Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Tak to je myslím na tento experiment výborný úspěch. Pokud bude příští rok opáčko, budu se snažit jet také. A co ostatní zážitky? V reportážích mi chyběly zážitky z "kulturních" akcí. To jste byli mrtví??? Nebo líní???

No ty kulturní akce byly v duchu domácího obžerství😎a občas jsme to proložili něčím ostřejším. Zkrátka hladem a žízní jsme netrpěli😎😎😎

Ahoj :) mám radost, že vám plán B vyšel tak báječně. Také mě mrzí, že na krabovi není flaška, ale pevně věřím, že to Berny nacvičí. Ráda bych jela opět únor a myslím, že to mu tahle instalace přimrzne na hlavě stabilně.

Zdravím všechny příznivce vlákna a především Bukyho! :)

Ahoj. Moc se nám to líbilo. Bernymu domluvíme v únoru společně, aby se na focení vždy zodpovědně připravil😎😎

On teď drží dietu a vůbec mu to sluší😎

Jeminkote, co to má Berny za kost?

No to je přítelkyně Libor😎

Sleduji tyhle stránky asi od roku 2007, ale ještě snad nikdo nebyl na rybách v Norsku v prosinci. Smekám pánové!

Děkujeme😎

A právě to nás na tom nejvíc baví, zkoušet a pokoušet všechny možné extrémy. Život je bohužel jen jeden a ještě k tomu krátký...

Jak borci? Už jste doma nebo ještě chytáte?

Jsme už doma a chystáme se na únor😎

To by mě zajímalo, jak se chystáte. Chtěl bych jet taky, tak abych něco nezanedbal. A už víte termín? Hlavně nepiš, že to bude únor :-)

Bude to únor😎😎

Dokupujem vercajk, leštíme pruty😎a dáváme dohromady tým😎😎

Tak super, vercajk mám dokoupenej, na týmu se pracuje, ale ten únor mě zaskočil!!!!! :)

Únor ,,, to ne :-( ,,,, už v to březnu kdy bylo ve vnitrozemí -17 (a v autě nejspíš taky pod nulou) byla cesta masakr. Ale na moři to bylo celkem ok :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!