Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 812)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Krasny halik.

jahodaj
    Účastník
    (14 odpovědí)

Tuto lokalitu jsme navštívili v době od 25.6. do 2.7. Nyní mám konečně čas podělit se o některé informace z našeho pobytu

Nejprve něco k cestě – jeli jsme dvěma vozidly po třech lidech, cesta bez problémů, až do sjetí z trajektu ve švédském Trelleborgu, tam proběhla bez problémů kontrola od místní Policie, následovala kontrola od celníků, jedno vozidlo projelo bez problémů, ale vozidlo, které jsem řídil, bylo odstaveno k celní kontrole a to po dotazu celnice “ kam jedeme“ a mé odpovědi „ rybařit do Norska“, na toto chtěla nějaký doklad, kterým by jsme prokázali kam v Norsku jedeme a kde budeme ubytováni. Snažili jsme se této dámě vysvětlit, že vše kolem našeho pobytu v Norsku bylo vedeno cestou internetu a e-mailové komunikace. Ve vozidle prohlédla každou skulinku, kde by se asi mohl ukrývat nějaký malinký utečenec, nikoho nenašla a tak jsme mohli vyrazit na další cestu. Další cesta na Veiholmen už proběhla bez problémů, na Norské hranici žádný celník, bezproblémová byla cesta zpět při návratu do ČR….až na maličkost, že po ujetí skoro 4000 km mi na vozidle 15 km před cílem upadl střední díl výfuku…..
    Nyní něco k pobytu – v tomto domě jsme na Veiholmenu byli už v roce 2010 a tak jsme věděli, co nás zde čeká a jak výborná je to k rybolovu lokalita. Tenkrát jsme byli ve čtyřech a ubytováni jsme byli v apartmánu v přízemí. Tam je výhodou, že jsou verandy kryté. Horní veranda, kde jsme byli ubytováni letos, je prostorná ale nezastřešená a vzhledem k velikosti vnitřních prostor, kde je ubytováno šest rybářů se svojí rybářskou výbavou jsme, s ohledem k prostorám na sušení oblečení, byli rádi, že jsme měli vcelku počasí s minimálními dešťovými srážkami. Vybavení apartmánu super, až na zanedbatelné maličkosti.
    K rybaření není snad co dodávat, to je zjevné z této celé diskuze…keleři, dorši, polaci, mníci, brosmy, již v době našeho pobytu najeté makrely….vše v dosahu pár set metrů od přístavu…v tuto dobu možnost chytání „nonstop 24 hodin“, dobré lodě, krytá filetárna.
    No a to nejdůležitější nakonec….Berny a Terka, perfektní lidičky, na které jsme se mohli s čímkoliv obrátit, pokecat a nic nebyl problém, ještě jednou dííííky, ať se daří v rybářském i osobním životě, určitě jsme se neviděli naposledy….Jarda, Jirka, Zdenda, Martin, Standa a Štěpán………a ještě bych zapomněl, pozor na norskou paní domácí, má oči všude…..a žaluje.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahooj klucí 🙂 Jsem rád,že jste v pohodě dorazili domů a díky za navštěvu. Budeme se na vás příští rok zase těšit.

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj 🙂 díky za fajn zprávu

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Posílám pozdrav na Veiholmen z Jižních Čech.  Doufám, že příští rok se zase uvidíme 😉

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Ve čtvrtek vyrážím do Norska, tentokrát si pobyt na Veiholmenu zkrátím a nechám se po cestě vysadit v oblasti Surnadal, kde budu 4 – 5 dní putovat ještě se dvěma kamarády se stanem po jezerech a pokusím se ulovit nějaké ryby 🙂 Berny mě pak přijede zachránit a zbytek strávím na Veiholmenu. Tak nám držte palce :).

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

zdravím na Veiholmen, Martine hod´sem nějaký foto ne???

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahoj Pepo, proč nenapíšeš mě? 🙂 Martin se vrátil v pul desátý večer a do dvou filetovali.. Tak až se vzbudí řeknu mu.. Jo a hledám od 27.8. na týden, alespon dva lidi do Veiholmenu. Bylo by to jen za cestu.. Ubytování i lod bych sehnal zadarmo, poptej se mi.. Nebo, samozřejmě, kdokoliv z rybářů.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Alespon dvě zajímavé fotky 🙂

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Holzbymu děkuju za krásný pozdrav z jihu.

Ze severu zdraví Berny( oficiálním jménem Tomáš Bernard)

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

To víš ,,, to nešlo neposlat 🙂   byl jsem na něm celý týden , ale radši bych byl i bez něj tam nahoře na Veiholmenu 🙂

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Tak koukám že fotky ryb nic, tak jinak teda no.

Zdravím na Veiholmen,Tome hod´sem nějaký foto ne??? třeba halibuty  🙂 🙂

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

No teda… Byla jsem mimo internet a také jsem čekala od Martina fotky. Ale houby mě potěšily! Zjistila jsem, že od návratu trpím určitou závistlostí stále něco mrazit, balíčky hub a borůvek jedu na chalupě každý den! 😀

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Pepo, domluvim mu.. Pstruh ti nestačí 🙂 33 cm, mořská firma. Terko ahoj, koukni na toho sběrače, když se to otočí, aspiruje to na nejlepší fotku roku… elfotrol na houbách :-‘)) moc tě zdravím

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Martin není schopný nic poslat z důvodu velké zaneprázdněnosti.

Tak posílám alespoň jednu fotku dnešní 94 centimetrové tresky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...