Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Chlapi, vždyť on to byl nakonec hodnej člověk, viděl prut, řekl si všichni se tu už motaj, dám ho jinam nebo ho tu ještě někdo rozšlape.
Včera se probral z vopice, vzpomněl si na to, tak ho opřel před dveře. On ten prut vlastně zachránil. Hlavně, že jsme zdraví. :-D:-D
Odpovědět
To KIKI- Ten prut už je můj. Chtěl jsi ten bambusák ........:-D:-D:-D
ps. Kdo jel s Pepou Solnym v autě do Spálova tak nafta se platí u mně v krámu ZERP. Pak to předám.......možná:-D
To je to auto a je i jako ta cena co byla v tombole od AUTO salon MOST.
Děkujeme:-D
Odpovědět
Bohužel se mi slibované video nepodařilo na hrát na youtube ale tak aspoň takhle.. :-P:-P
http://ulozto.cz/live/xCiLzFZa/spalov-mp4
heslo:1234
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Chlapi, vždyť on to byl nakonec hodnej člověk, viděl prut, řekl si všichni se tu už motaj, dám ho jinam nebo ho tu ještě někdo rozšlape.
Včera se probral z vopice, vzpomněl si na to, tak ho opřel před dveře. On ten prut vlastně zachránil. Hlavně, že jsme zdraví. [/citace] no ty máš pravdu..von vlastně udělal dobrou věc..:-D:-D:-D
Odpovědět
Všem kdo projevil snahu se nějak angažovat ve věci Kikiho prutu, navrhuji, za rok slušně požádat Kikiho o panáka:-P
Odpovědět
Pokud vše vyjde podle plánu, tak fotky budou V průběhu pátku. PS: kartu do kamery jsem dneska koupil. Začne testovací provoz, abych byl v Norsku připraven.:-P
Odpovědět
Mily Srubecku ,bylo to moc fajn a doufam ze Vasek bude dlouho vzpominat na Detviansku rozovku:-D:-D
Budu se pristi rok snazit naplanovat moje zahranicni cesty tak abych to zase stihnul.
Mozna ze bude I prednaska z novych lovist8-)8-)
Odpovědět
[citace]Radyn napsal:
Super správa borci. A Kiki jestli můžeme tak mi to v sobotu po příjezdu na Soroy oslavíme [/citace]
Příští rok bude běhat Kikin s táckem a štamprdlama jako teď 007, jsem rád že se prut našel, přeci jenom se svět pomalu obrací k lepšímu. Sice to trochu drhne, ale jede to. Už teď mám žízeň Kikine.....:-D:-D
Odpovědět
To jo, lacinější by možná bylo koupit nový prut
:-) :-) :-)
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
To abych už šetřil [/citace]
A nezapomen na cigara:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
kikibut napsal:
To abych už šetřil
A nezapomen na cigara[/citace]
Můj sponzor Malboro červený :-D:-D:-D
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...