Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 812)
  • Autor
    Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ještě skvělá parta z Budějovic! Ženy napekly chleba a jsou stále na vodě a kluci v čele s Bernym se právě vrátili plni dojmů. Očividně lov v pozdějších hodinách je akčnější, alespoň dnes.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Ahoj, nazdar-čau všem Norkům z 5 denního pobytu na Veiholmenu 🙂

Cesta byla dlouhá a privitání Terky & Bernyho nás pro dnesni den postavilo na druhou kolej. Welcome drink se protáhl od našeho příjezdu do cca. 2,30 včerejšího rána,….celej den jsme se dneska z toho vzpamatovávali 🙂 Ted máme po večeři a jdeme spat, pac ma bejt zejtra nejlepsi den z tohoto vetrneho tydne,…

foto z cesty,….

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Dneska jsme se s vodou seznamovali lážo plážo,…Terka nám dala dopoledne na zadek polakem cca 80 cm ‘foto viz.Terka’ Odpoledne ji ale Mirky Mlýnek minimálně dohnal 🙂 Ja se celej den rozkoukával, koukal do mapy, co vsechno se tady dá a nedá v nadcházejicich dnech. Zejtra mě Dwayne vyzval na souboj v lovu polaků, tak se chystám na debakl 🙂 Venca je pri síle a chystá se podmanit si celou Smolu 😀

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dneska jsme se s vodou seznamovali lážo plážo,…Terka nám dala dopoledne na zadek polakem cca 80 cm ‚foto viz.Terka‘ Odpoledne ji ale Mirky Mlýnek minimálně dohnal :) Ja se celej den rozkoukával, koukal do mapy, co vsechno se tady dá a nedá v nadcházejicich dnech. Zejtra mě Dwayne vyzval na souboj v lovu polaků, tak se chystám na debakl :) Venca je pri síle a chystá se podmanit si celou Smolu 😀

Zdravim Hektory a Terezku z nedalekeho Bakkanu.Uzijte si to .Na Terezku vsak asi nemate

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Ahoj, nazdar-čau všem Norkům z 5 denního pobytu na Veiholmenu :) Cesta byla dlouhá a privitání Terky & Bernyho nás pro dnesni den postavilo na druhou kolej. Welcome drink se protáhl od našeho příjezdu do cca. 2,30 včerejšího rána,….celej den jsme se dneska z toho vzpamatovávali :) Ted máme po večeři a jdeme spat, pac ma bejt zejtra nejlepsi den z tohoto vetrneho tydne,… foto z cesty,….

Cau Tomasi, uz jsem si rikal kde jste, ze tam jeste nejste 🙂 No pocasi dle predpovedi zatim nic moc, ale doufam ze jim to tak moc nevyjde. Jsem rad ze uz Terka okusila vlacku na polaky po tvem miniskoleni a ze se ji zadarilo. Ostatne jsem nic jineho ani necekal. Tak at se dari a pokud dojde na souboj v lovu polaku, tak jsem napnuty jak zizala po desti, jak to dopadne 🙂 Tesim se na reporty a fotky.

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ahoj Dedo, to víš, když jsem taky měla tak dobrého průvodce :)… Snad vyjedeme brzy opět společně!

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Právě odjela další parta, díky větru se bohužel nedostali na hloubky, ale nalovili krásné ryby i tak. Podařilo se mi získat pár fotek, tak sdílím.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Pro DEDO 145:  Cau Dedo 🙂 jo presne o tomhle mnikovi jsme se vcera s Terez bavili, sem rad, ze sem ho videl, pekna hadice 🙂 Pristi rok se nejspis s tebou uvidime spolecne i s klukama na Bakkanu, páč se rýsuje obdobna akce jako loni s koncíkem Hektoru, tak pekny ryby ti preju a za rok čus 🙂

Ptro Hyse: Nazdar ZOOMAKU 🙂 Dneska rano 4 nahody, 3 ryby…ZOOM byl k nezastaveni 🙂 Nakonec vsichni prevazovali a davali ZOOMY, protoze se na me uz nemohli divat a chteli taky chytat 🙂 Mame to natoceny, takze to uvidis 🙂 Vecer pokud kluci nebudou spat az do rana jdeme na souboj. 🙂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Mirek na zacatku nejvic veril gumam DUO MYSTIC od Honzy Dufka a taky se vyplatilo…

povedl se mu i jeden halik a makrela veliká 🙂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Vrchol dnesniho dne bylo ale chytani na gumu makrela, na 35-50 m hloubkách kolem podmorskejch kopců. Guma skolila krasny tresky i bomba kelera 80 plus, kterej na 20-80g proutku Penn Rampage Labrax byl skvela jizda 🙂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Dwaynovi se po vcerejsi euforii moc nedarilo, tak se aspon vyfotil s Mirkyho halíkem 🙂 Vecer si na me spravi chut, protoze jdeme na souboj v lovu polaků 🙂

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Srandy bylo víc než ryb :)… Teda dokud jsem při najíždění k nějaké obludě, která mi dávala co proto, neurvala vlasec. To jsem pak byla trochu nasránek :D….. Tak či tak krásný záběr a budějovičáci si výjezd prý moc užili :)… Jen to počasí se nám kazí.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Pro Tomas-Hektor….velmi dobré místo na polaky  je u posraného ostrova. Berny vám když tak řekne kde to je.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Pro Piva:

To by jsme mohli zkusit. Barny je s Terez na pstruhach. My zustai na baraku a chceme jit rano v 6:00 na vodu. Koukni do mapy a zkus mi najit a oznacit ten ostrov,….

dikes http://webapp.navionics.com/#@9&key=iyqbKkt%7Do%40

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj, tak posílám mapu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...