Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 812)
  • Autor
    Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Pro PIVA:

Díky za tip draku. Dneska jsme se tam sice dostali, ale bohuzel kvuli vetru to nebylo chytatelny 🙁 Prejeli jsme z plotny Poblityho Mirka k Posranýmu ostrovu, ale museli kvuli vlnám k ponorce,…

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Souboj v lovu polaků ‘Dwayne vs. Hektor Tomas’

Vyhroceny duel poctivě točil a komentoval Mirky Mlýnek,…Do poslední chvile nebylo jasne, kdo zvítězí. Já lovil na černo modrého ZOOMA s červeným JIGEM TORPEDO. Venca na nastrahy Honzy Dufka Mystic DUO a červenýho ZOMA se žlutým JIG TORPEDO. Šance byly na obou stranách. Vítěz byl jeden!

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Jinak se dnes na Veiholmenu darilo, lovili jsme od 7:00 do 17:00. Byl to nater jako krava 🙂

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Jsem napnutej jak šňůra s 96 Polákem na konci.😂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Pro HYSE: :o) myslim ze nejvetsi ze souboje mel nekde lekhce pod 80 cm. 96 tka zatim nebyla zadna. Jeste mame zejtra dopoledne, pak uklid a navstevu na Jostolenu… Treba se rano metrovka povede, bylo by to hezky 🙂 ps: myslim, ze nejvetsiho chytla Terka hned v pondeli..

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Konečně se mi podařilo nahrát fotky ze včerejšího báječného výletu. Terén k jezerům byl sice náročný, ovšem o to větší zážitek. Podařilo se nám nachytat pár krásně zbarvených pstruhů. Zmlsáni velikostí ryb z moře jsme pouštěli i mírové úlovky, ale i tak nám Berny večer připravil báječnou véču.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jó, pstruzi v Norsku to je moje srdcovka! Terko, díky za report, už se tam vidím.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Pekny fotky Terez 🙂 skoda, ze my nemeli na pstrouzky silu,…dneska dopoledne osledni chytacka polaků na ZOOMY. Neslo je zastavit, jeli jak motorova mys,….

Ted jime a po 17:00 hod jedeme kouknout do Jostolenu,…

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Hlavně že si to Terka ocuchala, a že už ví jak na to. Diky Tomasi zes ji to ukázal😉 No jste tam krátce, ale asi jste si to užili. Tak pozdravuj na Jostolenu…

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Petře, my dycky do Norska jen na chvilinku a potom rychle ho hokny.

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Včerejší návštěva Jøstølenu byla opravu parádní, sešlo se velké množství známých tváří z RN. Až Tomáš s klukama dorazí domů, jistě vyšle společné foto 🙂

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Co je Hektoři, už jste doma? Žádné info, bude nějaké video?

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Berny a parta z Budějovic již dorazili v pořádku domů a poslali mi fotky z trolí stezky. Zítra večer přijede David- Hombre75, tak konečně vyjedeme na vodu a vlákno se nám opět rozjede :). Prozatím můj nejlepší úlovek těchto dnů jsou klepítka od Liv Synnøve, ze kterých jsem smotla sushi a ovocné knedlíky od našich rybářů! Takže u mě dobrý 🙂

MemedJ
    Účastník
    (54 odpovědí)

To sushi vypadá luxusně ! A určitě i tak chutnalo 🙂

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Fouká, fouká a fouká 🙂 alespoň jsem tu včera měla dvě vzácné návštěvy z Jostolenu. Dopoledne Došky s Kikim a pak kluci se zmrzlinou. Ti už teda jeli z posledních sil, po jejich úspěšném nočním lovu 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...