Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 18°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

7. Sraz Rybolov Norsko Spálov 2015

Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..

Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)

Odpovědět

zázraky se dějí:-D:-D:-D

[citace]mara45 napsal: DOSKY napsal: Díky všem za skvělý víkend a super zábavu a tomu šmejdovi co ukrad ten prut bych rád vzkázal něco co se nedá publikovat

Věřím,že se v tom zloději hne svědomí a prut vrátí... [/citace]

Že by svědomí....

Jsem moc rád,že to tak dopadlo a Kiki může zase tahat halíky jak kola od autobusu...

Super že se našel. Jen by mi opravdu zajímalo jak a kdo a proč ....

[citace]Solny napsal:

SLÁVA Kikiho prut se už "našel". Rosťa ho dnes našel opřený o dveře,takže to byl asi někdo místní. Víc asi napíše po práci Péťa......[/citace]

Rosťa, kde si ho mal do teraz ukrytý???;-)

Prapáč.:-D:-D:-D:-D:-D

Tak to je super zpráva, to by chtělo oslavit.

Mám dojem,že Šroubek tam udělal průvan a v někom se hnulo svědomí.Péťo super zpráva.

Ahoj všem, kdo to byl, tak to Vám neřeknu, ale nebyl to nikdo z nás norků a to je velmi dobře. Průvan dělal i Rosťa a tomu taky dík, protože nám šlo, aby se prut našel. Už včera se něco tušilo, ale nebylo nic jisté. Tímto se Kikimu omlouváme za nepříjemnost, ale dopadlo to dobře. Taky jsem z toho s Rosťou nebyli nadšení co se stalo, dopadlo to dobře a prut mám doma..

Kiki, potom se domluvíme, jak Ti prut předám, posílat ho nebudu, už nechci mít žádný průser...8-)8-)8-)8-)

Vše je v pořádku a prut taky...

A teďkom doufám, že si na něho Kiki chytne pořádného halibuta, ale toto přeju všem přátelé...

Zdáááárec všem...8-)8-)8-)8-)8-)

Tak aspon tak, doufam ze ten clovek si vezme ponauceni a uz to nikdy neudela :-S:-S

[citace]mira.sta napsal:

Tak aspon tak, doufam ze ten clovek si vezme ponauceni a uz to nikdy neudela [/citace]

Já jsem to říkal Šroubkovi, že se to k rajským nehodí:-D

To doufam, ze se ponauci.. jinak .....:-E:-E:-E:-E

Super správa borci. A Kiki jestli můžeme tak mi to v sobotu po příjezdu na Soroy oslavíme :-P

jak píše Bulík, zázraky se dějí.

A asi to úplně velká svině nebude, když ho dokázal vrátit.

Zdar děkuji moc a jsem rád , že se ten prut našel . To mi udělalo obrovskou radost . Doufám , že se to už nikdy nestane , ale dalo mi to celkem lekci . Díky Šroubku a nějak si ho pak vyzvednu třeba u tebe doma . Střež ho jako oko v hlavě a vem ho sem tam vyvenčit :-D:-D:-D Radyn to určitě oslavte a posílejte mi info 8-)

Tak ten nalezený prut mě pěkně sere. Už jsem zakládal transparentní účet a teď tohle. Hlavně že to takhle dopadlo:-D

Teď si tak vzpomínám,že jsem dost fotil. Ale foťák jsem neměl. To byl tvůj Máro ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.