. Tom

Vincenzo
    Účastník
    (22 odpovědí)

Podobnou situaci jsme zažili také již několikrát a nejen v Norsku ale také třeba cestou do itálie na sumce, kdy jsme chtěli vyzkoušet v lednu vertikální přívlač. V rakouských alpách -25 a v deltě Pádu 4 nad nulou😎😎

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

Zdar chlapi. Tohle je z letošního února. První letošní jízda na Veiholmen.. 🙂

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Auto zevnitř . . . To je k tomu fotu od Hombreho 😉

Hombre Havel
    Účastník
    (62 odpovědí)

To zamrzlý okno zevnitř je z toho studenýho piva, co jste furt otvírali… 🙂

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Kamarádi a přátelé rybolovu na Veiholmennu předávám pozdrav Velrybáře Hanse Christiana ……..bohužel neměl na lodi připojení tak Vás zdraví alespon touto formou a v únoru na rybách naviděnou :-)))

Buky
    Účastník
    (30 odpovědí)

Tak to jsem se tedy dost zasmál. Kam chodíš na ty nápady? Příště beru hromadu klobás jako návnadu místo gum a pilkerů, silné brýle, trochu Coregy na zuby, aby nevypadly až budu tahat trofejky a pak budu úspěšný jako Ty.  Také Ti přeji, ať se daří nejen v Norsku, ale na všech vodách a mořích a buď vždy takto vyhulenej.

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Zrovna projíždím zimní fotky, posílám pár fotek z letošní lednové cesty do Norska, bylo to na dírky do Etne 🙂

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Při pohledu na těch -26 venkovní teploty na palubovce mě mrazí  :-))))) ale i tak by jsem jel hned .

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Už aby 😉

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Indy, moc pěkný fotky. Ryby moc nešli, nebo jste nechytali?

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Indy, moc pěkný fotky. Ryby moc nešli, nebo jste nechytali?

Díky 🙂

nějaký fotky jsou hned na první straně tohoto vlákna. Bylo až neuvěřitelný kolik jsme toho nachytali, a to bez lodi, driftu, prostě jen tak pod ledem v hloubce do 30 metrů. Jen já jsem chytil v jeden den přes 50 ryb.

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Zdar Lovci,přeji Vám všem pohodové,klidné vánoce a bohatého Ježiška.      Petru zdaz Zdenek

P.S. v Norsku nechodí Ježišek….ale koza,to mě dostalo 😀

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Zdar Lovci,přeji Vám všem pohodové,klidné vánoce a bohatého Ježiška. Petru zdaz Zdenek P.S. v Norsku nechodí Ježišek….ale koza,to mě dostalo 😀

Ahoj Zdeňku, nevím jak jsi přišel na kozu, ale co já vím tak chodí vánoční skřítek 🙂

Přeji všem krásné vánoce 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...