Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Jinak bylo perfektně a už teď se těším na Spálov 2016!!!
Tady je něco pro KIKIBUTA:-D
Opakování je matkou moudrosti8-)
[yt=CbtjNv0S2CI=yt]CbtjNv0S2CI[/yt]
Odpovědět
Toto se nedělá mezi kamarádama jak pak se asi chová v Norsku bojím se že to bude stejné.
Odpovědět
Ahoj s novým nickem :) byla to tak super párty, že nejsem schopná dát dohromady staré heslo :-D... (Kecám, blokla jsem si omylem profil už dávno)... Každopádně moc děkuji za fajn víkend a co se týká našeho kleptomana, který se bohužel objevil několikrát i na pražských srazech, je to pravděpodobně opravdu nemocný člověk a fetišista, protože chybí i má šála a medvědí triko!!! :-E
Odpovědět
Ahoj . Tak jsem taky konečně doma v pořádku po náročném víkendu :-D:-D:-D Děkuji všem za super akci a byl jsem opravdu rád , že jsem mohl oslavit 18tiny se super kamarádama . Srandy bylo na rozdávání . Chtěl bych tímto taky všem co si u mě něco objednali poprosit , aby se mi ozvali přes sz nebo e-mail . Akce se povedla super a těším se na další rok zase ve Spálově . Díky všem kamarádi
PS : jestli si tohle čte někdo ,kdo mi ukradl ten prut tak ho prosim , aby mi ho zaslal zpět na Mikuleckého 1313/12 Praha 4 Braník 14700 . Nevim jestli se známe osobně , ale radím ti ho vrátit do 10 dní než začne peklo ty špíno zasraná ! Nehledě na to , že tam byla kamera !!! A modli se , až se dozvím tvoje jméno a kde tě najdu , tak ti zpřelámu žebra hasákem !
Kikibut
Odpovědět
Peťo, vďaka za perfektne zorganizovaný zraz a ostatným za skvelú partiu.
O rok sa tešíme na ďalšie stretnutie v Spálove. A to hovädo nech doláme prút aj seba.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Jiřan nám utekl do místní výškové hospody..už ho zná celý Spálov..
[/citace]
Myslím si, že i s nama, my jsme tam skončili v sobotu ráno se Salmonem.
:-S
Odpovědět
[citace]vojtko napsal:
mikulcak napsal:
Tykrávoooo...super akce,super lidi...až na jednoho šmejda kterej celýmu srazu ukázal že i mezi norkama jsou svině....
Jsem ateista ...ale co se v tombole událo nechápu a asi začnu věřit že tu něco asi je páč to prostě není možný....
Metrovka to před tombolou říkal,"přijeli jsme pro hlavní ceny"...a kurwa povedlo se...
už věřím...
Ušlo mi niečo ? Daj to sem celé. Dík
O tom prutu už bylo řečeno,a ta tombola byla pro mě s bráchou-metrovkou vyjímečná páč jsme si koupili celkem dost lístků a pořád se nám nedařilo a tak Metrovka pravil " neboj,my jsme přijeli pro auto a zájezd" .... no a měl pravdu,tak jsem byl z toho tak hotový že jsem uvěřil že tu asi něco je,někdo tomu říká bůh,někdo mimoni.....
[/citace]
Odpovědět
Ahoj všem účastníkům Spálov 2015 a velký dík všem co tento sraz připravili. Až na tu nepříjemnost s tou strakou to bylo fantastické setkání s tolika známými tvářemi. Těším se na další. a Šroubku pozdravuj ještě jednou mamku a dík za všechno:-P A vy co jste nejeli, tak to byla chyba!!!!!!
Odpovědět
:-)
OPICE děkuje všem kamarádů že byla taková legrace a že jste vydrželi ty moje VOPIČARNY... Pokud bude zájem od TEAMU RYBOLOV NORSKO tak za rok zasejc přijedu ...pokud NEE tak stejně přijedu...:-D:-D
Děkuju moc VŠEM + SLOVENSKÝM chalanom...;-);-)
KIKI nesmutni....na každou SVINI se vaří voda !!!!!:-S Mám jeden bambusák navíc tak se stav....:-D
Odpovědět
:-D Dostaneš SLEVU jako PRASE....... Je jaro a na jednom proutku raší lístečky........bude tvůj :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Super akce a velké dík organizátorům srazu. Skvělou náladu dokreslují fotky a tak není co dodat.
A Kikiho prut mi mrzí,byl z toho hodně špatnej.Rád mu přidám na novej,když měl těch 18:-P
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...