Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Právě se vrátili kluci přivezli dalšího Halibuta 112cm a Tresky od 60-90cm

A pokračování stavby lodě

Veliká gratulace lovci. Loď bude parádní.

Koukám že se daří .... a to jak rybářsky tak Pepovi stavba .... držím palce všem a už se těším až se tam zase jednou vrátím :-)

Klucííí, to je krása!!! Jak Pepa s lodí, tak úlovky!! V pátek za vámi vyrážím. Už se nemůžu dočkat!! Super :-)

Nám se to krátí pomalu 59....

Musí mě hřát že letos jsem tam už byl:)

Dneska byl opravdu SUPER DEN - HALIBUT DEN- Kdo nevěří at´sem běží, Halibutama se to tady hemží :-)  :-) :-)

Chytly se i pěkný Tresky dnes sem změnil taktiku lovu a vyšlo to :-)  :-)

A ještě fotky z dnešního krásného dne

Zdavím na Veiholmen, vypadá to, že si to užíváte, ti halíci jsou parádní :)  Na jakých hloubách je chytáte a na co?

Zdavím na Veiholmen, vypadá to, že si to užíváte, ti halíci jsou parádní :) Na jakých hloubách je chytáte a na co?

Mluvil jsem s Bernym a říkal, že všechno kolem 20m a na oranžové gumy... :-)

Halibuti opravdu najeli,dnešní vytažení Long-line šnůry přineslo další 4 halibuty, nej 116cm , 16kg

Gratuluji k úlovkům placek. Pěkně tam řádíte!

Pravdou je, že sem jezdím už pár let a takové počty ulovených halibutů nepamatuji. Jsem tu se šesti nováčky a máme už ulovené 4 ryby přes metr, z toho 2 halibuty. Počasí je taky super, trochu zima, ale vítr paráda, respektive nefouká, takže jsme pořád na vodě. Je to zápřah :-) Škoda jen, že nás tu není více. Zdá se mi, že víc a víc lidí preferuje květen a červen, je jasné, že dlouhodobě je lepší počasí, ale dubnová rybařina určitě stojí za to... Samostatnou kapitolou jsou výpravy s kutrem s kamarádem Odem, dnešní čtyři halibuti a několik tresek kolem metru(brosmy, mníky, máčky a kelery nepočítám) určitě mile překvapili i jeho. Kluci z Vodňan s ním před chvílí vyrazili na okouníky, tak uvidíme.. Brzy ahoj. A těším se na vás ve Veiholmenu,

Váš oblíbený delegát Berny :-)

Ahoj Berny, super reporty a děkuji za ně. Jsem rád, že se konečně ukazuje jak skvělá  lokalita Veiholmen je. Myslím, že fotky jsou tím pravý důkazem. Jsem zvědavý, zda Davidova parta naváže na stejné úspěchy, tedy jestli jim to počasí dovolí. Držíme palce a pořádně si to užíte:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!