Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Pěkně jste to rozjeli! Gratuluju.Škoda,že jsem to uspěchal a jedem na Titran-ne kvůli kvalitě, ale mohli jsme založit lokalitu pro jihočechy :) tak snad příště

Krásný ryby chytáte :) Jak jste dopadli s těma vokounama? :) Jsem rád, že je Od tak akční a bere vás na ryby, už se těším na další výlet s jeho lodí.

Tak kluci se vrátili z výletu kutrem přivezli kelery do 70cm, okouníka a mníky. Přijeli hodně unavený,protože jsou zde poprvé a nemaj el.multíky  :-) :-)

A pokračování stavby lodě, zítra už bude hotová,už jen prostor pro nádrž a je to!!! :-) 8-)

Výroba pokračuje dál, ale už u nás doma,přijímáme objednávky :-)

Třikrát sláva!!! :-) Konečně máme rozšířené molo!!! :-)

Super, ono se tam bude takhlte i líp zajíždět....

Po práci jsme s Bernym vyrazili na večerní rybolov, tresky byly při chuti okolo 30m hloubky. Metrovka na sebe nenechala dlouho čekat.

Na mělčinách u ostrovků, do 20m hloubky, jsme zdolali pár pěkných polaků. Největší 91cm.

Výsledek dvouhodinové dřiny :-)

Cestou do přístavu s plnou bednou, jsme se kochali romantickým západem slunce :-)

Takže zase nám svítá a Bernymu je příliš velké teplo, takže nám nezbývá nic jiného než vyrazit na otevřené moře na OBROVSKÉ  RYBY  :-)  :-)   :-)

No Berny to musely místní Norky stát ve dvojstupu kdyz té tak viděly ne ???:-)

A ještě kdyz viděly jak pevné sviras svůj prut v ruce :-))))

Poslední fotky stavby lodě. Tedˇ už jen osadit motor+další příslušenství a bude sloužit. :-) :-)

Pepo,  super loď 😉 jen mi na všech schází nějaký prostor,  kam se dá něco schovat . . .  Tak třeba příště 😆😆 .  Ale ne, teď vážně. . . hltal jsem tu výrobu,  fakt super a díky za reporty 👍👍👍

Ještě přilepit pirelku a hezká práce.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!