Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Dnes se na Veiholmenu povedl novackovi Vojtovi krasny halik 104cm!!! Gratulujeme Vojtovi a dodatecne prejeme vse nejlepsi k svatku :-)

Dnes se na Veiholmenu povedl novackovi Vojtovi krasny halik 104cm!!! Gratulujeme Vojtovi a dodatecne prejeme vse nejlepsi k svatku :-)

Koukám, že i přes nepřízeň počasí se dařilo, gratulace :)

Právě sem se vzbudil na malou a vidím že svítá a říkám si ,to je krásně,budím celou posádku a neleníme a vyrážíme na lov velkejch tresek,protože Berny se nemůže dočkat velké ryby, tak říkám, jo jedem na ně!!!!

a vyrážíme :-) :-):-)

Gratulace k hálíkovi, jojo kdo umí ten umí.  Za 23 vyráží naše parta z Husince a třeba se taky dočkám. Berny držím palce ať vše klape.

Berny vstaval ve 4:30???? Jak se ti to povedlo?? Preju uspesny lov! :-)

Berny vstaval ve 4:30???? Jak se ti to povedlo?? Preju uspesny lov! :-)

To se mi nějak nezdá, v jednu ráno mi volal :D

Takze plati varianta dve. Celou noc nespal... Tomu bych veril uz vic... :-)

Právě sem se vzbudil na malou a vidím že svítá a říkám si ,to je krásně,budím celou posádku a neleníme a vyrážíme na lov velkejch tresek,protože Berny se nemůže dočkat velké ryby, tak říkám, jo jedem na ně!!!!

Pepo, celej den čekám na ty velký ryby, kde jsou? :D

Takže tady jsou ty slibované rybyčky  :-)  Bernyho treska meřila 112cm váha 12,5kg. Chycena v 15m na oblíbenou oranžovou 40g hlavička, výrobce Míra Hrdlička  :-)

Noo pěkně na vlačku ...hhmmm,gratulace:-))))

Berny děkuji, mám radost že se ti to povedlo a ještě k tomu na jigovku z mé kotelny:-)

Díky Míro,

vidíš jak kvalitní výrobky se dají udělat doma. Při silném driftu jsem se s ní přetahoval asi dvacet minut, na vláčku je to trochu jiný zážitek, než na pilkrovací nářadí:-) přidávám ještě pár fotek a zdravím domů.

Berny

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!