Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Ještě skvělá parta z Budějovic! Ženy napekly chleba a jsou stále na vodě a kluci v čele s Bernym se právě vrátili plni dojmů. Očividně lov v pozdějších hodinách je akčnější, alespoň dnes.

Ahoj, nazdar-čau všem Norkům z 5 denního pobytu na Veiholmenu :)

Cesta byla dlouhá a privitání Terky & Bernyho nás pro dnesni den postavilo na druhou kolej. Welcome drink se protáhl od našeho příjezdu do cca. 2,30 včerejšího rána,....celej den jsme se dneska z toho vzpamatovávali :) Ted máme po večeři a jdeme spat, pac ma bejt zejtra nejlepsi den z tohoto vetrneho tydne,...

foto z cesty,....

Dneska jsme se s vodou seznamovali lážo plážo,...Terka nám dala dopoledne na zadek polakem cca 80 cm 'foto viz.Terka' Odpoledne ji ale Mirky Mlýnek minimálně dohnal :) Ja se celej den rozkoukával, koukal do mapy, co vsechno se tady dá a nedá v nadcházejicich dnech. Zejtra mě Dwayne vyzval na souboj v lovu polaků, tak se chystám na debakl :) Venca je pri síle a chystá se podmanit si celou Smolu :D

Dneska jsme se s vodou seznamovali lážo plážo,…Terka nám dala dopoledne na zadek polakem cca 80 cm ‚foto viz.Terka‘ Odpoledne ji ale Mirky Mlýnek minimálně dohnal :) Ja se celej den rozkoukával, koukal do mapy, co vsechno se tady dá a nedá v nadcházejicich dnech. Zejtra mě Dwayne vyzval na souboj v lovu polaků, tak se chystám na debakl :) Venca je pri síle a chystá se podmanit si celou Smolu 😀

Zdravim Hektory a Terezku z nedalekeho Bakkanu.Uzijte si to .Na Terezku vsak asi nemate

Ahoj, nazdar-čau všem Norkům z 5 denního pobytu na Veiholmenu :) Cesta byla dlouhá a privitání Terky & Bernyho nás pro dnesni den postavilo na druhou kolej. Welcome drink se protáhl od našeho příjezdu do cca. 2,30 včerejšího rána,….celej den jsme se dneska z toho vzpamatovávali :) Ted máme po večeři a jdeme spat, pac ma bejt zejtra nejlepsi den z tohoto vetrneho tydne,… foto z cesty,….

Cau Tomasi, uz jsem si rikal kde jste, ze tam jeste nejste :-) No pocasi dle predpovedi zatim nic moc, ale doufam ze jim to tak moc nevyjde. Jsem rad ze uz Terka okusila vlacku na polaky po tvem miniskoleni a ze se ji zadarilo. Ostatne jsem nic jineho ani necekal. Tak at se dari a pokud dojde na souboj v lovu polaku, tak jsem napnuty jak zizala po desti, jak to dopadne :-) Tesim se na reporty a fotky.

Ahoj Dedo, to víš, když jsem taky měla tak dobrého průvodce :)... Snad vyjedeme brzy opět společně!

Právě odjela další parta, díky větru se bohužel nedostali na hloubky, ale nalovili krásné ryby i tak. Podařilo se mi získat pár fotek, tak sdílím.

Pro DEDO 145:  Cau Dedo :) jo presne o tomhle mnikovi jsme se vcera s Terez bavili, sem rad, ze sem ho videl, pekna hadice :) Pristi rok se nejspis s tebou uvidime spolecne i s klukama na Bakkanu, páč se rýsuje obdobna akce jako loni s koncíkem Hektoru, tak pekny ryby ti preju a za rok čus :)

Ptro Hyse: Nazdar ZOOMAKU :) Dneska rano 4 nahody, 3 ryby...ZOOM byl k nezastaveni :) Nakonec vsichni prevazovali a davali ZOOMY, protoze se na me uz nemohli divat a chteli taky chytat :) Mame to natoceny, takze to uvidis :) Vecer pokud kluci nebudou spat az do rana jdeme na souboj. :)

Mirek na zacatku nejvic veril gumam DUO MYSTIC od Honzy Dufka a taky se vyplatilo...

povedl se mu i jeden halik a makrela veliká :)

Vrchol dnesniho dne bylo ale chytani na gumu makrela, na 35-50 m hloubkách kolem podmorskejch kopců. Guma skolila krasny tresky i bomba kelera 80 plus, kterej na 20-80g proutku Penn Rampage Labrax byl skvela jizda :)

Dwaynovi se po vcerejsi euforii moc nedarilo, tak se aspon vyfotil s Mirkyho halíkem :) Vecer si na me spravi chut, protoze jdeme na souboj v lovu polaků :)

Srandy bylo víc než ryb :)... Teda dokud jsem při najíždění k nějaké obludě, která mi dávala co proto, neurvala vlasec. To jsem pak byla trochu nasránek :D..... Tak či tak krásný záběr a budějovičáci si výjezd prý moc užili :)... Jen to počasí se nám kazí.

Pro Tomas-Hektor....velmi dobré místo na polaky  je u posraného ostrova. Berny vám když tak řekne kde to je.

Pro Piva:

To by jsme mohli zkusit. Barny je s Terez na pstruhach. My zustai na baraku a chceme jit rano v 6:00 na vodu. Koukni do mapy a zkus mi najit a oznacit ten ostrov,....

dikes http://webapp.navionics.com/#@9&key=iyqbKkt%7Do%40

Ahoj, tak posílám mapu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!