Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Zdravím na Veiholmen, především Terku a Bernyho. Máte krásné úlovky a nejen Vy. Je vidět, že se u Vás stále daří. Co pstruzi, už jste je byli prohnat? Nejraději bych tam byl s Vámi. Jo a s kým jste byli na krabech?
Ahoj, zapomněla jsem ti napsat, že v rámci svého cyklo výletu jsem zjistila, že houby stále nerostou. Na pstruhy se doufám dostaneme, jistě pak budu sdílet nová fota. Za rok to dáme znova! Na krabech byl Berny s Øyvindem, už začala sezóna a přivezli cca 50 Kg :D... Díky za report :)</span>
Odpovědět
Díky stále přetočenému režimu jsme dnes s Pepou opět vyrazili na večer. Jeli jsme na polaky k ostrovům za levým výjezdem. Ryby braly jako divé, ovšem bohužel jsme se díky špatnému počasí museli po deseti minutách vrátit zpět. Přečkali jsme nejhorší mlhu, vítr a po zjištění, že na yr.no odvolali slibovanou bouřku, vyjeli jsme jako jediní znovu. Nejkvalitnější foto viz. příloha!
Odpovědět
Klasicky na večer bedýnka polaků a super počásko. Němcům se díky malému driftu zadařilo ulovit mnoho krásných okouníků.
Odpovědět
A takovej krasavec mi dneska utekl u lodi, málem jsem se rozplakala! :D
Odpovědět
Děkuji Terce za reportáže a fotky, přidávám pár dalších a všechny moc zdravím se slunečného severu.
Odpovědět
Berny máš to tu: Pohodovou dovolenou na Veiholmenu si užívá část Bernyho rodinky:-) synátor a maminka slavného lovce Bernyho-pampaliniho
Odpovědět
Dva měsíce utekly, jako voda a já se vracím domů. Díky především Bernymu a Hombremu a také spoustě fajn lidem, co tu byli. Za měsíc se budu těšit zpět! :)
Odpovědět
Veiholmen je naše srdcovka a jsem rád, že lidí kterým se toto místo zalíbilo je víc a víc. Berny s Hombrem jsou borci a třeba se tam naše parta s Terkou také někdy potká:-)
Odpovědět
Veiholmen je naše srdcovka a jsem rád, že lidí kterým se toto místo zalíbilo je víc a víc. Berny s Hombrem jsou borci a třeba se tam naše parta s Terkou také někdy potká:-)
Bez lidí jako ty a vaše parta bychom tady byli prd platný!! :-) Díky
Odpovědět
Dalsi krasna ryba z Veiholmenu!! Treska 120cm, 18kg!!! Skvela rybarka z Nemecka si udelala novy osobacek :-)
Odpovědět
Ahoj, už jsem se pomalu aklimatizovala a zase bych mohla jet zpět! Mám tu rest, několik fotek šikovných nováčků:
Odpovědět
Wau, ty fotky byly otočené! :/
Berny :) koulej, jakou jsem si udělala opět radost a na podzim ty pstruhy doženeme v plné parádě!
Odpovědět
Chlapi prvni den na vode a hned metrovy halik... :-)
Odpovědět