Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

7. Sraz Rybolov Norsko Spálov 2015

Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..

Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)

Odpovědět

Jinak bylo perfektně a už teď se těším na Spálov 2016!!!

Tady je něco pro KIKIBUTA:-D

Opakování je matkou moudrosti8-)

[yt=CbtjNv0S2CI=yt]CbtjNv0S2CI[/yt]

Toto se nedělá mezi kamarádama jak pak se asi chová v Norsku bojím se že to bude stejné.

Ahoj s novým nickem :) byla to tak super párty, že nejsem schopná dát dohromady staré heslo :-D... (Kecám, blokla jsem si omylem profil už dávno)... Každopádně moc děkuji za fajn víkend a co se týká našeho kleptomana, který se bohužel objevil několikrát i na pražských srazech, je to pravděpodobně opravdu nemocný člověk a fetišista, protože chybí i má šála a medvědí triko!!! :-E

Ahoj . Tak jsem taky konečně doma v pořádku po náročném víkendu :-D:-D:-D Děkuji všem za super akci a byl jsem opravdu rád , že jsem mohl oslavit 18tiny se super kamarádama . Srandy bylo na rozdávání . Chtěl bych tímto taky všem co si u mě něco objednali poprosit , aby se mi ozvali přes sz nebo e-mail . Akce se povedla super a těším se na další rok zase ve Spálově . Díky všem kamarádi

PS : jestli si tohle čte někdo ,kdo mi ukradl ten prut tak ho prosim , aby mi ho zaslal zpět na Mikuleckého 1313/12 Praha 4 Braník 14700 . Nevim jestli se známe osobně , ale radím ti ho vrátit do 10 dní než začne peklo ty špíno zasraná ! Nehledě na to , že tam byla kamera !!! A modli se , až se dozvím tvoje jméno a kde tě najdu , tak ti zpřelámu žebra hasákem !

Kikibut

Peťo, vďaka za perfektne zorganizovaný zraz a ostatným za skvelú partiu.

O rok sa tešíme na ďalšie stretnutie v Spálove. A to hovädo nech doláme prút aj seba.

[citace]sroubek282 napsal:

Jiřan nám utekl do místní výškové hospody..už ho zná celý Spálov..

[/citace]

Myslím si, že i s nama, my jsme tam skončili v sobotu ráno se Salmonem.

:-S

[citace]vojtko napsal:

mikulcak napsal:

Tykrávoooo...super akce,super lidi...až na jednoho šmejda kterej celýmu srazu ukázal že i mezi norkama jsou svině....

Jsem ateista ...ale co se v tombole událo nechápu a asi začnu věřit že tu něco asi je páč to prostě není možný....

Metrovka to před tombolou říkal,"přijeli jsme pro hlavní ceny"...a kurwa povedlo se...

už věřím...

Ušlo mi niečo ? Daj to sem celé. Dík

O tom prutu už bylo řečeno,a ta tombola byla pro mě s bráchou-metrovkou vyjímečná páč jsme si koupili celkem dost lístků a pořád se nám nedařilo a tak Metrovka pravil " neboj,my jsme přijeli pro auto a zájezd" .... no a měl pravdu,tak jsem byl z toho tak hotový že jsem uvěřil že tu asi něco je,někdo tomu říká bůh,někdo mimoni.....

[/citace]

Ahoj všem účastníkům Spálov 2015 a velký dík všem co tento sraz připravili. Až na tu nepříjemnost s tou strakou to bylo fantastické setkání s tolika známými tvářemi. Těším se na další. a Šroubku pozdravuj ještě jednou mamku a dík za všechno:-P A vy co jste nejeli, tak to byla chyba!!!!!!

:-)

OPICE děkuje všem kamarádů že byla taková legrace a že jste vydrželi ty moje VOPIČARNY... Pokud bude zájem od TEAMU RYBOLOV NORSKO tak za rok zasejc přijedu ...pokud NEE tak stejně přijedu...:-D:-D

Děkuju moc VŠEM + SLOVENSKÝM chalanom...;-);-)

KIKI nesmutni....na každou SVINI se vaří voda !!!!!:-S Mám jeden bambusák navíc tak se stav....:-D

:-D:-D:-D Ale chci na něj slevu JAK PRASE !

:-D Dostaneš SLEVU jako PRASE....... Je jaro a na jednom proutku raší lístečky........bude tvůj :-D:-D:-D:-D

Super akce a velké dík organizátorům srazu. Skvělou náladu dokreslují fotky a tak není co dodat.

A Kikiho prut mi mrzí,byl z toho hodně špatnej.Rád mu přidám na novej,když měl těch 18:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!