Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 618 odpovědí. Do diskuze (113 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 619)
  • Autor
    David
    Účastník
    (310 odpovědí)

krásná ryba , gratuluji

Richard
    Účastník
    (17 odpovědí)

Michale fakt pěkný macatice. Tak ještě nějakýho toho halíka,ale to bude asi horší těch tam teď moc není. Tak jen a jen ať se daří.Zdarec a přeji bezvětří.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)
    Hannnes
    Účastník
    (57 odpovědí)

Krásný ryby. Já chci za tebou. Ten Daiwa Tanacom jsem si myslím od tebe bral minulý rok ( byl jsem sice loni poprvé na severu ), ale ten prut byl úžasný. Letos jedu dvakrát s Jigin1, tak ho pořádně zaběhnu ještě. Mohu jen vřele doporučit.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Teda Michale…to je masakr..to je nádhera,těch ryb.  Tak ať se daří..

ajca
    Účastník
    (72 odpovědí)

Michale krása,podívej se jak to jde v Hasfjordu.

Díky Josef

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V Hasfjordu to jde dobře, byl jsem včera s Ornulfem a fajn jsme si pokecali. Vše je tam na sezónu připraveno. Začíná až v dubnu, protože mu zamrzá voda a teď je tam všude přes metr sněhu.

romaskanu
    Účastník
    (50 odpovědí)

Tak co ty nový kverna? Jaká je spokojenost. A ať do toho pořádně koušou aby přádně bolely pacičky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nový Kvaerna jsou vynikající. Krásně sedí jako kačena na vodě, výborně k nim ladí nové Yamahy 115HP, které je dovedou rozjet při klidné hladině na 65km/h. Je to prostě pocit jistoty, že bys měl přežít návrat i za silného větru. Za zmínku určitě stojí nový ploter a echolot Garmin.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Michale fakt pěkný macatice. Tak ještě nějakýho toho halíka,ale to bude asi horší těch tam teď moc není. Tak jen a jen ať se daří.Zdarec a přeji bezvětří.

Halibuti tady určitě jsou, ale honíme se jen po treskách, protože pomáhám Jardovi nachytat kvótu. Takových ryb jsou zde nyní tisíce…

voza
    Účastník
    (9 odpovědí)

Gratuluji. Krásný medvědi. Bledá závist… Jen dotaz. Ta poslední fotka není na Kvaernu, nebo se pletu?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Není na Kvaernu, je na Jardové lodi.Pomáhám mu obden nachytat kvótu, jak jsem psal.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dobré ráno, zobnu snídani a jedeme na ně. Dnes vítr max 4ms. Takhle to tady teď vypadá, na odpoledne hlásí silné sněžení, snad nebude s větrem. Večer se ozvu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes byl docela divoký den na počasí i na úlovky. Ráno bylo na moři -7C. Zima taková, že i racci chodili pěšky. Do toho větřík 3ms, který se odpoledne změnil na nepříjemnou 9ms. Ráno ryby vůbec nechtěly brát. Zkoušeli jsme papriky, pilkry, gumy, prostě všechno možné, ale nedařilo se. Viděli jsme jen malá hejna,které nebylo možné trefit. Vše se změnilo po obědě, kdy začal příliv a ryby do toho začaly šlapat. Jarda chytal na papriky a já na gumy, tahali jsme jednu tresku za druhou. Všechny jsme nevážili, ale mezi 15-20kg jsme měli určitě osm ryb. Potom se začalo kazit počasí, přišlo husté sněžení s větrem a Jarda zavelel ústup. Mlask a přišlo to, proč jsem tady. Pozdravila nás krasavice 31kg. Teď už se venku zase čerti žení a já popíjím s Ahmadem horkou kávu na hotelu. A tak to má být, udělej něco navíc a nebudeš litovat. Takže tak přátelé!

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Michale, tomu hovorím report.

Verím, že tajne dúfaš ešte v niečo väčšieho. I keď tá 31 kilová už vyzerá ako pekné prasiatko.

Tak držím palce, nech vyjde počasie a 40+ 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 619)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...