Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2017

Ahoj všem, už je na čase založit nové vlákno Soroya 2017! Prosím každého kdo v roce 2017 pojede na Soroyu a chce aby o něm věděli ostatní, napište mi do SZ termín zájezdu a počet lidí. Vše budu postupně doplňovat zde do diskuze a vy tak budete vědět s kým se tu potkáte a na koho se obrátit, pro radu či pomoc. Díky moc s Pozdravem Láďa alias Preparator

laco - 7. - 18.5.2017 - Nielsen.

kodl1 - 20.6.2017 – 30.6. 20017 , 6 lidí,  Rikarda House

Radislav Kryl - 30.6 - 10.7. 2017 , 6 lidí z Jižní Moravy

J.P.Papin - 20. - 30.7.2017 Soroya - Hytte. 5-6 kousků ze Zlína.

Odpovědět

To Sim. Ďakujeme za prianie dobrej rybačky.

Čo sa týka väčších hĺbok, tak chlapci z východu sa toho neboja.

Poväčšine máme manuálne multiplikátory WFT LINE COUNTER 875 LC, cca okolo 100m hĺbky to minulý rok nebol problém.

Vytiahli sme obecnačky 24kg-140cm a 23kg-136cm a samozrejme kopec menších.

Samozrejme elektrina je niečo iné. To chceme ale všetci v člne aby sme to mali naraz.

Myslím že tento rok to dáme ešte manuálne.

Jo věřím ti, že to dáte! Včera všichni na Soroya oslavovali první sluneční paprsky po skoro dvou měsících tmy.

Traja chlapi na doplnenie partie na Soroy. Všetci sme boli na ostrove viac krát. Ideálny termín pre nás máj,jún.Dvaja moraváci a ja z BB,kompletne vybavení,bezproblémový .

Mail: hudec.mano@gmail.com

Novinkou na Soroya budou nové Kvaerna, které právě dorazili na nacházející sezónu. Loď bude mít téměř 6.8m a osazena bude motorem Yamaha 115HP. Lodě budou k pronájmu od března  2017.

Už se to blíží, období největších tresek obecných.

Dnes 28.1.2017 je hostem našeho clubu Michal Simčo největší odborník na rybolov v Norsku. Probereme přípravu našeho clubu na naší expedici   Soroya 2018  Super akce, chytat v Norsku bude o hodně lepší byli jsme poučeni jak se tam chytá. Je vidět že chlapci znají Norské vrtochy při lovu.

Zdravim vsetkych norkov.

Vedel by mi niekto poskytnut aktualny cestovny poriadok trajektu Oksfjort-Hasvik.

Jedna sa mi hlavne o sobotu 29.4.2017.

Dakujem.

Zdravim vsetkych norkov. Vedel by mi niekto poskytnut aktualny cestovny poriadok trajektu Oksfjort-Hasvik. Jedna sa mi hlavne o sobotu 29.4.2017. Dakujem.

🇳🇴🇳🇴

Dnes 28.1.2017 je hostem našeho clubu Michal Simčo největší odborník na rybolov v Norsku. Probereme přípravu našeho clubu na naší expedici Soroya 2018 Super akce, chytat v Norsku bude o hodně lepší byli jsme poučeni jak se tam chytá. Je vidět že chlapci znají Norské vrtochy při lovu.

Výborná akce, příště si to zopakujeme, ale v Brně!!!

Soroya se připravuje vydat další poklady.

Tak to se opravdu těšíme.....

Jarda usilovně pracuje na osazení velkých Kvaerno lodí motory Yamaha 115HP.

Jarda usilovně pracuje na osazení velkých Kvaerno lodí motory Yamaha 115HP.

Bomba, tak doufám, že nám jednu Ahmad 20.6. půjčí :) už se začínáme těšit :) Zdravím na Soroy....

Nové kvaerno 115HP už je na vodě. Jarda už ji zajíždí a maže 70km/h.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!