Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

• Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 687)
  • Autor
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Hele, s těma kelerama jsme si už zadováděli minulý rok na Dolmoy, tak jestli to dopdne letos stejně, že budem domu tahat mimina, tak příští rok jedu na tuty na Soroyu:-x:-x:-x

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Leiter, mno to my jedeme na Soroyu příští rok určitě… :-)) Ale nevím jestli je to záruka, letos na ajře jsem byl na Senje v Husoyi… sice se nachytaly i hezké ryby ale nejvíc jsem stejně přitáhl malých kellerů z pod mola místní rybářské fabriky…:-)) Ale lepší kelleři než prázdné bedny…

Teď na Lysoyi jsme sice filetovali do 5 hodin ráno ale bedny jsme naplnili :-))

Přeju šťastnou cestu… A nekoukat okolo po cestě, jinak budeš zastavovat u každého křemenáče.. a že jich tam u silnice je…:-))

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

To jo,roste tam nyní hub jak hnoje:-D voni je norci nesbíraj,jsou to pro ně zakletý :-S Trolové,zato brusinky,borůvky to jo:-P ty přepálej a mňam…8-)

DODO
    Člen
    (29 odpovědí)

tak jsem se vrátil ze Smoly.

Počasí nám vyšlo a ryby také. Naše parta nechytla nic přes metr , ale dorše a polaci kolem 80 – 90 cm každý den velká bedna. Celkově spokojenost. Vyskoušeli jsme si lodě co bude mít Wohanka příští rok a jsou perfektní. 50 motor a tři osoby v lodi to je super. Tak se těšíme na příští rok jedeme v květnu.

Všem rybářům co jsou v Norsku přeji pěkné úlovky.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

No vida info ze Smoly:-)hoši si asi parádně zachytali:-P Kámoš co je tam nyní poprvně ještě info pošle:-D škoda Dodo že nemáš nějaké foto.:-|?

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Tak čekám na nějaké to info od Leitera jak to vypadá na Lysoyi, doufám, že jsou úspěšnější než my…:-)) Už jsou tam skoro týden a zatím sem nenapsali ani řádku…8-O

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

tak zprávy ze Smoly: Michal(kámoš nováček)píše že se chytaj obecňačky,polaci okolo 70-80cm,nej.ryba mník 109cm. Ale pořád tam dost fouká,jinak spokojen:-P8-)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

>>>Dnesní parádní a zatím životní úlovek tresky obecné, štastné lovkyně Hanky G. Tak vypasenou doršu na podzim a ve středním Norsku je určitě velmi zajímavé a pro nevěřící TOMÁŠE,doložitelné.Délka 112cm, váha 19,6O kg

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Gratuluji, opravdu vypasený jedinec. Jen tak dál. V červnu kolegové ulovili 3 ks 126 cm a hmotnost byla menší (po vytření)- jedna jen něco přes 13 kg.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

I tento krabík se nechá ulovit ve středním Norsku.

mil777
    Člen
    (2 odpovědí)

Ahoj. Byl jsem v kempu u Hynka Wohanky, 3.9.- 11.9.2011, v novém kempu, co bude mít doufám příštích 10 let. Budou i nové lodě, ne ty, které byly ještě letos, už se na ně těším.

Počasí dobrý, jezdil jsem většinou sám, objevoval jsem nová místa, tento turnus jsem věnoval pouze polakům. Mohu říci, že jsem nová místa objevil, je jich v této části Smoly skutečně dost a dost. Polaků je zde přehršel, jen vědět jak na ně. Snad se mi to trochu podařilo, minimální úlovek za jednu návštěvu – 3 až 4 hodiny – byl 20 ks, vše nad 65 cm. Větší než 90 asi odjeli, uvidíme příště. Jestli má někdo nějaké náměty, otázky nebo cokoli jiného, sem s tím, rád se poučím, nebo i rád vše vysvětlím.

Těším se i na květnové rybaření příští rok, které zde budu věnovat více treskám obecným. V minulém kempu u Hynka Wohanky, není tak daleko, jsem za Titranem ulovil asi nejvíce tresek obecných , Milan

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Tak kamarád Michal se vrátil ze Smoly,nadšenej(nováček)si parádně zachytal:-)kelery,obec.polaky,ale jenom vláčel.:-| Byl na lodi se zkušeným norkem,který však jenom vláčel,takže se nedostal vůbec na hloubky:-( i tak však byl spokojen8-)cesta domu bez kontrol,jenom kamarádi co jeli za nima pokuta za pásy 10000kč8-O

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Letos se ve stř. Norsku nachytalo opravdu hodně tuňáků bonito, protože se prodávali i na rybích trzích. Tato fotka je z Göteborgu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 687)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...