Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Opět plný barák, mnoho práce a tak jsme se jeli chvilku odreagovat na slavnost rovnodennosti :)
Odpovědět
Se nedivim ze to tak horí kdyz do Toho Berny vypousti ten svuj petrolej🍸
Odpovědět
Piva, díky za fotky, ještě zkusím získat snímky od kluků německejch :) včera se podařilo šest ryb nad metr!
Odpovědět
Zdravím na Veiholmen :-) a na ryby nejezdíte???? skoro žádné fotky ryb.....
Odpovědět
Tak dneska jsem si hral s olovem, je treba na Veiholmen poslat nove naboje👌
Odpovědět
Pepapol: Neboj, teď to přijde. Minulý týden byl díky větru slabší a barák byl plný Němců, od kterých jsem nedokázala získat fotky :) ovšem ryby měli super. Teď jsou tu komunikativnější party a včera byla plná filetárna ryb. Posílám první ukázku!
Odpovědět
Opět plný barák, mnoho práce a tak jsme se jeli chvilku odreagovat na slavnost rovnodennosti![]()
Ty fotky mě spíš příjdou, jakože se sezona uzavřela předčasně a bylo nutný zničit nepohodlný materiály. Klobouk dolů před pivem na hlavě.
:D
Odpovědět
Pepapol: Neboj, teď to přijde. Minulý týden byl díky větru slabší a barák byl plný Němců, od kterých jsem nedokázala získat fotkyovšem ryby měli super. Teď jsou tu komunikativnější party a včera byla plná filetárna ryb. Posílám první ukázku!
Ahoj dík za info,pozdravuj Tomáše, ted přemýšlím až se poveze ta nová lod´ na Veiholmen tak jestli bych u toho neměl náhodou asistovat :-) :-) Pak teprve by byli reporty :-)
Odpovědět
Tak něco pro Pepapol a ostatní příznivce Veiholmenu. Berny posílá pár čerstvých zpráv.. Makrely najíždí již ve velkých počtech. Uloveno spoustu obecných nad metr a i polaci jsou při chuti. Fotečka polaka 95 cm
Odpovědět
Opět plný barák, mnoho práce a tak jsme se jeli chvilku odreagovat na slavnost rovnodennosti![]()
Koukám, že máte nový kamarády... :-)
Chlast sbližuje.. :-)
Co to je za partu?
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...