Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Díky všem za skvělý víkend a super zábavu :-D:-D:-D:-D a tomu šmejdovi co ukrad ten prut bych rád vzkázal něco co se nedá publikovat :-E:-E:-E:-E:-S:-S:-S:-S
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal: Díky všem za skvělý víkend a super zábavu a tomu šmejdovi co ukrad ten prut bych rád vzkázal něco co se nedá publikovat [/citace]
Věřím,že se v tom zloději hne svědomí a prut vrátí...:-(
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
DOSKY napsal: Díky všem za skvělý víkend a super zábavu a tomu šmejdovi co ukrad ten prut bych rád vzkázal něco co se nedá publikovat
Věřím,že se v tom zloději hne svědomí a prut vrátí...[/citace]
Kéž bys měl Máro pravdu. :-|:-|
Odpovědět
:-E k čemu mu bude kradenej prut? musel by na něj chytat sám,aby ho nikdo neviděl! :-x nebo ho šmejd prodá:-(:-(
Odpovědět
[citace]
Věřím,že se v tom zloději hne svědomí a prut vrátí...[/citace]
Obávam sa, že zlodej svedomie nemá, takže .....:-E:-( Smutné je, že Kiki dostal ku svojím 18. narodeninám aj tekýto "darček" Som pohoršený a sklamaný z toho, že na tomto skvelom stretnutí norkov bolo aj dáke hovädo. Ja som sa s ním isto nestretol, lebo ja som tam stretal iba skvelých, priateľských a zábavných ľudí. V piatok večer sme v Švamluvom mlyne začínali našu zábavu česko-slovenskou hymnou a v sobotu večer sme naše pôsobenie v "Šrovbkove" tou istou hymnou ukončili. Organizačne perfektne zvládnuté, prednášky zaujimavé, tombola bohatá, spoločnosť zábavná a priateľská + dokonalé hovädo. Za moju company musím povedať len jedno veľké
ĎAKUJEME:-D;-):-D Tešíme sa na Spálov 2016.
Odpovědět
To co jsem se dozvěděl o ukradeném prutu snad není ani možné, že je někdo, kdo se takto chová a jezdí do Norska. V r.1992 když jsem byl poprvé v Norsku tak mne poslal Nor do jejich kuchyně do jeho peněženky pro kartu na pohonné hmoty. Nic nebylo nikde zamčené. Takto se chovají Norové kam jezdíme. Co si můžou o nás pomyslet, když se toto dozvědí, já se za takové nelidí stydím.
Odpovědět
dobrá a příjemná akce, díky Šroubku,
jsem rád, že jsem viděl bubnovat Doršáka na Dědu
a pro toho "nenechavého kolegu", pozor ono se to většinou nevyplácí:-S:-S:-S, i když to tak někdy zezačátku nevypadá:-E
Odpovědět
Potřeboval by takovej šmejd pořádně seřezat. Kiki si tohle fakt nezasloužil. Na chvilku od toho odešel na děkovačku a toto se mu stane, hnus kdo tohle muže udělat :-E:-E:-S
Odpovědět
Ahoj všem..žiju..Díky za všechno..Kiki mě to strašně mrzí.Tímto žádám toho lumpa aby prut vrátil a poslal ho zpět Kikimu.Poštovné zaplatím, toto se nedělá mezi kamarádama...
Odpovědět
Šroubku, toto nebyl kamarád. To byla KURVA ZKURVENÁÁÁ!!!8-O8-O8-O
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...