Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Pro PIVA:
Díky za tip draku. Dneska jsme se tam sice dostali, ale bohuzel kvuli vetru to nebylo chytatelny :( Prejeli jsme z plotny Poblityho Mirka k Posranýmu ostrovu, ale museli kvuli vlnám k ponorce,...
Odpovědět
Souboj v lovu polaků 'Dwayne vs. Hektor Tomas'
Vyhroceny duel poctivě točil a komentoval Mirky Mlýnek,...Do poslední chvile nebylo jasne, kdo zvítězí. Já lovil na černo modrého ZOOMA s červeným JIGEM TORPEDO. Venca na nastrahy Honzy Dufka Mystic DUO a červenýho ZOMA se žlutým JIG TORPEDO. Šance byly na obou stranách. Vítěz byl jeden!
Odpovědět
Jinak se dnes na Veiholmenu darilo, lovili jsme od 7:00 do 17:00. Byl to nater jako krava :)
Odpovědět
Pro HYSE: :o) myslim ze nejvetsi ze souboje mel nekde lekhce pod 80 cm. 96 tka zatim nebyla zadna. Jeste mame zejtra dopoledne, pak uklid a navstevu na Jostolenu... Treba se rano metrovka povede, bylo by to hezky :) ps: myslim, ze nejvetsiho chytla Terka hned v pondeli..
Odpovědět
Konečně se mi podařilo nahrát fotky ze včerejšího báječného výletu. Terén k jezerům byl sice náročný, ovšem o to větší zážitek. Podařilo se nám nachytat pár krásně zbarvených pstruhů. Zmlsáni velikostí ryb z moře jsme pouštěli i mírové úlovky, ale i tak nám Berny večer připravil báječnou véču.
Odpovědět
Jó, pstruzi v Norsku to je moje srdcovka! Terko, díky za report, už se tam vidím.
Odpovědět
Pekny fotky Terez :) skoda, ze my nemeli na pstrouzky silu,...dneska dopoledne osledni chytacka polaků na ZOOMY. Neslo je zastavit, jeli jak motorova mys,....
Ted jime a po 17:00 hod jedeme kouknout do Jostolenu,...
Odpovědět
Hlavně že si to Terka ocuchala, a že už ví jak na to. Diky Tomasi zes ji to ukázal😉 No jste tam krátce, ale asi jste si to užili. Tak pozdravuj na Jostolenu...
Odpovědět
Petře, my dycky do Norska jen na chvilinku a potom rychle ho hokny.
Odpovědět
Včerejší návštěva Jøstølenu byla opravu parádní, sešlo se velké množství známých tváří z RN. Až Tomáš s klukama dorazí domů, jistě vyšle společné foto :)
Odpovědět
Co je Hektoři, už jste doma? Žádné info, bude nějaké video?
Odpovědět
Berny a parta z Budějovic již dorazili v pořádku domů a poslali mi fotky z trolí stezky. Zítra večer přijede David- Hombre75, tak konečně vyjedeme na vodu a vlákno se nám opět rozjede :). Prozatím můj nejlepší úlovek těchto dnů jsou klepítka od Liv Synnøve, ze kterých jsem smotla sushi a ovocné knedlíky od našich rybářů! Takže u mě dobrý :)
Odpovědět
Fouká, fouká a fouká :) alespoň jsem tu včera měla dvě vzácné návštěvy z Jostolenu. Dopoledne Došky s Kikim a pak kluci se zmrzlinou. Ti už teda jeli z posledních sil, po jejich úspěšném nočním lovu :)
Odpovědět